2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy susturayım ben benim veleti babasının tepesinde bağırıyo valla

huuu ben geldm...
kızlar ben konu bulamadım..
aklıma gelen konuyu söylersemde rtük topiği kapatır haaohaoldumsmile
siz bulun gariiii..

hoşgeldin seçilcim Ömür napıyo

Ayşegülcüm olur ya bazen huzursuz oluyorlar kaytarma hemen heee

yok gıı kaytarmam.şu velet yaksında.

aysegul biz tasinirkende doruk baya huysuzlanmıştı son günlerinde. düzenleri bozuluyor ne olursa olsun. e evdede toz falan ayağa kalkıyor. etkileniyor kuzular.

bende ona bağlıyorum.

kızlar bende geldimm ahmet paşayı zar zor uyuttum bulaşıklarımı yıkadım
şimdi nescafe yapıyorum hepinize olurmu ?ohh bi sigara yaktımmı günün yorgunluğu bitti.

afiyet olsun..kahveye..

[
QUOTE=ZEYNEP6672;15884615]ben nescafe alim canım. sütlü olsun. ama sigara içmeyelim içerde. :umursamaz:[/QUOTE]

vereliniortak

oyyyyyyy konu bu mu???
benim ki çok uzun yav.. biz ortaokulda tanıştık eşim okul değiltirdip bizim okula geldi ben 15 yaşındayım o 16 yaşında o zamandan beri ben seçil le evlencğim deyip dururdu evlendik valla 40 kere söylemiş herhalde

Merhaba kızlar kaç gündür giremiyorm. Nasılsınız bakalım.
Bizim de uyku sornumuz var. Kaç gecedir arabayla turlayarak uyutuyoruz. O da zar zor.
O kadar zor oluyo işe gitmesi. Dört saatlik uykuyla işe gittiğim oluyo. Bİ ysa uyanmıyo ama uytana kadar akla karayı seçiyoruz. Çaresini bilen var mı?

wayyy.okul aşkı haaa...

ahh ahh kelin ilacı olsa....
ömür gecede kaç kere kalkıyor allah bilir ben saymıyorum valla çok zor çoook

akannehirakannehir

walla bizim cok karmasık :) kardeşim vasıtası ile oldu.bu site gibi eşiminde bi sitesi vardı kardeşim o sitede yöneticiydi bguclubacismilende bir iki takılıyordum.Benimle tanışmak istiyordu ama ben hiç oralı deildim.sonra bigün bizim manisaya geldi kadeşimin yanına die babam falan galeride tanışmışlar babam falan cok sevmişki asla eve bi yabancı getirmiş.hemde yemege.ozaman tanıştık ve otanışmak işte kaleyi içten fethetti .sonrası malum evliyiz...

ya kızlar bu bir dönem sabretcez baska caremiz yok. hepsi aynı işte görüyosunuz. bu dönem gecicek hayırlısıyla bizde mısıl mışıl uyucaz. bu günleride unutup gitcez....

neden kuzum yaa.bence bi sebep vardır.ne bileyim illaki hastalık degil yani.sıralarsak valla odanın ısısı.sıcaklık.sogukluk.gürültü..nem.hava.yaa çok yani..

bizde bu aralar sık sık uyanıyoruz gögüslerimi emmekten ilk zamanlar gibi çok acıyo çünkü defne emerek uyuyabiliyo.oyüzden feciyim bende(

hııı iyi etmş bak ne güzel evlenmşsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…