çok güzel özetlemişsin...
ama bizi unutmuşsun..
gece 12 den sonra çoştuk..
heriflere aşkımız depreşti...
tanışmaları anlattıkdelikafadulden
kızlar benim koca anca sabah evde olur.hadin gelen olursa bgünde pijama partisi virek hııı ne diyonuz..
Allah iyiliğini versin kız senin en son geldin bugün bi de havadis yetiştiriyon herkese
sen çok yaşa e mi
kaydirigubbakcemile3
kız var ya en fazla yarım saatte bi rokuyom yazamıyom işten fırsatım olmuyo ama sayfam hep açık
bugün siz konuştukça ben mutlu oldum muhabettiniz çoştu hep dolsun taşsın burası inşallah
ay hepinizi çok seviyom ben beopuyorumnanaktan
tamam bugün ben de varım delikafadulden
aradı eşim.6,30 otobüsüne binecekmiş.zaten maraşla burası 12 saat..sabah kısmetse burda.evet lojmanda kalıyoruz kesinleşti.yaa bi yıl sıkın diyonuz ama ben biliyorum eşimi.ben o lojmana yerleştimmi ordan çıkmayacagım.araba taksitimiz bitecek tam maraştan gitme durumumuz gelecek.ozamanda para lağzım olaak yine .para biriktirelim çıkmayalım diyecek.offf offf..ev anlatıgına göre hem çok küçük hemde pek orantılı bi ev degil....kapı çelik kapı.camlar pimapen.artı kaloriferli.üç iyi şey var.bu kadar:gitme:
yaaa kuzum yaa.ne diyon alayımmı almayayımmı şimdi..
Ayşegül tulum konusunu ben de atladım ak şimdi Fatoş yazınca hatırladım
ben de almıştım uyku tulumu ilk defa dün giydirdim benimki kollu bacaklı gayet güzel yattı sıcak sıcak
gece uyuyunca giydirdim haberi yoktu sabah kalkınca çok güldü haline
bi de sevimli oluyo ki içinde penguen gibi kolların bacakların penye kısımları uzun tabi kollarını bacaklarını oynattıkça gülüyo
yaaa kuzum yaa.ne diyon alayımmı almayayımmı şimdi..
aradı eşim.6,30 otobüsüne binecekmiş.zaten maraşla burası 12 saat..sabah kısmetse burda.evet lojmanda kalıyoruz kesinleşti.yaa bi yıl sıkın diyonuz ama ben biliyorum eşimi.ben o lojmana yerleştimmi ordan çıkmayacagım.araba taksitimiz bitecek tam maraştan gitme durumumuz gelecek.ozamanda para lağzım olaak yine .para biriktirelim çıkmayalım diyecek.offf offf..ev anlatıgına göre hem çok küçük hemde pek orantılı bi ev degil....kapı çelik kapı.camlar pimapen.artı kaloriferli.üç iyi şey var.bu kadar:gitme:
Ayşegül tulum konusunu ben de atladım ak şimdi Fatoş yazınca hatırladım
ben de almıştım uyku tulumu ilk defa dün giydirdim benimki kollu bacaklı gayet güzel yattı sıcak sıcak
gece uyuyunca giydirdim haberi yoktu sabah kalkınca çok güldü haline
bi de sevimli oluyo ki içinde penguen gibi kolların bacakların penye kısımları uzun tabi kollarını bacaklarını oynattıkça gülüyo
sen benim kafadansın diyomyaa.dedim dedim.çekti getiriyoı resimleriayy bak onuda yazacaktım tüh unuttum bi allahın kuluda bana özet geçeydide saat 3 den sonralara kalmasaydım.
yaaa hayır niye banane ben yokum.pöfffffff.
bizde seni çok seviyoruz yavrummm.
hadi millet aşk tazelemeye...... gece kuşları sizi merakından bak bende katılıcam diyo
sen adam edersin canım boşver.hiç takılma.resim çekseydi bari sığamayak gibiyse burda 1-2 parçayı babanlara bırakırdın.
ayşegül bende yazacaktım bak iyiki fatma hatırlattı. biz çok rahat ettik iyiki almışım valla.
dün kusmuştu yıkadım gece de uzun kollu çıtçıtlı üstünede pijamasını giydirmiştim. bi baktım yine üstünü açmış ve çoçuk buz olmuş.
bacakları ayrı olandan al bence diğerleri hareketi engelliyor.
hayırlısı olsun cnm belkide düşündüğün kadar kötü diildir pimapen cam kalorifer bunlar önemli şeyler bi ev için bunlar iyiyse o kadarda kötü değidir inş herşey istediğin gibi olur
iyiyim canım ne olsun bakıyım dedim kociş gelmeden geçmişe baktım accık
pijama partisi yapcazya gelcem yemekten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?