2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gel gel buraya bakalım komşum...
yanıma yamacıma gel..

geliymde bi songuya çek benikaydirigubbakcemile3

bnde geldiim
geçmişi mi okuyum
biri özetmi geçecek
konu ney bakiim

ortaya karışıkk oldu bgunn.

ayşegüllll kolay gelsin canımmmm
netin hemencik gelsin hemiii

canımmm sağoll..inşallah çabucak taktırırız.eşemde netsiz yapamaz.

görüşürüz canım bende seni ve prensesleri çok öptüm kolay gelsin tekrar....

bende üç yavrunuda öpüyorum.senide..:gitme:

seda benimki karşımda oturuyo valla o da bilgisayarının başındasempatiksalakcinni

valla bacım ben dün akşam 3 saat yaptım hala ayaklarım ağriiy yarın akşam ben yardım edem sanakaydirigubbakcemile3

yok kız kıyamam ben sana..
akşama kadar çalışıyon..
yook yok valla yaparım ben..

he he sende de bende de iş çok..
konuşak gelde...

anaaaa tanismayi mi anlatiyonuzzzzkaydirigubbakcemile2 valla ben bi b ..k anlamadimm! sempatiksalakcinniyarim yurt disindaydi telefondan telefona sabah kadar konusurduk . tabi ben calistigim icin her defasinda telefon basinda uyuklardim garibimde naapsinnn aksama kadar sirf beni beklerdiki konusayim diye , tabi her seferinde hevesi kursaginda kalirdi zemuszemus ama olsun simdi bile birbirimize ask mesajlari cekeriz, firsat buldukca is yerinden arar yeni cifte kumrular gibi konusuruz! bazen evde odadan odaya bile msj atarim.... eeeee evliligi deprestirmemiz lazim dimi bayanlarrrkaydirigubbakcemile2 eeee siz anlatin ne jestler yaprsinizdelikafadulden

off çok duygulandımm.çok üzgünüm çokk..cok sevdigim alanyayı bırakıyorum.gidiyorum eller diyarınaa..kalbim şimdiden sızlıyo..ailemm..ailemm..:gitme:

[
ayy ilahi duygukaydirigubbakcemile3 neyse sonu iyi bari.

off çok duygulandımm.çok üzgünüm çokk..cok sevdigim alanyayı bırakıyorum.gidiyorum eller diyarınaa..kalbim şimdiden sızlıyo..ailemm..ailemm..:gitme:

hadi gel ağlayak uy uy
kız napcan çocukların kocan yanında çok şükür...

kizlar bakale sanki bizim bacaksizlar kendi aralarinda anlastilarmi ne! anacimmmm bütün gacilar burda kaydirigubbakcemile2 muhabbette koyuuuu ! ohhhhhh hihoyyyt

kızlar ben kaçar..
kociş nete takılacakmış...
çekirdek çitlemeyi bırakmış..
yarın devam edek...

hadi gel ağlayak uy uy
kız napcan çocukların kocan yanında çok şükür...

tabi sen yerinden oynamıyon:mymeka: anan yanında gardaşların yanında.kocan yavrun..

he gelemde iki ağlaşak..kız mesafe yine okadar uzakmı.yaklaşkıtmı uzaklaştımmı şimdik.dur bi nete bakayım ben.

kizlar bakale sanki bizim bacaksizlar kendi aralarinda anlastilarmi ne! anacimmmm bütün gacilar burda kaydirigubbakcemile2 muhabbette koyuuuu ! ohhhhhh hihoyyyt

gündüzden anlaştık kız..
gece gelin diye..
artık gece burdayız..
1-2saat Allah ne verdiyse..

tabi sen yerinden oynamıyon:mymeka: anan yanında gardaşların yanında.kocan yavrun..

he gelemde iki ağlaşak..kız mesafe yine okadar uzakmı.yaklaşkıtmı uzaklaştımmı şimdik.dur bi nete bakayım ben.

yakınlaştık daha da kız..
maraş aha hemen şura..
burdan bağırsam duyarsın he he he..
gel gözüm anam anan olsun bacım bacın...
valla seversin anamı tam kafa dengi..
sever senin gibi canayakınları da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…