2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen katıloyurm.kimseye güvenmemek gerek.ne yapalım artık.benimde artık kimsem olmayacak.gerçi ablam vardı ama onlarda 15 km uzaktalardı yani he deyince yanımda olamıyorlardı.kardeşimde hemşire zaten onun vakti olmuyo.ee annede yok.ne yapayım.ev yerleştirmeye adanadan kardeşini istedik eşimin.yani sen çocuklarla dur ben evi yerleştiririm dedim.yani iş istemiyorum kimseden.sadece defne ilgii istedigi zaman çocuk oyalasın istedim.ben gelemem çocuk okuyo dedi.hemen tamam dedim.bu fkirde benden çıkmadı eşim söylemişti gelir iki günlügüne diye.az bozuldu.sonra bunlar geri aradı ik ieltim gelecekmiş.eve yerleştirmeye aynı gün geri gideceklermiş.bende istemedim.ben ev yerleştirmeye kimseyi istemiyorum.çocuklarımı düşünmüştüm sadace perişan olmsınlar diye.neyse ne yapalım bi kadın tutacgın o zaman .çocuklara yemek yapsın.oyalasın..

Son düzenleme:
Kızlar bu tarz bi oyuncak görürseniz mutlaka alın tavsiye ederim bi kaç gündür deniyoruz Toprakla vura kıra çıkartıyo taşları labirentin içindenkaydirigubbakcemile3
Bugün daha iyiyiz daha nazik çıkarmaya çalıştığı da oldu Parmaklarıyla tutuyo çekmeye çalışıyokaydirigubbakcemile3
Ama meseleyi kavramış o boncuklar ordan çıkıcakşakkıdı

Taşları ben koyyorum o çıkartıyo kaptankaydirigubbakcemile3
Bi de kule yapıyom ben bozmaya bayılıyor sıpaaa

biz büyütmemiş mi sayılıcaz şimdibenneyaptımki

Oyy kuzum olur mu hiç öyle şey .Sizin yaptığınızda çok kutsal sonuçta onlar için çalışıyorsunuz. Sizin işinizde çok ama çok zor hem çalışmak hem çocuk büyütmek
Yanlış anlama canım olumunekankayizsmile

aynen canım Allah gecinden versin yarın bi gün annem bu dünyadan göç ettiğinde yapayalnızım kimseler kalmaz etrafımda eminim.. kaynanam eltim de uzak bi başıma kalırım.. o yüzden oğluma kız erkek farketmez birbirlerini kollayacak dar günlerinde destek olacak iyisini kötüsünü paylaşmayı bilecek bi kardeşi olsun istiyorum

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

özlemcim çok güzelmiş.bizdede bloklar var zeynebin.ondan bakıp seyrdendi hep.geçenlerde baktım eline almış yerleştirmeye çalışıyo.tabi denkleyemiyo ama azmi bile hoşuma giti.alınmalı tabi..
aferin toprak beye..

ah canım ya... aman gelseymış nolurmus ya...
dıyorum ya ıyı gununde herkes cevrende
dar zamanında bırını bulamıyosun maalesef. benımde ıkı can arkadasım vardır. gel desem hemen gelırler. ama bırının bebegı war ıpekten 3.5 ay kucuk. o pek gelemıyor malum ondada bebek. dıgerı aralıkta evlenecek nısanlı,ona gel desem hemen gelır. dogumumda hastanede ılk gece o kaldı yanımda. bızımkıler geldıler donduler. herkes kendı havasında. baktı kımse yok,ertesı gun ıcın ızın aldı ısten kaldı yanımda. hakkını odeyemem. hamıleyken gelır evımı temızlerdı canım benım. carsamba cagırdı benı gıdıcem kalıcam orda mesela. annesı yokmus memlekete gıtmıs,babasıda yok.evde tek,partı yapıcaz sempatiksalakcinni

ne demekmiş o ya patlatıvercen bi tane cins çok maalesef hayret bişey yaa sanki biz çok memnunuz bu durumlardan anlamıyorum yaa

serapcım boşver böylelerini.ya bizim sülale hep çalışıyo.ne yani ane degillermi.hemde alasından.ben kime bakmadı derim biliyormusun.bizim komşu vardı kızını dogurdu.bir aydan sonra annesi aldı gitti başka memlekete.yani kız başka memlekette anne başka memlekette..çocugu anca ayda bir sevmeye gidiyordu.ona ben çok kızmıştım.nasıl dayanıyorsun diye.ama baze haklımı billmem.bırakacak kimsem yok diyodu.annem çok gazel bakıyor diyodu.yani şimdi bir yaşında aldı annesinden.bakıcı tuttu.yanında..en güüzel zamanını kaçırdın diyom.(

zeynep yaptı (zeynep6672)

beraber gideriz bakırkoye. benım ılkokulum o hastanenın bahcesının tam karsısındaydı.
bılırım oraları sempatiksalakcinni

...
delikafaduldenyerimsenibenvereliniortak
Ay Allahım ne kadar densiz insanlar var verecekler elime yolacam hepsini :mymeka:

Aman onlardan gelecek yardım Allahtan gelsin .Ya bu insanlar neden bu kadar bencil .Kimse kimseye yardım etmek istemiyor .Bu kadar mı zor ya .Sinirlerim ayağa geldi ne diyeceğimi şaşırdım inanki klava:

bende bakınayım cıkınca soyle egıtıcı ogretıcı seylere... aferın toprakıma...
yuksek musadenle
g.zekalı demek ıstıyorum...
sankı sen keyfınden calısıyosun. o ne densızlıktır ya... ıkı tane patlatıcan agzının uzerıne boyle dıyenlerın işte.

amaan gelmesinlerr..ben dememiştim eşim hemen atladı gelirler diye mort oldu işte.neyse yinede kimseye kızmıyorum.allah güç kuvvet versin hepsine yetişirim ben...hataydı zaten.bin pişman oldum aratmasaydım keşke.ama eşimede iyi oldu o kadar övüyordu.neyse biz beraber yaparız olmadı izin alırım dedi...
git kız ne güzel.arada böyle yapmak lağzım.
off ne güzel dostluklarım arktadaşlarım vardı.şimdi bide çevre edinecegim.yeni arkadaşlar edinecegim ..iyi güzelde .uzun sürerse bu ..

9 ay tabi di mi onu karıştırdım atladım hemen sordum canım, biz 8. aydayız dahaacaba bşey dedi mi doktor dedim
9 ay olkduk artık teyzesi yaaa

aman takmıyorum bile..gelmezlerse gelmesinler..:dilcikar:

Dayısı almış hevesle oğluma blok.Biz daha geçemedik bloklara yalıyo sadecedelikafaduldençok renkli geldiğinden galibakaydirigubbakcemile3

sen sıcakkanlı gacısın edınırsın yenı arkadaslar hıc meraklanma

srpp annelik yanında olmak yada olmamak değildir. baska biseydir. sana oyle söyleyenlere bunu söyle bence.....

zeynepcim tamam yapalım organizasyon arada görüştürelim bu bücürleri biz. bizde iki laf eder rahatlarız.

özlem bizim sıpada kuleye sinir oluyor. yapıyorum tak bozuyor. normalde bakmıyor o oyuncağa. ben kule yapınca kıymetli oluyor. bu aralar kitap dergi onlara takti. nerde görse atlıyor üstlerine. oyuncaklarınada pek bakmıyor. ben artık oyuncak almicam sanırım. ama yürütec alıcam cünkü artık durduramyorum. biraz daha özgürlük versem iyi olacak doruk'a....

aysegül seninkilerde benim annemden farklı değilmiş. annem bakamayacağından değil. kesinlikle bakar. ama kötü niyet bence.... biz anneme hic sen bakarsın demedik. hep eşimin bakması üzerine yaptık planlarımızı ona bozuluyor. hatta neymis eger o bakacaksa biz doruk u ptesi bırakcakmısız cuma alacakmısız. delirdin herhalde sen dedim en son ben... neyse yaaa benim annem baska bir konu. onu yazışarak anlatmam mümkün degil.

hiç yani ilklerini göremiycez çoğu şeyini belkide ama sorumluluk sahibiyiz yani akşamdan herşeyini hazırlıyorum kıyafetini yiyeceklerini kahvaltısını yaptırıyorum götürüyorum akşamları alıp geliyorum günde 40 km yol yapıyorum daha nasıl en iyisini yapabilirim diye düşünüyorum. onları düşünüyoruz sırf
hergün içim acıyor bırakırken ama ne yapayım

kızlar sohbetinize katılamıyorum ama bende size bi oyuncak tavsiye edicem.İKEAdan aldık.on parmağa geçen küçük kuklalar var.ben hayvanlı olanlardan aldım.parmağıma takıp onları konuşturuyorum.her hayvanın özelliğini anlatıyorum.işte bu tavşan havucu çok sever uzun kulakları vardır gibi:) ayrıca seslerini çıkarıyorum.çok hoşuna gidiyo.tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…