2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegül tulum konusunu ben de atladım ak şimdi Fatoş yazınca hatırladım
ben de almıştım uyku tulumu ilk defa dün giydirdim benimki kollu bacaklı gayet güzel yattı sıcak sıcak
gece uyuyunca giydirdim haberi yoktu sabah kalkınca çok güldü haline
bi de sevimli oluyo ki içinde penguen gibi kolların bacakların penye kısımları uzun tabi kollarını bacaklarını oynattıkça gülüyo

çok güzel özetlemişsin...
ama bizi unutmuşsun..
gece 12 den sonra çoştuk..
heriflere aşkımız depreşti...
tanışmaları anlattıkdelikafadulden

ayy bak onuda yazacaktım tüh unuttum bi allahın kuluda bana özet geçeydide saat 3 den sonralara kalmasaydım.

kızlar benim koca anca sabah evde olur.hadin gelen olursa bgünde pijama partisi virek hııı ne diyonuz..

yaaa hayır niye banane ben yokum.pöfffffff.

bizde seni çok seviyoruz yavrummm.

hadi millet aşk tazelemeye...... gece kuşları sizi merakından bak bende katılıcam diyo
tamam bugün ben de varım delikafadulden

sen adam edersin canım boşver.hiç takılma.resim çekseydi bari sığamayak gibiyse burda 1-2 parçayı babanlara bırakırdın.

yaaa kuzum yaa.ne diyon alayımmı almayayımmı şimdi..

al cnm ötünmüyosa sıcacık tutuyo alışırlar heralde

bende uyuyunca giydiriyorum evet ya çok sevimli oluyolarkaydirigubbakcemile5

yaaa kuzum yaa.ne diyon alayımmı almayayımmı şimdi..

ayşegül bende yazacaktım bak iyiki fatma hatırlattı. biz çok rahat ettik iyiki almışım valla.

dün kusmuştu yıkadım gece de uzun kollu çıtçıtlı üstünede pijamasını giydirmiştim. bi baktım yine üstünü açmış ve çoçuk buz olmuş.

bacakları ayrı olandan al bence diğerleri hareketi engelliyor.
ben giydirip uyutuyorum uyuyacağını da anlıyor.

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm belkide düşündüğün kadar kötü diildir pimapen cam kalorifer bunlar önemli şeyler bi ev için bunlar iyiyse o kadarda kötü değidir inş herşey istediğin gibi olur

hımm alayım bari bende.

sen benim kafadansın diyomyaa.dedim dedim.çekti getiriyoı resimleri bende öyle düşünüyorum kanepenin birini bekar kardeşime verelim diyoz.ne bilem azaltacagım işte eşyayı.

yaa tamam hem fikir herkez.iyiymiş gittigim yerde alacagım inşallah..sağolun..

hayırlısı olsun cnm belkide düşündüğün kadar kötü diildir pimapen cam kalorifer bunlar önemli şeyler bi ev için bunlar iyiyse o kadarda kötü değidir inş herşey istediğin gibi olur

yok kuzumyaa dışını düzeytmişler ama içi iyi degilmiş işte.masraf yapsak nasıl olacak anlamadım ama hayırlısı artık.

defne uyandı çorbasını yedireyim.
zeynep soruma vecapp.yorum yazıyom.yormlma biçimine ne seçecegim de hele..

bende çıkıyorum.kızlara yemek yedirecegim.akşama buluşalım bak son alanyadan yazışım (( 9,30 dan öncegelemem.bicamamıiyer gelrim.öptüm..
zeynep soruma yanıt alamadım o yüzden yineyorum yapamaım.neyse başka zaman artık:)))

kızlar demin alara ayağa kalkmaya çalışırken düştü yorganın üstüne çok ağladı arkasından kustu bişi olurmu neden kustuki

selam kızlar kaç gündür yoktum,herşey yolunda mı...okumadım geçmişi neler konuştuğunuzu çözemedim valla alıntılardan..tulum hariçç...

candy,başını mı vurdu ALARA???başını vurduysa ve kustuysa önemli olabilir canım ihmale gelmez...

Candycim geçmiş olsun çok şiddetlimid düştü....arasta düşmüştü ağlarken öksürdü ondan kustu öle olduysa bişi olmaz...

duyduma göre pijama partisi olacakmışaklinialirimsmile
bnde varım bndee
ama bn 11 e doğru anca gelirim yada geçerken
yetişemezsem geride kalanları okurum garii nedeyim
akam bi arkadaşa gidecez
erken kalkacamızı umuyorum
neyse siz yinede partiyi yapında topicimiz şenlensin

Candy geçmişolsun inş. bşey olmamıştır
fatoşun dedi gibi ağlarken öksüdüyse kusabilir
ayşegül be sağlık olsun bacım
ev çok önemli aslında ama
sık bakalım dişini
nasılsa temelli kalmıyacan

iyiyim canım ne olsun bakıyım dedim kociş gelmeden geçmişe baktım accık
pijama partisi yapcazya gelcem yemekten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…