biz büyütmemiş mi sayılıcaz şimdibenneyaptımki
ınan bende bunu dusunuyorum.
ben yalnızım,çevremde kımsem yok. ama bazen bı kardesım olsa dıyorum... keske olsaydı. ah deyınce cıkıp gelecek kendı canımdan bırı olaydı. bu yuzden 2. cocugu ıstıyorum işte,kardes kardesın arasında dağ oluyor resmen. bencıllık etme zeynep dıyorum kendıme,bak sen tek cocuksun ne kadar zorlanıyosun. onuda tek bırakma dıyorum...
canım eğer bak yardımcı olabılecegım zamanlar olursa walla getır dorugu ben bakarım ne war sankı. dorum bızım cadalozun yanında melek gıbı kalır. acıl bısey oldugunda bırakıcak kımseyı bulamadıgında ewlerımız yakın bı alo demen yeterlı. severım boyle dayanışmaları ben. ıyı gunde herkesı bulursun yanında,onemlı olan dar zamanlarında bırılerını bulabılmek.
arkadas arkadasa boyle gunlerde lazım...
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsosenin söylediğine alınmadım canım zaten de cuma günü densizin biri bu konuda espiri yaptığını zannetti bana iğneli iğneli
annem, küçük teyzem, kuzenim ben diğer büyük teyzeme gittik Cuma günü komşusu vardı kapıda konuştuk napıyorsunuz dedi küçük teyzem uğraşıyoruz işte bu veletle zaman geçiyor dedi o da bi kahkahayla alay ederek beni gösterip bunlar da çocuk büyüttüm diyolar sonra dedi cevap vermeden içeri girdim ama çok sinirlendim
aynen katıloyurm.kimseye güvenmemek gerek.ne yapalım artık.benimde artık kimsem olmayacak.gerçi ablam vardı ama onlarda 15 km uzaktalardı yani he deyince yanımda olamıyorlardı.kardeşimde hemşire zaten onun vakti olmuyo.ee annede yok.ne yapayım.ev yerleştirmeye adanadan kardeşini istedik eşimin.yani sen çocuklarla dur ben evi yerleştiririm dedim.yani iş istemiyorum kimseden.sadece defne ilgii istedigi zaman çocuk oyalasın istedim.ben gelemem çocuk okuyo dedi.hemen tamam dedim.bu fkirde benden çıkmadı eşim söylemişti gelir iki günlügüne diye.az bozuldu.sonra bunlar geri aradı ik ieltim gelecekmiş.eve yerleştirmeye aynı gün geri gideceklermiş.bende istemedim.ben ev yerleştirmeye kimseyi istemiyorum.çocuklarımı düşünmüştüm sadace perişan olmsınlar diye.neyse ne yapalım bi kadın tutacgın o zaman .çocuklara yemek yapsın.oyalasın..
senin söylediğine alınmadım canım zaten de cuma günü densizin biri bu konuda espiri yaptığını zannetti bana iğneli iğneli
annem, küçük teyzem, kuzenim ben diğer büyük teyzeme gittik Cuma günü komşusu vardı kapıda konuştuk napıyorsunuz dedi küçük teyzem uğraşıyoruz işte bu veletle zaman geçiyor dedi o da bi kahkahayla alay ederek beni gösterip bunlar da çocuk büyüttüm diyolar sonra dedi cevap vermeden içeri girdim ama çok sinirlendim
delikafaduldenyerimsenibenvereliniortakzeynep yaptı (zeynep6672)
beraber gideriz bakırkoye. benım ılkokulum o hastanenın bahcesının tam karsısındaydı.
bılırım oraları sempatiksalakcinni
...
Ay Allahım ne kadar densiz insanlar var verecekler elime yolacam hepsini :mymeka:senin söylediğine alınmadım canım zaten de cuma günü densizin biri bu konuda espiri yaptığını zannetti bana iğneli iğneli
Aman onlardan gelecek yardım Allahtan gelsin .Ya bu insanlar neden bu kadar bencil .Kimse kimseye yardım etmek istemiyor .Bu kadar mı zor ya .Sinirlerim ayağa geldi ne diyeceğimi şaşırdım inankiaynen katıloyurm.kimseye güvenmemek gerek.ne yapalım artık.benimde artık kimsem olmayacak.gerçi ablam vardı ama onlarda 15 km uzaktalardı yani he deyince yanımda olamıyorlardı.kardeşimde hemşire zaten onun vakti olmuyo.ee annede yok.ne yapayım.ev yerleştirmeye adanadan kardeşini istedik eşimin.yani sen çocuklarla dur ben evi yerleştiririm dedim.yani iş istemiyorum kimseden.sadece defne ilgii istedigi zaman çocuk oyalasın istedim.ben gelemem çocuk okuyo dedi.hemen tamam dedim.bu fkirde benden çıkmadı eşim söylemişti gelir iki günlügüne diye.az bozuldu.sonra bunlar geri aradı ik ieltim gelecekmiş.eve yerleştirmeye aynı gün geri gideceklermiş.bende istemedim.ben ev yerleştirmeye kimseyi istemiyorum.çocuklarımı düşünmüştüm sadace perişan olmsınlar diye.neyse ne yapalım bi kadın tutacgın o zaman .çocuklara yemek yapsın.oyalasın..
bende bakınayım cıkınca soyle egıtıcı ogretıcı seylere... aferın toprakıma...Kızlar bu tarz bi oyuncak görürseniz mutlaka alın tavsiye ederim bi kaç gündür deniyoruz Toprakla vura kıra çıkartıyo taşları labirentin içindenkaydirigubbakcemile3
Bugün daha iyiyiz daha nazik çıkarmaya çalıştığı da olduParmaklarıyla tutuyo çekmeye çalışıyokaydirigubbakcemile3
Ama meseleyi kavramış o boncuklar ordan çıkıcakşakkıdı
Taşları ben koyyorum o çıkartıyo kaptankaydirigubbakcemile3
Bi de kule yapıyom ben bozmaya bayılıyor sıpaaa
yuksek musadenleaynen canım Allah gecinden versin yarın bi gün annem bu dünyadan göç ettiğinde yapayalnızım kimseler kalmaz etrafımda eminim.. kaynanam eltim de uzak bi başıma kalırım.. o yüzden oğluma kız erkek farketmez birbirlerini kollayacak dar günlerinde destek olacak iyisini kötüsünü paylaşmayı bilecek bi kardeşi olsun istiyorum
ah canım ya... aman gelseymış nolurmus ya...
dıyorum ya ıyı gununde herkes cevrende
dar zamanında bırını bulamıyosun maalesef. benımde ıkı can arkadasım vardır. gel desem hemen gelırler. ama bırının bebegı war ıpekten 3.5 ay kucuk. o pek gelemıyor malum ondada bebek. dıgerı aralıkta evlenecek nısanlı,ona gel desem hemen gelır. dogumumda hastanede ılk gece o kaldı yanımda. bızımkıler geldıler donduler. herkes kendı havasında. baktı kımse yok,ertesı gun ıcın ızın aldı ısten kaldı yanımda. hakkını odeyemem. hamıleyken gelır evımı temızlerdı canım benım. carsamba cagırdı benı gıdıcem kalıcam orda mesela. annesı yokmus memlekete gıtmıs,babasıda yok.evde tek,partı yapıcaz sempatiksalakcinni
9 ay olkduk artık teyzesi yaaa9 ay tabi di mi onu karıştırdım atladım hemen sordum canım, biz 8. aydayız dahaacaba bşey dedi mi doktor dedim
zeynep yaptı (zeynep6672)
başka yapan yok galiba bende yapmak istiyorum ahmete 2 dişimiz var sanırım 3. de geliyor ama daha diş bugdayı yapmadık.
çöpsüz üzümüz napalım... belkide böylesi hayırlı...
işte bende kaynanacı eltici oldum napayım. bişey oldugunda bizimkiler tee nerelerden gelene kadar onlar hemen yetişiyolar. yinede şükür. allah yokluklarını göstermesin hiçbirinin.
canım benim. inan gelirim. bazen düşünüyorum,çevremde ipeğin akranı yok. üzülüyorum,hep kendinden büyük yada kucuk cocuklar olacak ailede. akran sıfır. işte oyun grupları yapalım bizde. hem biz görüşürüz kafa dağıtırız. hem artık oyun oynayacak zamana geliyolar paylaşmayı,oynamayı öğrenirler.
ben her zaman gelirim gerçekten. sen müsait oldugun zamanlar soyle mesela ben atlar gelırım. cok severım boyle arkadaslarla toplanmayı. ahhh eskıden eve gırmezdım bu ipoş bana neler etti.
beraber gideriz bakırkoye. benım ılkokulum o hastanenın bahcesının tam karsısındaydı.
bılırım oraları sempatiksalakcinni
ınan bende bunu dusunuyorum.
ben yalnızım,çevremde kımsem yok. ama bazen bı kardesım olsa dıyorum... keske olsaydı. ah deyınce cıkıp gelecek kendı canımdan bırı olaydı. bu yuzden 2. cocugu ıstıyorum işte,kardes kardesın arasında dağ oluyor resmen. bencıllık etme zeynep dıyorum kendıme,bak sen tek cocuksun ne kadar zorlanıyosun. onuda tek bırakma dıyorum...
canım eğer bak yardımcı olabılecegım zamanlar olursa walla getır dorugu ben bakarım ne war sankı. dorum bızım cadalozun yanında melek gıbı kalır. acıl bısey oldugunda bırakıcak kımseyı bulamadıgında ewlerımız yakın bı alo demen yeterlı. severım boyle dayanışmaları ben. ıyı gunde herkesı bulursun yanında,onemlı olan dar zamanlarında bırılerını bulabılmek.
arkadas arkadasa boyle gunlerde lazım...[/QUOTE
canım allah hayırlı kardeşler versin .benim kardeşim var ama ayda yılda görüyorum yüzünü annemle babam ayrı kardeşim babamın yeni eşi ile manisada duruyor. Annemde burada aynı şehirdeyiz. Babam da kütahyada calışıyor. Ama bi kardeş deil bir misafir gibi bana aslında okadar cok seviyorum .Ben tek cocuk yeter diyorum bazen bazende en 3 olsun diyorum. Ama bakmak büyütmek gelecek hazırlamak cok zor .
Ya millet bi tuhaf olmuş bu aralar herkezde bi kasılma bi böbürlenme asağılama hevesi.Cok sinir oluyorum böyle patavatsız dengesiz insanlara .senin söylediğine alınmadım canım zaten de cuma günü densizin biri bu konuda espiri yaptığını zannetti bana iğneli iğneli
Alllah kolaylık versin canım.ne merkez sizin ?Sana buralara gel dedim ben gelseyidn berabaer yapardık kız anam da bebeklere bakardı kaydirigubbakcemile3aynen katıloyurm.kimseye güvenmemek gerek.ne yapalım artık.benimde artık kimsem olmayacak.gerçi ablam vardı ama onlarda 15 km uzaktalardı yani he deyince yanımda olamıyorlardı.kardeşimde hemşire zaten onun vakti olmuyo.ee annede yok.ne yapayım.ev yerleştirmeye adanadan kardeşini istedik eşimin.yani sen çocuklarla dur ben evi yerleştiririm dedim.yani iş istemiyorum kimseden.sadece defne ilgii istedigi zaman çocuk oyalasın istedim.ben gelemem çocuk okuyo dedi.hemen tamam dedim.bu fkirde benden çıkmadı eşim söylemişti gelir iki günlügüne diye.az bozuldu.sonra bunlar geri aradı ik ieltim gelecekmiş.eve yerleştirmeye aynı gün geri gideceklermiş.bende istemedim.ben ev yerleştirmeye kimseyi istemiyorum.çocuklarımı düşünmüştüm sadace perişan olmsınlar diye.neyse ne yapalım bi kadın tutacgın o zaman .çocuklara yemek yapsın.oyalasın..
nerden aldın markası ne canm bunun ?Kızlar bu tarz bi oyuncak görürseniz mutlaka alın tavsiye ederim bi kaç gündür deniyoruz Toprakla vura kıra çıkartıyo taşları labirentin içindenkaydirigubbakcemile3
Bugün daha iyiyiz daha nazik çıkarmaya çalıştığı da olduParmaklarıyla tutuyo çekmeye çalışıyokaydirigubbakcemile3
Ama meseleyi kavramış o boncuklar ordan çıkıcakşakkıdı
Taşları ben koyyorum o çıkartıyo kaptankaydirigubbakcemile3
Bi de kule yapıyom ben bozmaya bayılıyor sıpaaa
delikafaduldenyerimsenibenvereliniortak
Ay Allahım ne kadar densiz insanlar var verecekler elime yolacam hepsini :mymeka:
Aman onlardan gelecek yardım Allahtan gelsin .Ya bu insanlar neden bu kadar bencil .Kimse kimseye yardım etmek istemiyor .Bu kadar mı zor ya .Sinirlerim ayağa geldi ne diyeceğimi şaşırdım inankiklava:
serapcım boşver böylelerini.ya bizim sülale hep çalışıyo.ne yani ane degillermi.hemde alasından.ben kime bakmadı derim biliyormusun.bizim komşu vardı kızını dogurdu.bir aydan sonra annesi aldı gitti başka memlekete.yani kız başka memlekette anne başka memlekette..çocugu anca ayda bir sevmeye gidiyordu.ona ben çok kızmıştım.nasıl dayanıyorsun diye.ama baze haklımı billmem.bırakacak kimsem yok diyodu.annem çok gazel bakıyor diyodu.yani şimdi bir yaşında aldı annesinden.bakıcı tuttu.yanında..en güüzel zamanını kaçırdın diyom.(
amaan gelmesinlerr..ben dememiştim eşim hemen atladı gelirler diye mort oldu işte.neyse yinede kimseye kızmıyorum.allah güç kuvvet versin hepsine yetişirim ben...hataydı zaten.bin pişman oldum aratmasaydım keşke.ama eşimede iyi oldu o kadar övüyordu.neyse biz beraber yaparız olmadı izin alırım dedi...
git kız ne güzel.arada böyle yapmak lağzım.
off ne güzel dostluklarım arktadaşlarım vardı.şimdi bide çevre edinecegim.yeni arkadaşlar edinecegim ..iyi güzelde .uzun sürerse bu ..
bende bakınayım cıkınca soyle egıtıcı ogretıcı seylere... aferın toprakıma...
yuksek musadenle
g.zekalı demek ıstıyorum...
sankı sen keyfınden calısıyosun. o ne densızlıktır ya... ıkı tane patlatıcan agzının uzerıne boyle dıyenlerın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?