ya kızlar benim kız hiç su içmiyo.hatta damla zor içiyo.doktora dedim emiyo ondan alıyordur su ihtiyacını diyo.ama insanın hiçmi canı istemiz suyu yaaa..zorla verdigimdede tükürüyo zatenn((
ahmette pek içmiyo ama uyurken veriyorum içiyor sende öyle dene bakalım.
geçmişler olsun.belki olmaz kız..
saol selmacım amaqn sende dikkat et zeynoya çok zor geçiyor bu hastalık
ya kızlar benim kız hiç su içmiyo.hatta damla zor içiyo.doktora dedim emiyo ondan alıyordur su ihtiyacını diyo.ama insanın hiçmi canı istemiz suyu yaaa..zorla verdigimdede tükürüyo zatenn((
denedim canım yaa.anlıyo içmiyo.öyyel ağzında tutuyo cekmiyo bile.
didemcim daha öncede yazdım..çok geçmiş olsun..bizim kızlarda hapşuruyo ama huylanmak istemiyorum .belki evde toz çok oluyo ondandır diyorum.off
selma hemen ıhlamur ver. günde 2-3 kez ver. bide tavuksuyu corba verdi bizim doktor. sinemarin burun damlası tıkanmadan hemen başla derim ben.
aysegul dert etme cidden. bu cocuklar acıksa susasa inan icerler yerler. emen cocuklar böyle biraz geç başlıyorlar. hic zorlamamak gerek. inan onlar alıyorlar alacaklarını.bizimki aynen ne yeme ne içme. ama biz zorlamıyoruz bıraktık. arada deniyoruz hani anlamayız susadığını açlığını falan diye. bakıyoruz istemiyor tamam diyoruz.
suku gıdalar içiyorsa ondanda alıyodur ee birde emiyor ya karşılıyordur o .Ben de hiç öyle susayıp su içtiğimi pek bilmem hep sulu gıdalar tüketirim .
günaydın.günaydııııııııııııııııııııın!!!!
biz kahvaltı yapıp gelecğiz teyzoşlar..
selma hemen ıhlamur ver. günde 2-3 kez ver. bide tavuksuyu corba verdi bizim doktor. sinemarin burun damlası tıkanmadan hemen başla derim ben.
aysegul dert etme cidden. bu cocuklar acıksa susasa inan icerler yerler. emen cocuklar böyle biraz geç başlıyorlar. hic zorlamamak gerek. inan onlar alıyorlar alacaklarını.bizimki aynen ne yeme ne içme. ama biz zorlamıyoruz bıraktık. arada deniyoruz hani anlamayız susadığını açlığını falan diye. bakıyoruz istemiyor tamam diyoruz.
inş.hastalanmazlar canım ya tamda taşınırken perişan olursun yoksa ...
günaydııııııııııııııııııııın!!!!
biz kahvaltı yapıp gelecğiz teyzoşlar..
ıhlamur kaynatıyorum şimdi verecem,tavuk çorbalarını seviyor zaten bugün şehriyeli tavuk çorbası yapayım içine limonda sıkarım azcık inş.fazla ilerlemeden atlatırız sağol canım....
Biz kactık ögle yemeği hazırlıyacagm sonra kociş gelecek taaa 3 dogru geliriz ancak herkese byee.
sağol canım..ebrucum çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin....
benimkide aynı hiç içmiyo meme emiyo ya ondan heralde..ya kızlar benim kız hiç su içmiyo.hatta damla zor içiyo.doktora dedim emiyo ondan alıyordur su ihtiyacını diyo.ama insanın hiçmi canı istemiz suyu yaaa..zorla verdigimdede tükürüyo zatenn((
Slm kızlar herkese günaydın aksam net gidip geldi o yüzden cıkmak zorunda kaldım .Sonrada kociş geldi . Sabah 6.30 da kalktım ahmet uyandırdı saolsun sonra kahvaltı ettik babasını yolladık ahmetide yeni uyuttum ve gectim netin basına bi çay koydum kendime baska isteyen varmı ?
çatlamışlar canm hemde cokk . Şimdi iyi sayılırlar .İyi davranıyorlar ama içten deil gibi geliyor bana.
aynen bende kıyamıyorum.
birde ailesine sor bakalım
Evet eşim sever beni allah razı olsun.
Geçmiş olsun duygucum.Taşınma içinde kolay gelsin.
canım inşallah arasın böbrek filmi iyi cıkar allah yardımcınız olsun .
Geçmiş olsun canm hep bebekler hasta ahh bu hava değişimi mahvetti herkezi.
aaa ebrucum cok geçmiş olsun inşallah öenmli bişey deildir ? Neden yattı ki ?
sağol canım karaciğerinde sorun oldu ondan yatırdılar ..
Papatyacım size hayırlı yolculuklar .Bir an önce tasının yerleşin inşallah.Herşey gönlünüzce olsun inşallah.
aksam kaynattık ama ben erken kacanlardan oldum.
kolay gelsin canım :gitme:
didemcim daha öncede yazdım..çok geçmiş olsun..bizim kızlarda hapşuruyo ama huylanmak istemiyorum .belki evde toz çok oluyo ondandır diyorum.off
selam ve iyi geceler hep kocişin yüüznden gelemedim sizi çok seviyorum yarın hastane var bizim arasın böbrek filmi çekileck çok moralim bozuk kızlar ya film için damar yolu açıyolar ona dayanamıyom ameliyat olursa nasıl dayanacam...
günaydın kızlar
facia bir hafta sonuydu revna cuma akşamı alamya gittiğimde çok hırlıyordu akşam 8 gibi daha kötü oldu hiç nefes alamıyordu sanki hemen hastaneye götürdük kuzuma hemen oksijen verdiler arkasından 3 ventolin 1 tanede pulmicort verdiler yarım saat arayla gece 2 ye kadar hastanedeydik kabustu yazık nevada yanımızda garibim o uyuya kaldı hastnede çok şükür şimdi daha iyi bende daha kötüleştim bu arada ağzım burnum yanağımda bile uçuk çıktı hortlak gibiyim ne zamaqn iyileşicez biz
herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?