2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ferhat göçer evlendiğim adam seni benim kadar korur mu diyo
bnde oğluma evlendiğin kadın seni benim kadar severmi diyom sabah beri
gülüyo sıpa...sevecek demekki

burcucum sende saol bacım alıntı yaptıydım çıkmamaışi anlamadım.
gittik film çektiler sonuç yarın alıncak ama doktor pek bi değişiklik yok dedi...bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

evet canım ya midesini üşüttü yada üşütük annesi pırasanın üzerine 30 dk falan geçmişti ama mamayı verince miğdesi bulandı.

bende cmt pzr pzt yapıyorum ciciannemize yap demye utandım şimdiklik 3 gün yiyioruz esma bugün senin tavsiyene uyup boza aldım daha önce bulamamıştım inşallah süt için bu fayda eder

boza yı napcanız ben kaçırdım orasını anneye mi süt bebeişe mi yarıyor.

allahım şifa versin ya
bizim oğluşta hasta
burnu çok akıyo
bide silince çok ağlıyo
mızır mızır ötüyo hasta olunca
rabbim kuzularımıza şifa versin

ağlar tabii silme yara yapacaksın.sürekli aspiratörle çek birde bak selpak yeni mendil çıkarttı o burnu yara yapmıyor bizzat denedim cep selpak markete gittiğinde varsa ondan al.ağız mendilelri sert yara yapar.

ferhat göçer evlendiğim adam seni benim kadar korur mu diyo
bnde oğluma evlendiğin kadın seni benim kadar severmi diyom sabah beri
gülüyo sıpa...sevecek demekki

senin bugün yine performans tavan yapmış.

akşama ne cevherler çıkar senden.

Ben size demeyi unuttum kuzenimin kızı hastaneden çıktı bugün daha görmedim akşama bi annesine göz aydınlığı vermeye gideceğiz.sonrada 2 ay falan uğramayız herhalde.anne bebeiş kendini toparlasın.

kızlar devamlı girenler hatırlar kuzenim hem akraba evliliği vardı hemde genetikmiş drlar öyle diyor yani şimdiye kadar ilk kuzenimde çıktı ama anneden bebeğe giden beslenme damarlarında tıkanıklık vardı ve 31 haftalık tı galiba 700 gr doğum yaptı.(900 gr doğdu ama 2 gün sonra 700 gr a düştü ) bugün 1800 gr olmuş ve çıkartmışlar.Allah yardımcısı olsun valla ben 3500 çoçuğun altını 1 hafta açamadım 2 kilo çoçuk nasıl bakılacakkk.

allah yardımcısı olsun burcucum arasta 2 kilo geldi eve okadar küçüktüki kedi yavrusu gibi ama bana küğçük grelmiyodu başa gelen çekiliyo bakılıyo canım be...

burcucum o mendiller den yoktur burda
bakkaldan başka bişey yok zaten
eczaneden mi alacam aspiraterü

gittik canım film çektiler sonuç yarın alıncak ama doktor pek bi değişiklik yok dedi...bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…