muhabbet süper ama yarın işe gidicez yatsam iyi olur aklımda burda kalıyo ama gecede çok uyanıyorum yatayım ben bari kızlarr
kızlar varya bunu hep yapalım..
hiç yoksa 1 saat konuşalım akşamları sadece kendimizi
eşimizi...
yapacaklarımızı..
iyi deşarj oluyoz valla..
iyi sevindim valla istediğiniz yer olmuş hadi hayırlısı ayşegülcüm....
[
gündüzde gelirsin senn..ver kocana o ütülesin.bi yandan kanıt bi yandan ütükaydirigubbakcemile3
kızlar iyi geceler hepinize...muhabbet koyuymuş...biraz baktım kocaları çekiştiriyonuz galiba ama onlar yanınızda değil mi şu an...uyuttunuz da buraya mı geldiniz fırsatı değerlendirseydiniz...benim ki evde değil şu an,yoksa sizinki de mi değil..
Depreşti, ya Serap valla bu gece en az iki saat erken uyudu zilli değerlendirmek lazım. Valla boş çuval gibi giriyoduk yatağa..
valla süper aşk yaşdık biz roman olur yazsak askerlik bekledim bide kazağıyla yatıyodum o ka çok aşıktık hala aşığım kocama ben ama bide az maç seyretse düşünün ilk sevgililer günümüzde o kadar çok kar varki insanlar sokakta zor yürüyo cafede buluştuyduk neyse oturduk falan birden saat kaç dedi maça 10 dk varmış nasıl çekeliyo kolumdan görende biri öldü sancak neymiş maça geç kalıyomuş o karda beni yolda bıraktı ben kaldım heykel gibi yerde bilenler bilir bizim burayı o koştu gitti bende sinirden ağladım eve gitti sonra telefon AŞKIMMM MAÇ İPTAL OLDU ne dersin ölürmüsün öldürürmüsün
yaww sormayın.geçenlerde doktor agidip adet söktürücüyü yazdırdımya.kadın yumurtalıklara baktı usg ile.benim rahim hala incecikmiş.yani adek olacagı zaman kalınlaşırmış.yani daha zamanını beklersem adet falan olmayacagım epey.ama beklemeyecegim artık.bide neyle korinuyorsunuz dedi.bu yönteme %60 korur dedi..yaa dedim evet tehlikeli bu yöntem dedi.ya ben kondomu sevmiyom yaa.yani kızlar allah korusun iztemiyoruz başka çocuk.ilk defa böyle korunduk biz.yanlış etmisiz bilemidm.hemen hapa başlayacagım.off.
Haadi ben de kaçtım kızlar.. Sİze iyi geceleri Gideyim sırnaşayım yoksam herif uyuyacak yine. Kalcam öyle ben..
he he git yat..bende 12 gibi kalkarım..
git git yakala kocayı.Haadi ben de kaçtım kızlar.. Sİze iyi geceleri Gideyim sırnaşayım yoksam herif uyuyacak yine. Kalcam öyle ben..
ayşegül canım hayırlı yolculuklar biran önce yerleşin inş. çok öpüyorum hemen netide bağlat lütfen özletme çok kendini emii
Haadi ben de kaçtım kızlar.. Sİze iyi geceleri Gideyim sırnaşayım yoksam herif uyuyacak yine. Kalcam öyle ben..
ohh ne rahat.ben 6 da kalkaagım.
git git yakala kocayı.
sagol canımm..
herkese iyi geceler kokulu kokulu öptüm sizleriii
ohhhhhhhhhhh beeee dünya varmis valla! koca iste, bebegide uyuttum valla cok sükür dogru dürüst klavyeyi elime alabildim vallasempatiksalakcinni derrrrmisimmm bide bizim cadi uyaniverirmis :bbo: ay suracikta bayili veririm gariii :1ninca: sabahtan beri yeni oturdum desem yeri yani! anacim bu tasinmak nekadar zor yawww:Saruboceq: ay hayirlisiyla birde ev bulabilseydim :Saruboceq: hepsinden gectim heryer ayakta simdi, cadi bi is gördürmüyo bana! kapidan bir adim ileri atayim bagriyo feryat figankafamçokkarıştı ay kafayi yemek elde degil... e mecbur sun esyalari kutuya yerlestirmeyeee offf hadi uyusunda öyle yapiyim diyorum en fazla yarim saat uyuyor, oda günde 1 seferay sastim kaldim birde hastalandi kuzum alt alttan üst üsten salya sümük dolasiyo ortaliktasenağlama offf offff!
benm perdeleri kim ütüleyecek hımmmm..
geceye bırakmıştım..neyse yarın gündüz ütülerim...
kızlar belki yarın sabah girerim.eşim neti öglen kapattıraak sanırım ama görmediklerim olursa şimdiden öpüyorum.çarşambaya kısmetse taşınacagız.yerleşincede neti tekrardan bağlatırız.görüşemediklerimim öpüyorum melekleriyle beraber.kendnize iyi bakın.Şeniz
ohhhhhhhhhhh beeee dünya varmis valla! koca iste, bebegide uyuttum valla cok sükür dogru dürüst klavyeyi elime alabildim vallasempatiksalakcinni derrrrmisimmm bide bizim cadi uyaniverirmis :bbo: ay suracikta bayili veririm gariii :1ninca: sabahtan beri yeni oturdum desem yeri yani! anacim bu tasinmak nekadar zor yawww:Saruboceq: ay hayirlisiyla birde ev bulabilseydim :Saruboceq: hepsinden gectim heryer ayakta simdi, cadi bi is gördürmüyo bana! kapidan bir adim ileri atayim bagriyo feryat figankafamçokkarıştı ay kafayi yemek elde degil... e mecbur sun esyalari kutuya yerlestirmeyeee offf hadi uyusunda öyle yapiyim diyorum en fazla yarim saat uyuyor, oda günde 1 seferay sastim kaldim birde hastalandi kuzum alt alttan üst üsten salya sümük dolasiyo ortaliktasenağlama offf offff!
kız bende 6da kalkıyom..
şimdi 12de kalkıp gitcem dedim canım...
kızlar belki yarın sabah girerim.eşim neti öglen kapattıraak sanırım ama görmediklerim olursa şimdiden öpüyorum.çarşambaya kısmetse taşınacagız.yerleşincede neti tekrardan bağlatırız.görüşemediklerimim öpüyorum melekleriyle beraber.kendnize iyi bakın.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?