2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fazla geldi midesi hazmedemedi belkide burcucum geçmiş olsun tekrar....

Merhaba gacılar,geçmişi okudum ama herşey aklımda değil..
Ebru bacım eşin bir an önce iyileşir inşallah..Hep çucuklarımızı Allah bağışlasın diyoruz valla eşlerimizi de bağışlasın..Eşim hasta olunca bende çok üzülüyorum,çocuk gibi oluyor çünkü

Didem bacım çok çok geçmiş olsun..Birine bulaştı mı ailede ki herkesi sallamadan bırakmıyor galiba sonbahar hastalıkları..
Bu hafta iyileşme haftası olsun diye dua ettik inşallah düzelicekler..
Toprakında burnu foşur foşur,inşallah ilerlemez..Gece bi kaç kez mızırdandı emmek istedi..Boğazı kuruyor olabilir herhalde.Damla aspiratör en iyi dostumuz bizimde..Ama Toprak iyice delleniyor burnunu silmeye kalkınca:sinifsinif:
Dediğini hep annem söyler Didem çingeneye sormuşlar...
Anacım geldi aklıma perşembe gelicek inşallah..Cuma günü tatilmiş haftasonu beraberizzz yupiiiii

Fatoşta film çektircekti galiba bugünmafoldumben İnşallah çok ağlamaz Arascık..Ve de sonuçlar iyi gelir:Saruboceq:

Burcucum bence de midesini filan üşütmüş olabilir.Pırasa dokunmaz sanırsam ama yine de belli olmaz ağır gelmiş olabilir..
Zeynoya geçmiş olsun bu arada Selmacım onu atlamışım sorna küsmesin bize mucuk

hoşgeldin özlemcim inş.ilerlemez, zeynebinde hem burnu akıyor,hemde hapşırıyor ıhlamur kaynattım içmedi bende bisküvi ekledim öyle yedirdim,tavukta haşladım daha sonra çorba yapıp içirecem inş.hafif atlatır kuzular olmadı doktor yolu gözüküyor gibi bizide...

sağol canım, zeyno hiç küsermi teyzelerine hepinizi çok seviyoruz opuyorumnanaktan

selam kızlar.

ebrucum geçmiş olsun canım,Allah kısa zamanda eşini sağlığına kavuştursun..

fatoşcum hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

sağolun kızlar allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı çocuklarımızın acısınıda göstermesin bizlere...

sağol canım, zeyno hiç küsermi teyzelerine hepinizi çok seviyoruz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Şimdilik sadece burun akıntısı gibi gözüyor evet inşallah ilerlemezz..Bende tavuk çorbası yapcam bugün..Yapıcı-onarıcı dediğimiz besin grubundan en az iki porsiyon tüketmeliler hastyken..Et-tavuk-yumurta-yoğurt filan
Mandalina alcam birazdan çıkınca bol bol vitamin lazım

bu arada sana çok teşekkür edicem hep unutuyorum serap sen tarifini vermiştin ya irmikli meyvayı kaynatmak benim kızçe çok sevdi yoğurdun içinde meyva yemiyordu böyle yapınca çok güzel yiyioy maşallah diyeyim

Bende de bi teşekkür bizim oğlanada imrikli tatlı yapmıştım iki kere sevmemişti..İrmik yemesi lazım sonuçta.Meyveyle irmiği de yiyo arada yapıyom şekerim

afiyet olsun yarasın yakışıklıya ....

bende cmt pzr pzt yapıyorum ciciannemize yap demye utandım şimdiklik 3 gün yiyioruz esma bugün senin tavsiyene uyup boza aldım daha önce bulamamıştım inşallah süt için bu fayda eder

afiyet olsun canım yemesine sevindim 1 gr yesinler diye gözlerine bakıyoruz derinde çok seviyo değişik meyvelerle denedim çok güzel oluyor bugünde terbiyeli köfte yaptım bayıldı onada

kahvaltıdan sonra gelirim dedim ama.. gidiyorum yine.. komşu çağırdı oturmaya..
akşa pijama partisinde buluşuruz artık.. hoşçakalın..

kızlar haftaya eşim tayinni monyaya istemek için sözlü bi sınavdan geçecek
dua edin hakkkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…