burcucum o mendiller den yoktur burda
bakkaldan başka bişey yok zaten
eczaneden mi alacam aspiraterü
kız senin aspiratöründe mi yokklava: nasıl temizliyon o çoçuğun burnunu.
acilen aczaneden orti bebe nin burun aspiratörünü al diğerleri hiç işe yaramıyor.ayy yavrum birde ağlıyor diyo sana saldırmadığı iyi.
bnim oğluş ta uyuduu
bnde kaçıyom
mutfakta bulaşığım var
makainaya atmak vardı şimdi ya offf((
bozuldu makinam.
aman türk malı olsun dedik vestel aldık
onlarda adam akılı bişey üretemiyolar ki:umursamaz:
boykotumu bozacam uleyyyyyyyyyyyn
evet canım ya midesini üşüttü yada üşütük annesi pırasanın üzerine 30 dk falan geçmişti ama mamayı verince miğdesi bulandı.
boza yı napcanız ben kaçırdım orasını anneye mi süt bebeişe mi yarıyor.
ağlar tabii silme yara yapacaksın.sürekli aspiratörle çek birde bak selpak yeni mendil çıkarttı o burnu yara yapmıyor bizzat denedim cep selpak markete gittiğinde varsa ondan al.ağız mendilelri sert yara yapar.
senin bugün yine performans tavan yapmış.
akşama ne cevherler çıkar senden.
Ben size demeyi unuttum kuzenimin kızı hastaneden çıktı bugün daha görmedim akşama bi annesine göz aydınlığı vermeye gideceğiz.sonrada 2 ay falan uğramayız herhalde.anne bebeiş kendini toparlasın.
kızlar devamlı girenler hatırlar kuzenim hem akraba evliliği vardı hemde genetikmiş drlar öyle diyor yani şimdiye kadar ilk kuzenimde çıktı ama anneden bebeğe giden beslenme damarlarında tıkanıklık vardı ve 31 haftalık tı galiba 700 gr doğum yaptı.(900 gr doğdu ama 2 gün sonra 700 gr a düştü ) bugün 1800 gr olmuş ve çıkartmışlar.Allah yardımcısı olsun valla ben 3500 çoçuğun altını 1 hafta açamadım 2 kilo çoçuk nasıl bakılacakkk.
kız senin aspiratöründe mi yokklava: nasıl temizliyon o çoçuğun burnunu.
acilen aczaneden orti bebe nin burun aspiratörünü al diğerleri hiç işe yaramıyor.ayy yavrum birde ağlıyor diyo sana saldırmadığı iyi.
anne swütünüm arttırıyormuş burcu esma öyle dedi bende umut dünyası deneyeceğim
fatoş arasada geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz
merhaba kızlar nasılsınız.
Biz yine defalarca kalkttık sabaha kadar . Uykusuzluktan ve sinirden parmağımı kımıldatacak halim yok.
Sabaha kadar çığlık çığlığa uyandı durdu. Aman diş midir huysuzluğun sebebi iyice yoruldum ya mafoldumben
Kimse kusura kalmasın geçmişe bakamayacağım :sinifsinif:
Hasta olan kuzucuklarımız ve anneler varsa çok ama çok geçmiş olsun
:sinifsinif::sinifsinif:tuğba kıyamam yaaa
Çok oldu canım kocasına dönmek zorunda kaldı .Zaten boşanmamışlardı. çalıştığı içinde pazarları kıyafet ve eşyalarından almaya geliyor . Ama daha kaynanamlarda kendisiyle oğlunun bir dünya eşyası var . Sanki hala burda gibiler ama gittilerde kafam rahat etti.tuğba geçen görümcen aklıma geldi naptı o kızcağız batrıştımı kocasıyla
Ay geçsin artık ya doğduğundan beri böyle uykuya hasret kaldım sinirlerimde harap oldu artık .İsyan etmek istemiyorumda çok yoruldum mafoldumbenhepsi öyle bebeklerin tuğba en kalkmayan benim kız bile dün gece 10 sefer kalkmıştır inşallah bugünlerde geçecek
[
ya akşamları pijama partisi mi yapıyorsunuz.. ben okuyamıyorum bile sabah..kaçırıyorum hepsini..anacım akşamları bebişleri napıyonuz..ben helak oluyorum burakla boğuşmaktan...[/QU
aynen canım aynen kocamla bile kendimize vakit ayıramıyoruz
Adam ayarlamışta akşam arkadaşlara oturmaya gidicekmişiz yoksa kafayı yicem sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?