ay tmm tmm vurma artıkın:sinifsinif:
ya bn alacaktım ama bi arkadaş hiç işe yaramıyor dedibilmiyorumkismile
bnde almamıştımmafoldumben
tmm en geçç yarın alacam( çok üzgünüm:
allah yardımcısı olsun burcucum düşük kilolu bebişler çabuk toparlar oda hemen ele avuca gelir inş...
kız dur bended yok aspiratör gifrer sıkıyorum hemencik hapşırıyor burnundaki pislikleer çıkıyor
ay şunların hepsini tıkıcam bi odaya yıksınlar ortalığı al uyanıkmı kalıcan uyuma şimdi.gündüzde uyusunlar.merhaba kızlar nasılsınız.
Biz yine defalarca kalkttık sabaha kadar . Uykusuzluktan ve sinirden parmağımı kımıldatacak halim yok.
Sabaha kadar çığlık çığlığa uyandı durdu. Aman diş midir huysuzluğun sebebi iyice yoruldum ya mafoldumben
Kimse kusura kalmasın geçmişe bakamayacağım :sinifsinif:
Hasta olan kuzucuklarımız ve anneler varsa çok ama çok geçmiş olsun
nasıl yani cocuk dışında konular sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/344929-2010-subat-bebislerinin-fotolari-94.html
burak'ımın resmini koydum kızlar. 2 aydır falan koymuyordum, size özel..:)
Selam kızlar. Bi selam verip kaçacağım.
Ya evet Burcu şu balonlu olanı ben de kullanamıyodum geçen oto koltuğu aldığımız yere sordum. Otribebe yerine başka bi şey verdi küçücük bir şişenin ağzındaki plastik tıpayı bebeğin burnuna koyuyosun. Diğer hortumu da kendi ağzına götürüp içine çekiyosun ve pislik şişeye akıyo. Çok beğendim ve pratik kullanıyorum.
Oto koltuğunu Papetto Q9009 Oto Koltuu (Stoktan Hemen Teslim) | | Ticaretmerkezi.com.tr)
bundan aldık şu anda sorun yok. alıştı sanırım.
Ya evet Burcu şu balonlu olanı ben de kullanamıyodum geçen oto koltuğu aldığımız yere sordum. Otribebe yerine başka bi şey verdi küçücük bir şişenin ağzındaki plastik tıpayı bebeğin burnuna koyuyosun. Diğer hortumu da kendi ağzına götürüp içine çekiyosun ve pislik şişeye akıyo. Çok beğendim ve pratik kullanıyorum.
Oto koltuğunu Papetto Q9009 Oto Koltuu (Stoktan Hemen Teslim) | | Ticaretmerkezi.com.tr)
bundan aldık şu anda sorun yok. alıştı sanırım.
sağol canım opuyorumnanaktanay şunların hepsini tıkıcam bi odaya yıksınlar ortalığı al uyanıkmı kalıcan uyuma şimdi.gündüzde uyusunlar.
Mertkan da burdaymış simit yiyen ağzını yerim senin.
Hülya bu bayağı bayağı ayaklanmış ya.
ayy ben bu sarı oğlanları yerim ama Alaman adamların peruklu saçlarına benzemiş kız bunun saçları şaşkın ördek.
maşallah tüm kuzulara.
slm kızlar...
nbr nasılsınız...geçmişten haberim yok ama herkes hayatından memnundur inş:)
kız burcu ne alamanı,ne peruğu...naniknanik
ayy ben buna cevap yazdım nirde cevabım hülya bakıyım ne yazmış dedim kendi yazdığım yok piyasada.
kız Almanyadan gelen türklerin perukları olurdu ya ince telli ama gür peruklar maşallah Burak'ın saçlarıda öyle almanların kumral perukları gibi.iltifat ettik hatun 2 dk da batırdı beya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?