2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Valla biz bir hafta sonu geçirirdik o hooo .... Valla şimdi bir ayda yapamıyoruz bir hafta sonunda yaptığımızı. Sinema, yürüyüş, alış veriş, boğaz turları, İstanbul u keşfetme oyunları ahhh ahhh

kızlar ben yavaş yavaş kaçar. eşim gelir birazdan. dorukta emmeye kalkacak. yarın işte var. anca uyurum. güzel değişik bi aksam ve sohbet oldu. aysegul sana iyi taşınmalar belki yarın giremezsin. hemen baglat netini gidince. öptüm hepinizi. iyi geceler. bol ve derin uykular diliyorum.

hıımm bilmemki...
çok olduysa süresi bi test yap bakalım...

deme kıııız

iş yerlerimiz çoook uzak haftasonu da evde beraberiz
işten çıkışta metrodan alıyo beni o sayılır mısempatiksalakcinni

yok anam benmki bırakmaz..
ayyy ne monoton kocam var..
bazen diyorum tam ev hanımı olacak adamsın bende erkek olsam ne iyi olurdu..
yaşasın monotonluk diyoklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben 2 aydır regli oluyorum masallahı var saat gibi. hep saat gibiydi zaten. aynen devam

maşallahh..ikinciye kolay kalırsın işte.

ayy yemnle aynıyız.bazen zok sıkılıyorm emzirirken.daral geliyo artık barıksın istiyorum o derece yani.ama benim sütüm var yaa.gerçi kiloya yansımayı ama dolgun oluyo benimkiler daha.hala adet olmadımya ondanmı ne.anlamadım.

kaydirigubbakcemile3ayy çok yaşa emi..benimki severrr..

biz önceden yağmurda yürürdük ıpıslak olurduk aptal aşık derdik birbirimize offff yaaaa

kız biz sevmeyiz ıslanmayı kaçışırızkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3sırnaş kızz..fikrine bayıldım.hadi inşallah.

burda daha hiç regli olmamış 25 şubat annesi war kızlar..yokmu benimgibi olannnn????püffffff

bnim kız 28 ocakta doğdu ve ben hala adet olmadım..

sağolun kızlar valla nasip işte aslan bey kardeşim derdim şimdide kocacım diyorum

ayy kaydirigubbakcemile3..

benimkide çok fazla gezmeyi sevmez ama çocukların ısrarlarına dayanamaz sinemaya,parka falan götürür ...

güle güle.bugn son zaten..epey yokum:gitme:öpüyorum doruk paşayı..senideŞeniz

bizde yaza tatile gidelim diyoruz..
adam hemen burak la şöyle yaparız utkuyla şöyle diyo..
ayyyy içim daralıyo..
çocuklarımı kıskanıcam nerdeyse..

hıımm bilmemki...
çok olduysa süresi bi test yap bakalım...

yrerleşeyimde.o adek söktürücüyü kullanmadan yapacagım test.zünkü doktor kesinlikle hamile olmadığına enim olmalısın demişti..o zaman yaparım.

ayşegül bende gs lıyım canım bencede yakın olsak kesin kanka olurlardı

he he kesinn..

deme kıııız

iş yerlerimiz çoook uzak haftasonu da evde beraberiz
işten çıkışta metrodan alıyo beni o sayılır mısempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla öyle..allah korusun..eger olursam bogarım seni dedim..adamda korkuyo şimdikaydirigubbakcemile3

hatunun aşkını depreştirdikkaydirigubbakcemile3

kız onun yerine siz onun korunduğu metoda geçin valla adet olmamak önemli değil de 3. bebe istemiyorsanız o garanti bi yöntem değil ve çoook tehlikeli

burda daha hiç regli olmamış 25 şubat annesi war kızlar..yokmu benimgibi olannnn????püffffff

oho baya bi varız

aaaah ah hey gidi günler

ben adet söktürücü kullandım canım üç aydır düzenli geliyor artıkın kafam rahat sende bir yerleşte al bu haplardan ne diyeyim inş.değilsindir hayırlısı ayşegülcüm....

kızlar iyi geceler hepinize...muhabbet koyuymuş...biraz baktım kocaları çekiştiriyonuz galiba ama onlar yanınızda değil mi şu an...uyuttunuz da buraya mı geldiniz fırsatı değerlendirseydiniz...benim ki evde değil şu an,yoksa sizinki de mi değil..

Depreşti, ya Serap valla bu gece en az iki saat erken uyudu zilli değerlendirmek lazım. Valla boş çuval gibi giriyoduk yatağa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…