Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar, öncelikle hepinizin bebişlerine maşallah diyeyim
belki hatırlayanınız olur mu bilmem ama ben daha önce foruma hamileliğimin başında fifa1415 adıyla üye olmuştum, ve üyeliğimiz kapattırdığım halde zaman zaman sizleri takip etmeye devam etmiştim. O zamanlar İstanbuldaydım şimdi ise mardinden sizlere yazıyorum ve benim kuzucuğum zeynebimde 9 şubatta doğdu yani o da sizin melekleriniz gibi bir şubat meleği :))
ttp://img220.imageshack.us/img220/2161/img0002wn.jpg
hoşgeldin cnm zeynep kuzuyada maşallah
günaydın herkese
ya kızlar bu parti işi her aksam olmaz bence. haftada bir gece belirleyelim o gece toplanalım. zaten her gece konuşacak konuda bulunmaz cocuklar harici
didem nasıl oldunuz canım?
Merhaba bayanlar, öncelikle hepinizin bebişlerine maşallah diyeyim
belki hatırlayanınız olur mu bilmem ama ben daha önce foruma hamileliğimin başında fifa1415 adıyla üye olmuştum, ve üyeliğimiz kapattırdığım halde zaman zaman sizleri takip etmeye devam etmiştim. O zamanlar İstanbuldaydım şimdi ise mardinden sizlere yazıyorum ve benim kuzucuğum zeynebimde 9 şubatta doğdu yani o da sizin melekleriniz gibi bir şubat meleği :))
ttp://img220.imageshack.us/img220/2161/img0002wn.jpg
hülya yakaladım seniş bize günaydın demeden slayta gitmişssin hemen
günaydın canlar.......
günaydınlarr
partiniz iptalmi oldu kızlar :)) her gece dayanamazsınız zaten uykusuz kalmaya
kaça kadar oluyor bu parti..haftanın belli bir günü olsun da ben de geleyim yahuuu....ama burak bu ara sapıttı..9-9:30 da uyuyan bebeyi dün 12 de zor uyuttumm..hergün yarım saat geriye alarak eski düzenine dönemeye çalışıyorum.. size de yetişirim herhalde..
günaydın canım
varıp sabaha kadar oturmuyoz ki kız.. 12 de yatıyoz yine ben zaten hergün o saatte yatıyom..
12 gibi dağılıyoz canım. Burağa söyle yatsın ne işi var o saatte ayaktakaydirigubbakcemile3