2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya net bi bilgi yok.en iyisi dr a gidip tahlil yaptırmak valaa.13.00 da randevu aldık.bakalım nolcak..

aradım dr'u yeşil kaka yaptı dedim sabah bi kere anne sütü alan bebeklerde normaldir bişey olmaz takip et ama yinede dedi.bu arada cuma rotavisürü aşısı için gidecektik izinliymiş ogün haftaya getir yapalım dedi
sanırım ayaklarını üşüttü çünkü su kesesi koyunca rahat etti uyuyor.

sağol selmacım.bende öyle düşünüyorum üşüttüm heralde hava az bi güzel olduya ince giydirdim sanırım.
bende lansinoh kullanıyorum ama geçmezse dediğin ilaçdan da alırım sağol canım.

içim rahat etmedi dru bi daha aradım.neden yeşil kaka yapar dedim.
o normal anne sütü alan bebeklerde dedi.eğer sümüksü, kanlı parçalı kaka yaparsa ateşi olursa o zaman tehlikeli olurmuş.
yeşil kakadan bişey olmazmış.bende su ısıtıp koyuyorum ayaklarına inşallah işe yarar.

masallah duruya cok guzel kılo almıs.
ooo gezın bakalım aılecek zemuszemus
canım herseyın yolunda olmasına sevındım :lepi:
wallahı tatlım ben basından berı 5 damla verıyorum ama cmt kontrolde sorucam sagol bılgılendırdıgın ıcın...
evet havvacım 1 damlası kasıkta kalıyor 5 damlatıyorum ama ona gıden 3-4 falandır.
bu karısımın hepsını 1 kerede ıcıyomusun kız 1 gun mu gıdıyo bu çay? ay ne çok soru sordum kaydirigubbakcemile3
kızım çok huysuz bu gece tam 1 saat ağladı, eşimle bindik arabaya uyuyana kadar dolaştık şehri.
neyse uyudu da koyduk yatağına şimdi.
dunde ıpek oyleydı bugunde melekler gıbı uyuyor. bunların gunlerı bırbırını tutmuyor canım...
gecmıs olsun canım panıkleme dr unda bısey olmaz demıs bak... goguslerın ıcın lansınoh onerırım ben 10 gun kullandm dogumdan sonra hıcbısey yok su an goguslerımde Allah a sukur...

kızlar esım ıpege banyo sungerı almak ıcın bebe magazasına gıtmıs gecen gun. 20 mılyona donence gormus orda. donenceyı doktorla konustuktan sonra almayı dusunuyoduk cmt sorucaktık. şaşılıga neden olabılecegını okudum bı cok yerde. bebekler henuz goz kaslarını kontrol etmeyı bılmıyolar sureklı aynı noktaya odaklanmaları sasılık yaratabılır dıye. once bı soralım sonra alalım dedık. adam 20 tl ye bulunca hadı alıyım en fazla kullanmayız ucuz zaten bısey kaybetmeyız dıye almış. pembe renkte ucundan 5 tane renklı ayıcık 1 tane de renklı top sallanıyor. muzık kutusunu kuruyosun 5 dk falan calıyor. oyle cok ozellıklı degıl gayet basıt bısey... ama ıpek cıldırdı kurulunca. donenceye guluyo agular yapıyo nasıl oyalanıyo onunla gormenız lazım. ınsallah doktor sakıncası yok kullanın der de daha ıyı bısey alırız :icecream:

sağol zeynepcim.
yağızda öyle ellerini hiç içerde tutmuyo hep dışarda ve havada duruyo indirmiyo bile aşağıya eli birden aşağı düşünce hemen irkilip uyanıyo.
sizin bebeklerde de irkilme oluyomu birden.
off ne pipirikli oldum ben eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

güle güle kullanın canım.dr a bi danış bakalım ne diycek.
olmazsa göz kaslarını gelişince kurarsın sende o zaman bakınır :kedi:

yaren_h kayseride hangi dr.a götürüyorsun. bende kayserideyim.
garmastan ı bende kullandım. gerçekten çok iyi bir krem. bende hemen etkisini göstermişti.

oluyo canım ozellıkle yuksek bı ses duydugunda mesela supurgeyı falan actıgımızda yada dedıgın gıbı ellerı dustugunde ırkılıp uyanıyo

günaydın kızlar...
gülşah birşey çıkmadıgına sevindim canım..
denizkızıldefnede arabaya biner binmez uyuy..bu bebeklere salıncak gibi geliyormuş.yavaş yavaş sallanıyorlarya..
pınarcanım geçmiş olsun.bişy olmadıgına sevindimmbunla geçmiş olsun
sibelgeçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz burak beyin..
zeynep dönenceyi çok iyi almışsınız.zeynonunda vardı dönencesi bi şaşılık olmadı.ama yinede sor bakalım ne diyecek.tabi defneye yadifar kalmadı bi güzel dönenceyi büyünce paraladı.şimdi parça parça oyuncaklarıyla oynuyo..))))

sanırım problemin göğüs pedinden kaynaklanıyor. aynı durumu ben de yaşadım. göğüs pedi sütü iyi emmiyor ıslaklık nedeniylede bakteri ürüyor.chicco ped kullan. jelli ve asla ıslak bırakmıyor.antibakteriyel. ben şimdi artık lansinoh kullanmıyorum ve hiç acı hissetmiyorum.göğsün yara olsa emerken sürekli acırdı.

dün kızıma mama vermeye çalıştım. ancak ne yaptıysam biberonu almıyor. kaşıkla vermeye çalıştım. onu da bir kaç kaşık aldı. sonra sinirlendi ağzındakileride püskürttü ve kusacakmış gibi yaptı bende korktum vermedim. sonra göğsüme öyle bir yapıştı ki anlatamam.

mama verenler nasıl veriyorsunuz? biberona nasıl alıştırdınız

sudurusenin kızın maşallahı var annesi çok güzel boyu kilou maşallah..
benim kızda arada elleriniyle irkilip uyanıyo.bende şöyle yapıyom.gündüz eldiven takmıyorum.ama yatacagı zaman eldiven takıyorum zaten açıkta duruyo elleri bide uyuyorlar.o yüzden gece ellerinin kapalı kalmasının pek sakıncısı yok ence.eldiventakınca hiç irkilmiyo.çok güzel uyuyo.biraz daha büyüsün ellerinin hakimiyetini alsın.daha sonra rahat ederler....

yaren.. bis rotavirüs aşımızı yaptırdık.yani aşı degil agızdan alınıyo.ben söyledimdoktara yaptırmasak ne olur dedim.eger yapılmazsa bebeklerin %80 i bu ishali oluyorlarmışama agır oluyormuş yani hastanede falan tedavi ediloyurmuş.çocugun çektigi acı,hastane wpsikolojisi.annenin üzüntüsü.çocugun hastanede kalışı.okadar ilaç hastane parası yine o parayı denk getirir.bence muhakkak yaptır..
iki kez olunuyo.2.ay ve 4 ay.da oluyo,140 lira..

kız su caıdnında resmını koyda görek bi yaw kıvırcık kuzuyu kaydirigubbakcemile3

ewt ya aksamları ellerı kapamak ıyı fıkır kaydirigubbakcemile5

benim kız memeyi öyle emiyorki.grneşşirken bile benim mem agızda sündüre sündü gerneşiyo.sonra pıt bırakıyo.valla benim gögüsler her türlü darbeye dayanıkı oldu.ısırıyo.sündürüyo.bişeycik olmuyo artıkın:roflol:.....

Bizim kızda irkiliyor arada, elleri sürekil yüzünde, esniyo falan çook sevimli görünüyo :asigim:
ellerini battaniyesinin içine sarınca hiç durmuyo bizim küçük hanım, illa ki elleri serbest olacak...

biz de bugün dönence alcaz bakalım...

ewt ya aksamları ellerı kapamak ıyı fıkır kaydirigubbakcemile5

ayol arada bi aklıma geliyo koysammıki diye.amaan diyom sonra ne işi var şubat bebelirin yaında kocaman dana gibi kalcek kızım:roflol:....boshayallersmile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…