2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hülyacım Ayşegüller lojmana gidiyorlar.

Akşamları da veletleri yatırıyoruz sonra çocuk dışında konulardan konuşuyoruz 21 gibi açıyoruz 00 gibi dağılıyoruz Burağı yatır da gel

ay tmm tmm vurma artıkın:sinifsinif:
ya bn alacaktım ama bi arkadaş hiç işe yaramıyor dedibilmiyorumkismile
bnde almamıştımmafoldumben
tmm en geçç yarın alacam(çok üzgünüm:

aslında doğru demiş burun aspiratoru bi hald etmez o kadar gereksiz ve can acıtıyorki Zeynep Orti bebeyi tavsi etmişti valla elşime aldıkça dua ediyorum Allah razı olsun.çoçuk burun tıkanıklığında uyuyamıyordu ben 4-5 aydır kullanıyorum.alacaksan orti bebenin kini al yada hiç alma diğerleri ile hiç almamak arası fark yok yani.

allah yardımcısı olsun burcucum düşük kilolu bebişler çabuk toparlar oda hemen ele avuca gelir inş...

inşallah canım.o günleride görürüz.

kız dur bended yok aspiratör gifrer sıkıyorum hemencik hapşırıyor burnundaki pislikleer çıkıyor

o ne be valla ben çok rahat ediyorum.

ay şunların hepsini tıkıcam bi odaya yıksınlar ortalığı al uyanıkmı kalıcan uyuma şimdi.gündüzde uyusunlar.

Mertkan da burdaymış simit yiyen ağzını yerim senin.

Hülya bu bayağı bayağı ayaklanmış ya.
ayy ben bu sarı oğlanları yerim ama Alaman adamların peruklu saçlarına benzemiş kız bunun saçları şaşkın ördek.

maşallah tüm kuzulara.

Ya evet Burcu şu balonlu olanı ben de kullanamıyodum geçen oto koltuğu aldığımız yere sordum. Otribebe yerine başka bi şey verdi küçücük bir şişenin ağzındaki plastik tıpayı bebeğin burnuna koyuyosun. Diğer hortumu da kendi ağzına götürüp içine çekiyosun ve pislik şişeye akıyo. Çok beğendim ve pratik kullanıyorum.
Oto koltuğunu Papetto Q9009 Oto Koltuu (Stoktan Hemen Teslim) | | Ticaretmerkezi.com.tr)
bundan aldık şu anda sorun yok. alıştı sanırım.

çok güzel güle güle kullanın havvacım

güle güle kullanın canım .zilli rahat ettiki sesi çıkmıyor.

sağol canım opuyorumnanaktan

slm kızlar...
nbr nasılsınız...geçmişten haberim yok ama herkes hayatından memnundur inş:)

selam canım şu veletlerin gece uyumaması dışında herkes kendisinin ve bebişlerinin hastalığıyla uğarşıyor bu aralar.:2:
Birde bizim kızlar geceleri kuzucukları uyutup pijama partisi veriyorlar tabi biz katılamıyoruz malesef :sinifsinif:

oyy geçmiş olsun hepsine tez zamanda şifa bulsunlar inş...
kızzz ne partisi...bizi uyutup siz buralarda parti yapıyonuz anam ohhh...
eh bizde birgün katılırık zaar...:)

Bugün niye kimsecikler yok bakiiim dün sohbet baya iyiydi . Herkes nereye gitti bilmiyorumkismile

kız burcu ne alamanı,ne peruğu...naniknanik

ayy ben buna cevap yazdım nirde cevabım hülya bakıyım ne yazmış dedim kendi yazdığım yok piyasada.

kız Almanyadan gelen türklerin perukları olurdu ya ince telli ama gür peruklar maşallah Burak'ın saçlarıda öyle almanların kumral perukları gibi.iltifat ettik hatun 2 dk da batırdı beya.

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…