topıkın uykucuları defne ve ecem kaydirigubbakcemile3
ahh keşke hergün böyle olsalar.bi kerecik oldu işte..ama genelde akşam 10 da yatıyor.3-4 arası kalkar.emer yarım saat sonra uykuya dalar sonra 6.5 7 gib tekrar kalkar tekrar emer.8 de kalkarız..genelde böyle.aman bu bilem iyi şükür.uykuzu kalmıyorum .maşallah.
yok kız dandık bı marka hatırlamıyom bıle kaydirigubbakcemile3
bende bu aksam 11 e dogru bı daha emzırım bakım dagılcakmı uykusu nası olcek
Sanada günaydin canim
yok emmeye bile kalkmadi bende sasirdim
genelde hep 3 gibi kalkardi bi kere su son günler 4 buçuk 5 gibi kalkiyodu dünde hiç kalkmadi bakalim devam edicekmi gerçi dün ormanda baya gezdi temiz hava iyi geldi belkide
ahh keşke hergün böyle olsalar.bi kerecik oldu işte..ama genelde akşam 10 da yatıyor.3-4 arası kalkar.emer yarım saat sonra uykuya dalar sonra 6.5 7 gib tekrar kalkar tekrar emer.8 de kalkarız..genelde böyle.aman bu bilem iyi şükür.uykuzu kalmıyorum .maşallah.
Günaydın herkese ağrısız sancısız bol uykulu günler olsun
Zeynepçim Kraft ınki mi bizde de ondan var 20 liraya almıştım ben de. Benimki de pek seviyor keyfi yerindeyse baya oyalanyor. Diğerleri çok pahalı yaa acıyorum ben. Oyalanıyorsa bunu kullan boşver ne kadar kullancaklar sanki.
Hepsi aynı demekki caım ya bizimki de öyle. Ben de Ayşegülün dediği gibi uyurken eldiven giydiriyorum yüzünü çok ovuşturoyor çünkü.
Biberonu meme sanıyor önce benimki bi süre ağzında geveliyor sonra başlıyor çekmeye. Kaşık kaşık başa mı çıkar canım yaa
Ya evet kıpır kıpır yorulmadın mı oğlum diyorum bazenkaydirigubbakcemile3 Üstünü çok açıyor yaa o yüzden yelek giydiriyorum mutlaka en azından omuzlarını tutsun diye.
Çok çabuk uzuyor tırnaklar sanki yaa. Sürekli kesiyorum yüne de yüzünde en azından bi çizik oluyor.
Günaydın canım. Maşallah Eceme emmeye de mi kalkmadı o kadar saat? Benimki en fazla 5 saat aralıksız uyudu ona bile korktum acıkmadı mı niye kalkmadı diye.
Aynen valla başlıyor esnemeye uyuklamaya onda falan on iki bir ancak uyuyor. Bi daha besliyom zaten öyle olunca en azından 5 te kalkıyor yoksa acıkır.
ya evet biberonu ağzında geveliyor bir türlü çekmiyor. ya da bi anlık çekip sonra püskürüyor ağlıyor.. kaşıkla da alsa razıyım ama onda da kusacakmış gibi yapıyor ağzından çıkarıyor korkuyorum. nasıl vericem bilmiyorum. bugün yine denicem. sizin bebişlerin kilolarını okuyunca iyice sorun yaptım benim kızın kilosunu...
07papatya çok memnun oldum. ailen ank.da mı ben çok özlüyorum ank.yı
Açık hava iyi gelmiş demekkaydirigubbakcemile3
Tabi kız buna da şükür. En azından uyuyoruz yine. Ben emzirmeye alıyorum yatağa oturup emzirme yastığına gömüyorum onukaydirigubbakcemile3 o emerken ben uyukluyom sonra bi uyanıyom 1 saar geçmiş ikimiz de uyumuşuzkaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar ben hala çocuk odasında yatıyorum odama geçemedim. Çocuk odasında tek kişilik yatak var ordayım. Hava soğuk olunca kapılar da kapalı ödüm kopuyor duymazsam kendini yırtar diye. Yatak odam çok soğuk oluyor hem ısıtma da yok orda hani ana kucağı beşik falan alsam desem olmaz. Çocuk odasında klima var. Oooof of hala bi çözüm bulamadım böyle de rahatsız hissediyorum kendimibilmiyorumkismile
serapçım.bende kızımla aynı çocuk odasında kalıyorum.kanepe var odasında bi tane.benre orda kalıyorum.aynı sofuk diye yatak odasına geçemiyorum.ama havaar artık ısınıyo.bi 15 gün sonra sanırım düzenimizi kuracagım.bi dinleme cihazı oluyo ya ondan alacagım çünkü yatak odasıyla defnenin odası epey ara var duyamayabilirim.malum ikinci olurca.zeynepin odası birebir yany yana.oodaları degiştirelim diyoruz.ama zeynebim eşşek ölüsü gibi mobilyaları var geçmiz yani.ya mobilyacı çagırıp çakırtıp tekrar takacak.yada herkes kendi odasında kalacak.daha bi kara vermedikk.zeynebide düşünüyorum psikolojik olarak defne geldi odamı oldı düşüncesi olsun istemiyoruz..ama bu seferde defnenin odası uzak kalıyo.bilmem ne yapacagız.sanırım bi doktorla görüşecegim öyle kara verecegim...iki kuzumuda üzmek istemiyorum..))))
Demek sende benim gibisin. Aslında yanında yatmak iyi oluyor hem yatağında yatmaya alıştı hem daha uyanır uyanmaz alıyorum ağlamadan. Kociş te uyanmamış oluyor. Ama 2 ay olcak hala ayrı yatoyoz diye de rahatsız oluyorum nedense. Senin ekstra bi de Zeyno var tabi onu da üzmemen lazım. Niçin ikisinin odasını ayrı yaptınız canım merak ettimbilmiyorumkismile
kız serapp 3 yaşındaki kıza bebemi emanet edilir.hadi kız agladı odazında biz duymadık.buda sinir oldu diyelim.tutup agzını kapatır.ne bilem kötü bişiy yapabilir sonuçta daha onunda aklı ermiyo.yok anam.ben bırakamam aklıma kötü kötü şeyler gelir.anca defne 2 yaşına geldiginde bir odada kalabilirler.şimdilik imkan var.üç odamız var.biri defnenin bini zeynebin.biri bizim.işte gelen salona gelsin.
burda yaz geldi artık 3 gündür hiç klima çalıştırmıyorum.artık iyi gibi.dedigim gib 15 güne kadar sanırım odasından çıkacagım..
selamlarrrrrrrrr herkesler iyidir inş. benim bugün keyfim yok nedense kendimi kötü hissediyorum çok bunaldım ya offfffffmafoldumbenmafoldumben
burda da iki gündür inanılmaz yağmur var hava da kapalı güneşi unuttuk havada içime sıkıntılar sokuyor iyice kapkara zaten canım sıkkın :çok üzgünüm:
selamlarrrrrrrrr herkesler iyidir inş. benim bugün keyfim yok nedense kendimi kötü hissediyorum çok bunaldım ya offfffffmafoldumbenmafoldumben
burda da iki gündür inanılmaz yağmur var hava da kapalı güneşi unuttuk havada içime sıkıntılar sokuyor iyice kapkara zaten canım sıkkın :çok üzgünüm:
üff daha işe tam konsantre olamadım ya, eve gidip geliyorum. işdeyken de laylaylom geçiyor.
oğluşum bugün gittiğimde uyuyordu.anneme sabah demiştim, çörek otu kaynatıp suyunu ver diye, doktor demişti, gerçekten çok sakinleştiriyo. normalde yarım saat uyur ya da uyumaz, hemen uyanırdı. şimdi maşallah 2 saattir uyuyor. aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?