• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

neyse bugünlük dinlenelim yarın devam ederiz..
millet uykusuz...
bende çekmece düzelttim perde ütüledim...
ama yinede geldm..
yarın görüşek olamı...

Merhaba bayanlar, öncelikle hepinizin bebişlerine maşallah diyeyim
belki hatırlayanınız olur mu bilmem ama ben daha önce foruma hamileliğimin başında fifa1415 adıyla üye olmuştum, ve üyeliğimiz kapattırdığım halde zaman zaman sizleri takip etmeye devam etmiştim. O zamanlar İstanbuldaydım şimdi ise mardinden sizlere yazıyorum ve benim kuzucuğum zeynebimde 9 şubatta doğdu yani o da sizin melekleriniz gibi bir şubat meleği :))
ttp://img220.imageshack.us/img220/2161/img0002wn.jpg

belki hatırlayanınız olur mu bilmem ama ben daha önce foruma hamileliğimin başında fifa1415 adıyla üye olmuştum, ve üyeliğimiz kapattırdığım halde zaman zaman sizleri takip etmeye devam etmiştim. O zamanlar İstanbuldaydım şimdi ise mardinden sizlere yazıyorum ve benim kuzucuğum zeynebimde 9 şubatta doğdu yani o da sizin melekleriniz gibi bir şubat meleği :))

hoşgeldin cnm zeynep kuzuyada maşallah

günaydın herkese

ya kızlar bu parti işi her aksam olmaz bence. haftada bir gece belirleyelim o gece toplanalım. zaten her gece konuşacak konuda bulunmaz cocuklar harici

didem nasıl oldunuz canım?

günaydın herkese

ya kızlar bu parti işi her aksam olmaz bence. haftada bir gece belirleyelim o gece toplanalım. zaten her gece konuşacak konuda bulunmaz cocuklar harici

didem nasıl oldunuz canım?

günaydın kızlar
saol canım daha iyice gibiyiz revna dün akşam 12 ye kadar öksürdü uyudu uyandı sonra anlamadığım bir şekilde gece 12 de emzirdim hemen uyudu ve sabaha ne kalktı nede öksürdü ben hem çok yorgunum hemde hastayım diye yazık babamız uyuadan bejklemiş öksürürse falan diye hiç öksürmedi hep uyudu boşuna uykusuz kaldım diye hayıflanıyordu bende inşallah balgamını sökmüştürde rahatlamıştır diye düşünüyorum bakalım bugün ne olacak ama kızlar çocuğu uyumayanın allah yardımcısı olsun çok zormuş böyle yat kalk bide sabah işe gel ayaklarımda derman kalmadı artık sallamaktan

günaydın..

aa canım ben çok merak etmiştim seni. nerede bu kız nerede bu kız diye. bir de kanaman oluyodu dimi hamileliğin ilk zamanında, o yüzdendi biraz da merakım.çok şükür aldık bebişleri kucağımıza..zeynep çok tatlı maşallah, daha sık gel olur mu? öpüyorum zeynebi..

hülya yakaladım seniş bize günaydın demeden slayta gitmişssin hemen

anacım kaçmıyor gözden bişee...kaydirigubbakcemile4 revna uyumuş bu gece çok şükür,sen de az da olsa dinlenmişsindir..

slaytımız güzel olmuş be...

kaça kadar oluyor bu parti..haftanın belli bir günü olsun da ben de geleyim yahuuu....ama burak bu ara sapıttı..9-9:30 da uyuyan bebeyi dün 12 de zor uyuttumm..hergün yarım saat geriye alarak eski düzenine dönemeye çalışıyorum.. size de yetişirim herhalde..

günaydın canlar nasılsınız evet dün gece bebekler sapıttı doğal olarak bizde yorgun düştük olsun telaffi ederiz
didem revnanın biraz daha iyi olmasına sevindim sende dinlen biraz en azından

günaydınlarr
partiniz iptalmi oldu kızlar :)) her gece dayanamazsınız zaten uykusuz kalmaya

günaydın canım
varıp sabaha kadar oturmuyoz ki kız.. 12 de yatıyoz yine ben zaten hergün o saatte yatıyom..

kaça kadar oluyor bu parti..haftanın belli bir günü olsun da ben de geleyim yahuuu....ama burak bu ara sapıttı..9-9:30 da uyuyan bebeyi dün 12 de zor uyuttumm..hergün yarım saat geriye alarak eski düzenine dönemeye çalışıyorum.. size de yetişirim herhalde..

12 gibi dağılıyoz canım. Burağa söyle yatsın ne işi var o saatte ayaktakaydirigubbakcemile3

günaydın canım
varıp sabaha kadar oturmuyoz ki kız.. 12 de yatıyoz yine ben zaten hergün o saatte yatıyom..

12 gibi dağılıyoz canım. Burağa söyle yatsın ne işi var o saatte ayaktakaydirigubbakcemile3

cnm biliyorum şaka için dedmiştim :)

Back
X