2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla süper aşk yaşdık biz roman olur yazsak askerlik bekledim bide kazağıyla yatıyodum o ka çok aşıktık hala aşığım kocama ben ama bide az maç seyretse düşünün ilk sevgililer günümüzde o kadar çok kar varki insanlar sokakta zor yürüyo cafede buluştuyduk neyse oturduk falan birden saat kaç dedi maça 10 dk varmış nasıl çekeliyo kolumdan görende biri öldü sancak neymiş maça geç kalıyomuş o karda beni yolda bıraktı ben kaldım heykel gibi yerde bilenler bilir bizim burayı o koştu gitti bende sinirden ağladım eve gitti sonra telefon AŞKIMMM MAÇ İPTAL OLDU ne dersin ölürmüsün öldürürmüsün

ben adet söktürücü kullandım canım üç aydır düzenli geliyor artıkın kafam rahat sende bir yerleşte al bu haplardan ne diyeyim inş.değilsindir hayırlısı ayşegülcüm....

yaww sormayın.geçenlerde doktor agidip adet söktürücüyü yazdırdımya.kadın yumurtalıklara baktı usg ile.benim rahim hala incecikmiş.yani adek olacagı zaman kalınlaşırmış.yani daha zamanını beklersem adet falan olmayacagım epey.ama beklemeyecegim artık.bide neyle korinuyorsunuz dedi.bu yönteme %60 korur dedi..yaa dedim evet tehlikeli bu yöntem dedi.ya ben kondomu sevmiyom yaa.yani kızlar allah korusun iztemiyoruz başka çocuk.ilk defa böyle korunduk biz.yanlış etmisiz bilemidm.hemen hapa başlayacagım.off.

yok benmki içerde kanıt programını izliyo..
çekirdek çitleyerek..

hoşgeldin sedacım nasılsın
benimki dizi izliyor içerde valla....

benimki otobüste..degilse neti o kapardı..

yarınmı taşınıyorsunuz canım merkezmi oldu yoksam pazarcıkmı....

merkez oldu canım.çarşamba gidiyoz.

kaydirigubbakcemile3ayyy ne diyeyim.benimkide maç delisi

valla adam bunları yazdığımı görse keser beni..
çekirdek çtliyo faln aman aman...

amann gündüz gibi burası ışıl ışıllll maşallahhh..
herkes burda..:lepi:

benm perdeleri kim ütüleyecek hımmmm..
geceye bırakmıştım..neyse yarın gündüz ütülerim...

eşinde fanatiklerden herhalde serapcım benimki sadece milli maçları izler allahtan o konuda rahatım ,asker yolu beklemek çok zor bilirim bende bekledim üstelik kerem 3,5 yaşındaydı erenede hamileydim ahhh ahhh zaman nasılda geçiyor....

muhabbet süper ama yarın işe gidicez yatsam iyi olur aklımda burda kalıyo ama gecede çok uyanıyorum yatayım ben bari kızlarr

kızlar varya bunu hep yapalım..
hiç yoksa 1 saat konuşalım akşamları sadece kendimizi
eşimizi...
yapacaklarımızı..
iyi deşarj oluyoz valla..

Son düzenleme:
ayşegül canım hayırlı yolculuklar biran önce yerleşin inş. çok öpüyorum hemen netide bağlat lütfen özletme çok kendini emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…