• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar dün en son girdiğimden beri 17 sayfa olmuş..
bana destek mesajı yazan herşeye teşekkürler.. Bugün biri ile görüştüm..İyi biri ama yine d eişe gideceğimi düşündükçe gözlerimde yaşı tutamıyorum..
Sizlerle paylaşamak istedim.. oğlum uyumadan gözümün içine öyle bi baktı ki.. ne olur bırakma sana ihtiyacım var gibiydi..

ne bileyim biraz duygusalım galiba bu konuda cok hassas..
yazdıklarınız içimi rahtlatıyor biraz sağolun

escos bence biraz kendini telkin et. valla sana şöyle söylim ben ilk gün işe başladığımda benimle yemeğe cıkmak isteyen arkadaşlara 1 hafta bana izin verin oglenleri kafama göre takılcam dedim. resmen her oglen ipi kopmuş gibi akmerkezde dolaştım alışveriş yaptım. 8 ay boyunca oglanla yapışık yaşayınca insan kendine vakit ayıramıyor yeri geliyor kendi cocuguna dayanma takatin kalmıyor. ama işe gidip biraz ayrı kaalınca aksamları tadından yenmiyor. böyle bak olaya. onlar bizim bebeklerimiz ve hep bebek kalacaklar. kacyaşında olursa olsun hep bize ihtiyacları olacak. yapışık yaşamıcazya....

bizim işyerinin yanında kreş var. her sabah kucuk bir oglan var 3 yaş civarı aglıyor. servisten inerken bir görceksin nasıl agladığını. iki göz iki çeşme. annemi istiyorum. eve gitmek istiyorum diye. kreşte çok iyi bir kreş. pahalılardan yani. o cocugun anneside istemez cocugunu oyle görmek ama o cocuk için cok iyi bisey aslında o şekilde ayrılığa alışması. sen oglunun kendine ait bir kişiligi olsun istemezmisin. kendi ayakları üzerinde duran bir birey. gücleniyorlar işte böyle böyle. bu kadar büyütme kafanda toparlan ve sevinerek ogluna gülerek bay bay yaparak git işine. aksamda koşarak evine gel. nasıl tatli olacak kavuşma bak gör.

kızlar bu arada ben bu aksam partiye kalmıcam. eşim erken geldi. ben yorgunum. doruk geç yattı. size iyi sohbetler. yarın okurum mutlaka sohbetinizi. iyi geceler size. optüm hepinizi.

selam kızlar bu gece ne olduysa herkes çabuk pes etti benim kızımda mıkır mıkır hala bu gece ara vercez galiba kızlar

Back
X