2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

muhabbet süper ama yarın işe gidicez yatsam iyi olur aklımda burda kalıyo ama gecede çok uyanıyorum yatayım ben bari kızlarr

git yak kuzum ya.aslında benimde yatmam lagzımerken kalkacagım.

kızlar varya bunu hep yapalım..
hiç yoksa 1 saat konuşalım akşamları sadece kendimizi
eşimizi...
yapacaklarımızı..
iyi deşarj oluyoz valla..

yaaa ben gelemem.eşim geer genelde nete akşamları..vermez o banaaa:umursamaz:

ala ilk açılışı biz ettik..valla iyi oldu..

iyi sevindim valla istediğiniz yer olmuş hadi hayırlısı ayşegülcüm....

sağol selmacım.nşallah iyi olmuştur.

yok yavrim çekiştirmiyoruz konumuz kocalarla nasıl tanıştık şu anki romantizm durumusempatiksalakcinni

Depreşti, ya Serap valla bu gece en az iki saat erken uyudu zilli değerlendirmek lazım. Valla boş çuval gibi giriyoduk yatağa..

he valla tabiri beğendim boş çuval olduk adamı çooook ihmal ediyorum

ay ilahi seninki baya fanatiikmş kızkaydirigubbakcemile3
ben de bekledim kız asker yolu her gün bi telefon kartı alıp kulübeye gderdim evden arayamam tabi babamın korkusundan
bana aldığı bi oyuncaak vardı onunla yattım hep
okulda 1 sene beraberdik eşimin ailesi alanyada öğretmenlik yapıyordu o zaman 3 sene gurbette yürüttük ilişkimizi 6 ayda bir bir araya gelebilyorduk

ay bacım geici süre kondom kullanın bari sen de sevmiyoz ama mecbur adet olunca hapa başlarsıın

he he git yat..bende 12 gibi kalkarım..

ohh ne rahat.ben 6 da kalkaagım.

Haadi ben de kaçtım kızlar.. Sİze iyi geceleri Gideyim sırnaşayım yoksam herif uyuyacak yine. Kalcam öyle ben..
git git yakala kocayı.

ayşegül canım hayırlı yolculuklar biran önce yerleşin inş. çok öpüyorum hemen netide bağlat lütfen özletme çok kendini emii

sagol canımm..

ohhhhhhhhhhh beeee dünya varmis valla! koca iste, bebegide uyuttum valla cok sükür dogru dürüst klavyeyi elime alabildim vallasempatiksalakcinni derrrrmisimmm bide bizim cadi uyaniverirmis :bbo: ay suracikta bayili veririm gariii :1ninca: sabahtan beri yeni oturdum desem yeri yani! anacim bu tasinmak nekadar zor yawww:Saruboceq: ay hayirlisiyla birde ev bulabilseydim :Saruboceq: hepsinden gectim heryer ayakta simdi, cadi bi is gördürmüyo bana! kapidan bir adim ileri atayim bagriyo feryat figankafamçokkarıştı ay kafayi yemek elde degil... e mecbur sun esyalari kutuya yerlestirmeyeee offf hadi uyusunda öyle yapiyim diyorum en fazla yarim saat uyuyor, oda günde 1 sefer ay sastim kaldim birde hastalandi kuzum alt alttan üst üsten salya sümük dolasiyo ortaliktasenağlama offf offff!

kızlar belki yarın sabah girerim.eşim neti öglen kapattıraak sanırım ama görmediklerim olursa şimdiden öpüyorum.çarşambaya kısmetse taşınacagız.yerleşincede neti tekrardan bağlatırız.görüşemediklerimim öpüyorum melekleriyle beraber.kendnize iyi bakın.Şeniz

hoşgeldin canım sendemi taşınıyorsun kolay gelsin inş.istediğiniz gibi bir ev bulursunuz....

seda benimki karşımda oturuyo valla o da bilgisayarının başındasempatiksalakcinni

benm perdeleri kim ütüleyecek hımmmm..
geceye bırakmıştım..neyse yarın gündüz ütülerim...

valla bacım ben dün akşam 3 saat yaptım hala ayaklarım ağriiy yarın akşam ben yardım edem sanakaydirigubbakcemile3

gel gel buraya bakalım komşum...
yanıma yamacıma gel..

sendemi taşınıorsun.bende taşınıyorum.çok zor oluyo gerçektende..allah kolaylıkversin.

kız bende 6da kalkıyom..
şimdi 12de kalkıp gitcem dedim canım...

haaa..bende kalkacagım bende..

kolay gelsin canım..
çocukla taşınmak çok zor...
Allah yardım etsin..

görüşürüz canım bende seni ve prensesleri çok öptüm kolay gelsin tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…