İnşallah iyi haberlerle gelirsin.Allah dermansız dert vermesin.
geçmiş olsunnn.geldimi üst üste gelir zaten sende bi dr a gözükseydin keşke sen iyi olmadan kızları nasıl iyi edeceksin.
Allah yardımcın olsun canım.hiç çekinme böyle konularda kim varsa yakınında çağır senin kaynanan yakındı gitsin gelsin oğlunun yanına .belki Duru yu emanet edemezsin ama en azından eşinin yanına gider onada moral olurlar.sende hiç zorlanmıyormuş izlenimi verde biz iyiyz sen kendine bak de adam birde sizi düşünmesin.varsın yatsın hastanede daha çabuk düzelir.
Akşamki muhabbet deydi be öyle kız maksimen sende az değilsin ha yanlışlıkla topiğe girenlere bile sarmış hatun koptum valla.Serap bu ne senin adam valla hastalık derecesinde maçkolik.
Ayşegül hayırlı yolculuklar inşallah yeni evine semtine ilk görüşte ısınırsın.sakın evi yerleştireyim diye çoçukları ihmal etme ev yerleşir bir şekilde .Kendimden biliyorum ev dağınıkken gözüm hiçbirşey görmez görmediği gibide etrafımdakilere sararım.Allah kolaylıklar versin.opuyorumnanaktan
kucağımdayken yürütecine atlıyordu koydum yürütecine, hemen ağlamaya başladı şimdide kucak istiyorkafamçokkarıştı
kucağımdayken yürütecine atlıyordu koydum yürütecine, hemen ağlamaya başladı şimdide kucak istiyorkafamçokkarıştı
Zeyno zaten şu yürüteci sevemedi gitti.Zilli adam oynatıyor indir kaldır istiyor sürekli.Diş patlatmış İnci gibi dişleri olsun güzel kızımın.
Zeynep-Özlem ben Tonybayb mi ne kullanıyorum Sinomarin burun damlası daha mı acaba.bizimki bitti yenisini alıcam alıncada 2 tane alıyorum tabii 1 annemlere 1 tana benim eve.birde bu yastığına damlatıyordunuz ya adı neydi Durunun burnu tıkalı ondanda alayım ama ismi neydi.
dün gece mızırdanıyordu bende kucağıma alayım dedim çoçuk bir kustu resmen su bardağı ağzı kadar açıldı ağzı şok oldum nasıl bir kusmak fışkırttı resmen sonrada uyku bastırdı bası o tarafa bu tarafa
seni çok iyi anlaıyorum selma 3 gündür yapışık ikizler gibiydik ya kucağımda ya ayaklarımda uyumasada hep saaltıyordu kendini şimdide ciciannesine sallatıyormuş çingene dermilş ya çocuğun hasta olduğuna yanmam huyunun değiştiğine yanarım
burcu o damlanın adı cold mix ama piyasada kalmamış eczacı arkadaşım bana onları kullanma uzun vadede çocuğa zararlı o tür şeyler dedi
ben ıhlamurunu içirmeye çalışayım sonrada bakalım uyursa uyuturum zeynoyu görüşürüz kızlar....
Ebrrucum çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin. Sen onun yanında güçlü ol ki moral en iyi ilaçtır.
Revna hastaymış geçmişler olsun kıyamam kuzuma
oy Zeynom da mı hastaymış kıyamam ona da.. ıhlamur içiyorsa iyi benimki içmiyor katiyen.. ben de kahvaltıya ıhlamur, cicibebe ve labneyle hazırlıyom öyle yiyo.
seni çok iyi anlaıyorum selma 3 gündür yapışık ikizler gibiydik ya kucağımda ya ayaklarımda uyumasada hep saaltıyordu kendini şimdide ciciannesine sallatıyormuş çingene dermilş ya çocuğun hasta olduğuna yanmam huyunun değiştiğine yanarım
burcu o damlanın adı cold mix ama piyasada kalmamış eczacı arkadaşım bana onları kullanma uzun vadede çocuğa zararlı o tür şeyler dedi
sağol canım huysuzluğu hat safhada bugün, kucağımda oturuyordu elleriyle masaya vurup mamamama diye bağırırken sen tut bilgisayarın düğmesine bastı kapattı cadı -tatlicadiarzu-
ıhlamur kaynattım soğusun biraz içerecem inş.içer cadı....
durunun nesi var neden kustu kuzum hastamı....
sinomarini bir paket al canım. ikiye böl. zaten o paket bitmeden gecer durunun burnu. oyle az degil icindekiler. bide günde 3-4 kez burnu yıkamak gerek. zaten sıpalar da istemiyor engelliyorlar. 2 paket ziyan olur.
Ebrrucum çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin. Sen onun yanında güçlü ol ki moral en iyi ilaçtır.
Revna hastaymış geçmişler olsun kıyamam kuzuma
oy Zeynom da mı hastaymış kıyamam ona da.. ıhlamur içiyorsa iyi benimki içmiyor katiyen.. ben de kahvaltıya ıhlamur, cicibebe ve labneyle hazırlıyom öyle yiyo.
ıhlamurun içine keten tohumu hatmi çiçeği elma kabuğu zerdeçal katıp verebilirsin doktor bize böyle önerdi gribal durumlarda faydası oldumu dersen olmadı balgamını yine atamadı hastanelik olduk ama paylaşayım dedim her çocuk bir olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?