2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu sinemarin i sormuştun cevap veremedim. benimki fısfıs değil. damlalık şeklinde canım. burda ben 20 tl. ye aldım. içinde 10 tane falan var. anca 4 tanesini kullandım doruk iyileşti yetti yani. ama saklanır bozulmaz. 2 tane alma boşuna dedim o yüzden. bi kutuyu ikiye böl demek istedim. küçük tüpler şeklinde içinde.

Anladım senin dediğin serum Fizilolojik gibi birşey.bu tupler çok kullanışlı oluyor.ama ben yine tonimer alayım dedim hem öyle açınca bitilrikte değil çok rahat ettik onla anneme dedim kullandığımızdan al ona alıştıda diyo.cold max ı ve tonimeri alıcam akşam yoksa gecelerim kabusa dönmeye başladı.sağol canım.

Sağol Selmacım Esra hafif ateşli üşüttü her halde. Ama genel olarak iyi çok şükür. Sen nasılsın, Zeynepçim nasıl

Son düzenleme:
Sağol Selmacım Esra hafif ateşli üşüttü her halde. Ama genel olarak iyi çok şükür. Sen nasılsın, Zeynepçim nasıl

geçmiş olsun canım, inş.çabucak atlatırsınız, zeynepte hasta teyzesi burnu akıyor hapşırıp duruyor bizim ateşimiz yok şimdilik, ıhlamur içti,tavuk çorbası yapmıştım bugün onuda zorla yedirdim şimdi abileriyle oyun oynuyor içerde....

zeynep kokutmuş yine abileri pöfff yapıyor kaydirigubbakcemile3 gidipte altını değiştireyim bari,sanırım ishalde oldu bu bugünkü kaçıncı bez, ne zormuş üst dişleri çıkarmak alttakiler problemsiz çıkmıştı ama üstler zorluyor kızımı.....bilmiyorumkismile

kızlar bi ce-e deyip kaçıyorum...
10 dan sonra burdayım Allah ın izniyle..

evet bizmkilerde baya zorluyo..
uykuya dalamıyo..mıy mıy..
üstten 2 tane çıktı 3.yolda..

zeynep huysuzlanmaya başladı yine,abisine kök söktürüyor valla uyutmaya çalışayım bakalım uyursa gelebilirsem sonra yine girerim inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…