2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim kız hiç su içmiyo.hatta damla zor içiyo.doktora dedim emiyo ondan alıyordur su ihtiyacını diyo.ama insanın hiçmi canı istemiz suyu yaaa..zorla verdigimdede tükürüyo zatenn((

ahmette pek içmiyo ama uyurken veriyorum içiyor sende öyle dene bakalım.

ya kızlar benim kız hiç su içmiyo.hatta damla zor içiyo.doktora dedim emiyo ondan alıyordur su ihtiyacını diyo.ama insanın hiçmi canı istemiz suyu yaaa..zorla verdigimdede tükürüyo zatenn((

denedim canım yaa.anlıyo içmiyo.öyyel ağzında tutuyo cekmiyo bile.

suku gıdalar içiyorsa ondanda alıyodur ee birde emiyor ya karşılıyordur o .Ben de hiç öyle susayıp su içtiğimi pek bilmem hep sulu gıdalar tüketirim .

selma hemen ıhlamur ver. günde 2-3 kez ver. bide tavuksuyu corba verdi bizim doktor. sinemarin burun damlası tıkanmadan hemen başla derim ben.

aysegul dert etme cidden. bu cocuklar acıksa susasa inan icerler yerler. emen cocuklar böyle biraz geç başlıyorlar. hic zorlamamak gerek. inan onlar alıyorlar alacaklarını.bizimki aynen ne yeme ne içme. ama biz zorlamıyoruz bıraktık. arada deniyoruz hani anlamayız susadığını açlığını falan diye. bakıyoruz istemiyor tamam diyoruz.

ıhlamur kaynatıyorum şimdi verecem,tavuk çorbalarını seviyor zaten bugün şehriyeli tavuk çorbası yapayım içine limonda sıkarım azcık inş.fazla ilerlemeden atlatırız sağol canım....

suku gıdalar içiyorsa ondanda alıyodur ee birde emiyor ya karşılıyordur o .Ben de hiç öyle susayıp su içtiğimi pek bilmem hep sulu gıdalar tüketirim .

günaydııııııııııııııııııııın!!!!

biz kahvaltı yapıp gelecğiz teyzoşlar..
günaydın.

inş.hastalanmazlar canım ya tamda taşınırken perişan olursun yoksa ...

yok kızlar hiç zorlamıyorum ama hiç içmiyo .bizim gibi olan varmıki dedim.arada deniyorum tabi belkii bi yudumcuk.bazen oda olmuyo.bende ısrar yok ilk zamanlar çok yapıyordum üzülüyordum kilo almıyo diye.ama artık takmıyorum..ama accık içsin demiştimde:))

Biz kactık ögle yemeği hazırlıyacagm sonra kociş gelecek taaa 3 dogru geliriz ancak herkese byee.

ebrucum çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin....
sağol canım..
benimkide aynı hiç içmiyo meme emiyo ya ondan heralde..

kolay gelsin canım :gitme:

didemcim daha öncede yazdım..çok geçmiş olsun..bizim kızlarda hapşuruyo ama huylanmak istemiyorum .belki evde toz çok oluyo ondandır diyorum.off

saol canım bencede evhamlanma SEN EVDE TOZ VARDIR KESİN TAM TAŞINMA ESNASI ondan hapşırıyorlardır burun akıntısı yoksa stres olma yarısı büyük yarısı küçük harf olmuş

bide trevna çok allerjik olacak sanırım ıhlamur içtiği zaman ağzından akan yerler 2 dakika sonra ciğer gibi kıpkırmızı oluyor ilaç içiyor yine aynı şekilde zaten dermatit te var bu kızda uğraştıracak beni

İnşallah iyi haberlerle gelirsin.Allah dermansız dert vermesin.

geçmiş olsunnn.geldimi üst üste gelir zaten sende bi dr a gözükseydin keşke sen iyi olmadan kızları nasıl iyi edeceksin.

herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?

Allah yardımcın olsun canım.hiç çekinme böyle konularda kim varsa yakınında çağır senin kaynanan yakındı gitsin gelsin oğlunun yanına .belki Duru yu emanet edemezsin ama en azından eşinin yanına gider onada moral olurlar.sende hiç zorlanmıyormuş izlenimi verde biz iyiyz sen kendine bak de adam birde sizi düşünmesin.varsın yatsın hastanede daha çabuk düzelir.

Akşamki muhabbet deydi be öyle kız maksimen sende az değilsin ha yanlışlıkla topiğe girenlere bile sarmış hatun koptum valla.Serap bu ne senin adam valla hastalık derecesinde maçkolik.

Ayşegül
hayırlı yolculuklar inşallah yeni evine semtine ilk görüşte ısınırsın.sakın evi yerleştireyim diye çoçukları ihmal etme ev yerleşir bir şekilde .Kendimden biliyorum ev dağınıkken gözüm hiçbirşey görmez görmediği gibide etrafımdakilere sararım.Allah kolaylıklar versin.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…