hatunun aşkını depreştirdikkaydirigubbakcemile3
kız onun yerine siz onun korunduğu metoda geçin valla adet olmamak önemli değil de 3. bebe istemiyorsanız o garanti bi yöntem değil ve çoook tehlikeli
oho baya bi varız
aaaah ah hey gidi günler
ben adet söktürücü kullandım canım üç aydır düzenli geliyor artıkın kafam rahat sende bir yerleşte al bu haplardan ne diyeyim inş.değilsindir hayırlısı ayşegülcüm....
kızlar iyi geceler hepinize...muhabbet koyuymuş...biraz baktım kocaları çekiştiriyonuz galiba ama onlar yanınızda değil mi şu an...uyuttunuz da buraya mı geldiniz fırsatı değerlendirseydiniz...benim ki evde değil şu an,yoksa sizinki de mi değil..
hoşgeldin sedacım nasılsınkızlar iyi geceler hepinize...muhabbet koyuymuş...biraz baktım kocaları çekiştiriyonuz galiba ama onlar yanınızda değil mi şu an...uyuttunuz da buraya mı geldiniz fırsatı değerlendirseydiniz...benim ki evde değil şu an,yoksa sizinki de mi değil..
kızlar iyi geceler hepinize...muhabbet koyuymuş...biraz baktım kocaları çekiştiriyonuz galiba ama onlar yanınızda değil mi şu an...uyuttunuz da buraya mı geldiniz fırsatı değerlendirseydiniz...benim ki evde değil şu an,yoksa sizinki de mi değil..
yarınmı taşınıyorsunuz canım merkezmi oldu yoksam pazarcıkmı....
valla süper aşk yaşdık biz roman olur yazsak askerlik bekledim bide kazağıyla yatıyodum o ka çok aşıktık hala aşığım kocama ben ama bide az maç seyretse düşünün ilk sevgililer günümüzde o kadar çok kar varki insanlar sokakta zor yürüyo cafede buluştuyduk neyse oturduk falan birden saat kaç dedi maça 10 dk varmış nasıl çekeliyo kolumdan görende biri öldü sancak neymiş maça geç kalıyomuş o karda beni yolda bıraktı ben kaldım heykel gibi yerde bilenler bilir bizim burayı o koştu gitti bende sinirden ağladım eve gitti sonra telefon AŞKIMMM MAÇ İPTAL OLDU ne dersin ölürmüsün öldürürmüsün
valla süper aşk yaşdık biz roman olur yazsak askerlik bekledim bide kazağıyla yatıyodum o ka çok aşıktık hala aşığım kocama ben ama bide az maç seyretse düşünün ilk sevgililer günümüzde o kadar çok kar varki insanlar sokakta zor yürüyo cafede buluştuyduk neyse oturduk falan birden saat kaç dedi maça 10 dk varmış nasıl çekeliyo kolumdan görende biri öldü sancak neymiş maça geç kalıyomuş o karda beni yolda bıraktı ben kaldım heykel gibi yerde bilenler bilir bizim burayı o koştu gitti bende sinirden ağladım eve gitti sonra telefon AŞKIMMM MAÇ İPTAL OLDU ne dersin ölürmüsün öldürürmüsün
Aaa merkez mi oldu Ayşegülcüm hadi hayırlı olsun
benm perdeleri kim ütüleyecek hımmmm..
geceye bırakmıştım..neyse yarın gündüz ütülerim...
benimki otobüste..degilse neti o kapardı..
merkez oldu canım.çarşamba gidiyoz.
kaydirigubbakcemile3ayyy ne diyeyim.benimkide maç delisi
muhabbet süper ama yarın işe gidicez yatsam iyi olur aklımda burda kalıyo ama gecede çok uyanıyorum yatayım ben bari kızlarr
muhabbet süper ama yarın işe gidicez yatsam iyi olur aklımda burda kalıyo ama gecede çok uyanıyorum yatayım ben bari kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?