2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi parça koparıp ağzına verdim bi güzelyedi
kaç saat sonra bi baktımbişiy var ağzında kabuğunu yutmamış :))

suyunu sıkıp verdim önce pek istemedi sonra soydum kabuğunu filan elimle verdim böyle sevdi
kerevizide biraz sap kısmından biraz daha beyazolan kökünden bilindik sebze çorbanın içine kattım patates havuç soğan pirinç bide kıyma hepsine pişirip püreledim ama kerevizin sap kısmını ayırdım pürelemeden önce güzel oldu ben bilem yedim

teşekkür ederim burcucmopuyorumnanaktan
düşen bebişlere geçmiş olsun ozaman
ayşegülcüm hayırlı olsun maraş çıkmış e lojmandamı kalıcanız
ohh 2 günle kurtarmış hülyam
size bende dahilim bunalım konusunda gerçi beninmki bayadır geçmiyo

kıyma yerine yeşil mercimek canım. gerisi tamamen aynı. tabi mercimegi kaynatıp siyah suyunu attıktan sonra.

yeşil mercimek ben sevmezdim ama eşimle alıştım artık.zeynepte çok sever.ama defneye daha denemedim yaa.bide blendırdan geçerdigimiz için kabugu kalıyo yaa.nasıl yediriyorsunuz bebelere bi yazsanız.
zeynepcim bende bilirim mercimekli karnıyarık.iyi olur haa.ama genelde kıymalı yapıyorum.eşim tam bi etci..ee adanalı.ama arada ses etmez.yer.
gece buluşuyoruz ozaman.23 e kadar dur sen zeynep yeter.dün bizde 12,30 da kapattık..

verek verek iyi olur...
bugün yeni bi konu açarız..
bulurum yine bi konu ben merak etmennnn..

kaydirigubbakcemile3senden bekliyom zaten konuyu.yine fena bi konu bulursun sensempatiksalakcinni

afiyetler olsun kuzuma yarasın..bende evime geçemde bi mandalina deneyelim.

Ayşegül meyve suyu vermiyon mu bacım sık suyunu içsin
dün ben 1 manalina + yarım nar + 1 elma suyu sıktım hapur hupur içti valla

aradı eşim.6,30 otobüsüne binecekmiş.zaten maraşla burası 12 saat..sabah kısmetse burda.evet lojmanda kalıyoruz kesinleşti.yaa bi yıl sıkın diyonuz ama ben biliyorum eşimi.ben o lojmana yerleştimmi ordan çıkmayacagım.araba taksitimiz bitecek tam maraştan gitme durumumuz gelecek.ozamanda para lağzım olaak yine .para biriktirelim çıkmayalım diyecek.offf offf..ev anlatıgına göre hem çok küçük hemde pek orantılı bi ev degil....kapı çelik kapı.camlar pimapen.artı kaloriferli.üç iyi şey var.bu kadar:gitme:

Ayşegül meyve suyu vermiyon mu bacım sık suyunu içsin
dün ben 1 manalina + yarım nar + 1 elma suyu sıktım hapur hupur içti valla

yok bacım yaa.benimki ekşiyi sevmiyo ama deneyecegim elbet.şeftali ve kayısı suyu çok seviyo akadar..:1no2:

eğer herkes aktif katılabilecekse msnden yapalım en iyisi delil bırakmayalım buralardalaelaelaelaelae

kıyma yerine yeşil mercimek canım. gerisi tamamen aynı. tabi mercimegi kaynatıp siyah suyunu attıktan sonra.

kız yorum yapamıdm ben blok ta.ne diyodu.sen varken bi gireyimde sana soru soracagım.tekrardan at şu linki.hadi defne uyurken bi daha deneyeyim..

kaydirigubbakcemile3senden bekliyom zaten konuyu.yine fena bi konu bulursun sensempatiksalakcinni

afiyetler olsun kuzuma yarasın..bende evime geçemde bi mandalina deneyelim.

sağol cnm benim dene bakalım inş yer
hıı bide senin tulum sorunu gördümdü sanki ben geçmişi okumaya niyetlenip alara yüzünden başedemiyince kaldı umutttumdu bende
ben aldım tulumu dediğin gibi alara hiç sevmiyo örtünmeyi sürekli dönüp duruyo zaten üstünde bişi durmuyodu pek rahat edemedi tulumu giyidirnce rahat dönemedi içinde gömüldü kaldı dönemedikçe mızıldadı durdu ama alışssın die çıkartmadım kullanıyorum hala 5 gün filan oldu sıcacık tutuyo sabah çıkarınca nasıl seviniyo kuzum anlatamam esaretten kurtulmuş gibi

yaaa kuzum yaa.ne diyon alayımmı almayayımmı şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…