2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kucağımdayken yürütecine atlıyordu koydum yürütecine, hemen ağlamaya başladı şimdide kucak istiyorkafamçokkarıştı

Zeynep-Özlem ben Tonybayb mi ne kullanıyorum Sinomarin burun damlası daha mı acaba.bizimki bitti yenisini alıcam alıncada 2 tane alıyorum tabii 1 annemlere 1 tana benim eve.birde bu yastığına damlatıyordunuz ya adı neydi Durunun burnu tıkalı ondanda alayım ama ismi neydi.

dün gece mızırdanıyordu bende kucağıma alayım dedim çoçuk bir kustu resmen su bardağı ağzı kadar açıldı ağzı şok oldum nasıl bir kusmak fışkırttı resmen sonrada uyku bastırdı bası o tarafa bu tarafa

sağol arkadaşım şimdi görümcem uyuyodur uyansın duruyu ona bırakıp bende gidecem eşimin yanına aklı zaten bizde biliyorum yanında ağlamıyım diye sıktım dişimi bugun kapıdan çıkarken daynamadım.
ay serap bende çok güldüm bizdede durum aynı şansal la erman bizim evde yaşıyo sanki adamlar.
bu arada fatoş inşallah aras ın sonuçları iyi çıkar bi sorun olmaz .

kucağımdayken yürütecine atlıyordu koydum yürütecine, hemen ağlamaya başladı şimdide kucak istiyorkafamçokkarıştı

Zeyno zaten şu yürüteci sevemedi gitti.Zilli adam oynatıyor indir kaldır istiyor sürekli.Diş patlatmış İnci gibi dişleri olsun güzel kızımın.

seni çok iyi anlaıyorum selma 3 gündür yapışık ikizler gibiydik ya kucağımda ya ayaklarımda uyumasada hep saaltıyordu kendini şimdide ciciannesine sallatıyormuş çingene dermilş ya çocuğun hasta olduğuna yanmam huyunun değiştiğine yanarım
burcu o damlanın adı cold mix ama piyasada kalmamış eczacı arkadaşım bana onları kullanma uzun vadede çocuğa zararlı o tür şeyler dedi

Zeyno zaten şu yürüteci sevemedi gitti.Zilli adam oynatıyor indir kaldır istiyor sürekli.Diş patlatmış İnci gibi dişleri olsun güzel kızımın.

sağol canım huysuzluğu hat safhada bugün, kucağımda oturuyordu elleriyle masaya vurup mamamama diye bağırırken sen tut bilgisayarın düğmesine bastı kapattı cadı -tatlicadiarzu-
ıhlamur kaynattım soğusun biraz içerecem inş.içer cadı....
durunun nesi var neden kustu kuzum hastamı....

burcucum bize doktor sinemarin verdi. 20 tl. pahalı bence ama cok iyi geldi gercekten. damlada coldmix ti. oda cok iyi geldi.

bence kusmasından korkma rahatlamıştır. demekki bisey fazla gelmiş onu cıkarmış. kusmasa rahatsız olurdu. dr. soyledi kanlı sarı iltihaplı olmadığı sürece kusmak o kadar kötü bisey degil bebeklerde. tabi sık sık da olmicak. bide coldmix agzına gelecek yerlere damlatmayın. keskin kokusu heryerden gelir burnuna.

evet ya huy değiştiriyorlar çok huysuz oldu allahım ya inş.kalıcı olmaz bu cadılıkları kollarım koptu dediğin gibi:1no2:

sinomarini bir paket al canım. ikiye böl. zaten o paket bitmeden gecer durunun burnu. oyle az degil icindekiler. bide günde 3-4 kez burnu yıkamak gerek. zaten sıpalar da istemiyor engelliyorlar. 2 paket ziyan olur.

Ebrrucum çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin. Sen onun yanında güçlü ol ki moral en iyi ilaçtır.

Revna hastaymış geçmişler olsun kıyamam kuzuma

oy Zeynom da mı hastaymış kıyamam ona da.. ıhlamur içiyorsa iyi benimki içmiyor katiyen.. ben de kahvaltıya ıhlamur, cicibebe ve labneyle hazırlıyom öyle yiyo.

ben ıhlamurunu içirmeye çalışayım sonrada bakalım uyursa uyuturum zeynoyu görüşürüz kızlar....

ıhlamurun içine keten tohumu hatmi çiçeği elma kabuğu zerdeçal katıp verebilirsin doktor bize böyle önerdi gribal durumlarda faydası oldumu dersen olmadı balgamını yine atamadı hastanelik olduk ama paylaşayım dedim her çocuk bir olmaz

cümleten hastayız yine

uzun süre değilde burnu tıkalı iken damlatayım dedim almasam mı.yada Zeynep yazmış ya 2 gün kullanırım sonra saklasam bozulacak birşey mi.sen bilirsin.

ya miğdesini üşüttü ya pırasa yemişti o dokundu bende anlamadım ama yok böyle kusma valla titredim alıp hastaneye mi gitsem dedi birde uykulu kafası sağa sola gidince 3 gr aklımıda kaçırdım.

sinomarini bir paket al canım. ikiye böl. zaten o paket bitmeden gecer durunun burnu. oyle az degil icindekiler. bide günde 3-4 kez burnu yıkamak gerek. zaten sıpalar da istemiyor engelliyorlar. 2 paket ziyan olur.

o pıs pıs gibi değil mi nasıl ziyan olacak.
benimkide 20 tl fiyatı aynıymışta öyle ziyan olacak bireyse almam kullanayım yine benimkinden pahalı ya.
Sinomarin

bak şunlardan değilmi ortadakilerden.

Sordum Sinomarın küçüğü 18.50 büyüğü 28.50 miş. telefonda kadına yuh diyemedim tabiii.

Cold mix bizim eczanede varmış ayırttım akşam giderken alırım.

didem bulamazsan haber ver alıp yollarım canım.

Son düzenleme:

sağol canım, zeynepte içmedi bende dediğin gibi bisküvi ezdim içine öyle yedi uyuyor şimdi...

selam kızlar.

ebrucum geçmiş olsun canım,Allah kısa zamanda eşini sağlığına kavuştursun..

fatoşcum hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

sağol canım keten tohumu ve zerdeçal yok ama çocukları okuldan almaya çıktığımda alırım artık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…