2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anne swütünüm arttırıyormuş burcu esma öyle dedi bende umut dünyası deneyeceğim
fatoş arasada geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz

burcucum o mendiller den yoktur burda
bakkaldan başka bişey yok zaten
eczaneden mi alacam aspiraterü

kız senin aspiratöründe mi yok klava: nasıl temizliyon o çoçuğun burnunu.

acilen aczaneden orti bebe nin burun aspiratörünü al diğerleri hiç işe yaramıyor.ayy yavrum birde ağlıyor diyo sana saldırmadığı iyi.

bnim oğluş ta uyuduu
bnde kaçıyom
mutfakta bulaşığım var
makainaya atmak vardı şimdi ya offf((
bozuldu makinam.
aman türk malı olsun dedik vestel aldık
onlarda adam akılı bişey üretemiyolar ki:umursamaz:
boykotumu bozacam uleyyyyyyyyyyyn

ay tmm tmm vurma artıkın:sinifsinif:
ya bn alacaktım ama bi arkadaş hiç işe yaramıyor dedibilmiyorumkismile
bnde almamıştımmafoldumben
tmm en geçç yarın alacam(çok üzgünüm:

kolay gelsin canım...

allah yardımcısı olsun burcucum düşük kilolu bebişler çabuk toparlar oda hemen ele avuca gelir inş...

kız dur bended yok aspiratör gifrer sıkıyorum hemencik hapşırıyor burnundaki pislikleer çıkıyor

anne swütünüm arttırıyormuş burcu esma öyle dedi bende umut dünyası deneyeceğim
fatoş arasada geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz

bende içiyordum bozayı yeni doğum yaptığımda anne sütünü arttırdığını duymuştum,aslında canım çekti bak eşime söyleyeyimde gelirken getirsin cokacimcoook

merhaba kızlar nasılsınız.
Biz yine defalarca kalkttık sabaha kadar . Uykusuzluktan ve sinirden parmağımı kımıldatacak halim yok.
Sabaha kadar çığlık çığlığa uyandı durdu. Aman diş midir huysuzluğun sebebi iyice yoruldum ya mafoldumben
Kimse kusura kalmasın geçmişe bakamayacağım :sinifsinif:
Hasta olan kuzucuklarımız ve anneler varsa çok ama çok geçmiş olsun

hepsi öyle bebeklerin tuğba en kalkmayan benim kız bile dün gece 10 sefer kalkmıştır inşallah bugünlerde geçecek

üff yetişemiyorum size..

fatoşcum daha önce de yazmıştım inş ameliyata gerek kalmaz ama tabi önce arasın sağlığı...

didemcim yazamadım bi türlü, size yine ailece geçmiş olsun canım ya..çok zor herkese hasta olunca.

ayşigüll sana da yazamadım kız, hayırlı olsun merkez olmuş, çok sevindim ya, lojman oldu mu ama onu göremedim..

nur canım inş hayırlısı ile olur konya işi

ya akşamları pijama partisi mi yapıyorsunuz.. ben okuyamıyorum bile sabah..kaçırıyorum hepsini..anacım akşamları bebişleri napıyonuz..ben helak oluyorum burakla boğuşmaktan...

tuğba kıyamam yaaa
:sinifsinif::sinifsinif:
tuğba geçen görümcen aklıma geldi naptı o kızcağız batrıştımı kocasıyla
Çok oldu canım kocasına dönmek zorunda kaldı .Zaten boşanmamışlardı. çalıştığı içinde pazarları kıyafet ve eşyalarından almaya geliyor . Ama daha kaynanamlarda kendisiyle oğlunun bir dünya eşyası var . Sanki hala burda gibiler ama gittilerde kafam rahat etti.
Acıyordum ama acıdıkca kendim acınacak hale geldiydim böyle daha iyi valla aklinialirimsmile
hepsi öyle bebeklerin tuğba en kalkmayan benim kız bile dün gece 10 sefer kalkmıştır inşallah bugünlerde geçecek
Ay geçsin artık ya doğduğundan beri böyle uykuya hasret kaldım sinirlerimde harap oldu artık .İsyan etmek istemiyorumda çok yoruldum mafoldumben

valla bende kızçelerle beraber yattığım için ancak sabah okurum
saol hülyacım başımızdaqn bi tuz çevirip vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…