2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yetişirsin kız bitir işlerini bak biz daha yemek yicez ütü var yapmıcam ama
ya benim kızım beni sevmiyo galiba(((

kız adaşım el kadar bebe oynatıyo diye halasından gelmemştir benimki de yapıyo kaçıyo benden anneme atlıyo yok artık daha neler sevmiyomuş

geldim bende..
ama kaçarsam hiç şaşmayın.defne uyksundanmı anlamadım yatacagı sırada kustu yaf.bir ikide agladı öyle uyuttum ama kımıldayıp duruyo sanki heran uyanacak.ne oldu bu çocuga şimdi:uhm:

hoşgeldin seçilcim Ömür napıyo

Ayşegülcüm olur ya bazen huzursuz oluyorlar kaytarma hemen heee

hoşgeldin seçilcim Ömür napıyo

Ayşegülcüm olur ya bazen huzursuz oluyorlar kaytarma hemen heee

hoşbulduk canım ömür yanımda oraya buraya saldırıyokeşke uyuysa da bende rahat rahat sohbete katılsam ama cin gibi hiç niyeti yok.. berkin beyden ne haber?

Son düzenleme:
aysegul biz tasinirkende doruk baya huysuzlanmıştı son günlerinde. düzenleri bozuluyor ne olursa olsun. e evdede toz falan ayağa kalkıyor. etkileniyor kuzular.

kızlar bende geldimm ahmet paşayı zar zor uyuttum bulaşıklarımı yıkadım
şimdi nescafe yapıyorum hepinize olurmu ?ohh bi sigara yaktımmı günün yorgunluğu bitti.

hoşbulduk canım ömür yanımda oraya buraya saldırıyokeşke uyuysa da bende rahat rahat sohbete katılsam ama cin gibi hiç niyeti yok.. berkin beyden ne haber?

berkin beyin pireleri uçuşuyosempatiksalakcinni annemde yemek yedik gelir gelmez yatırdım onu ömüre syle fazla gürültü yapmasın heeekaydirigubbakcemile3

kızlar bende geldimm ahmet paşayı zar zor uyuttum bulaşıklarımı yıkadım
şimdi nescafe yapıyorum hepinize olurmu ?ohh bi sigara yaktımmı günün yorgunluğu bitti.

ben çay yaptım şekerim sağol sana afiyet olsun
ayrıca ben son sigaramı hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün içmiştim ben almiiim
bayanssulusmile

tahmin ettigim gibi hemen uyandı.bir iki emdi azda kucagımda durdu uyudu .üstünü örtmedim bi dalsın bakalımya bu çocuk en küçük şey dahi örtürmüyo üstüne..yok yok ilk iş tulum alacagım.

bu günkü dersimizi söyleyecek hatun yok ortada
neyse o gelene kadar dün gelmeyip yeni gelenler deyin bakalım siz nasıl tanıştınız..eşinizle.nasıl evllik kararı aldınız..ne edem biri yolu açsın hadi bismillah:sm_cool:

ben nescafe alim canım. sütlü olsun. ama sigara içmeyelim içerde. :umursamaz:
tamam canm buyur kahveni

oyyy ya bende hamile iken içmedim salak gibi tekrar basladım ama artık azaltımm bugün 2. sigaram mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…