2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yiğit alp'de öksürüyo bu ara ıhlamur veriyorum ilerlemedi çok şükür ama oralık fena.. Onun haricinde çok şükür bir yaramazlık yok. evdeyim iş bakıyorum yavaş yavaş.. ama ayrılık fikri aklıma gelince dahada ağırdan alıyorum..
Bide yemek sorunumuz var tabi. Yemeğen bir bebek benim tosunum.. İyice acıkmasını bekliyorum kahvaltı için:)

selda hoşgeldin canım nasılsın yiğitalp çok tatlı yaaa
ah arkadaşım hepimiz çalışıyoruz o ayrılık olmasa ne güzel olucakta

çalışmadanda olmuyorki serap napalım idare edicez allah sibel ve selmaya gayret kuvvet versin gerçekten evde olmak daha zor insan 5 dakika dinlenmeye fırsat bulamıyor

çalışmadanda olmuyorki serap napalım idare edicez allah sibel ve selmaya gayret kuvvet versin gerçekten evde olmak daha zor insan 5 dakika dinlenmeye fırsat bulamıyor

çok doğru valla...evdeyken inanın iş bitmiyo..
sabah heryeri topladım..
şu an işim yok..
1saat sonra utku gelir..
mahveder ortalığı..
sonra burak uyanır yemekleriydi derken..
tezgahın üstü yine bulaşık doluyo..
kısır döngü valla..

kayınvalidem pek hevesli bu ara iki ladfından biri işe başla ben bakacağım oğlana.. bakalım iş başa düşünce değişecekmi düşünceleri.. kolay sanıyorlar.

günaydın tubacım hoşgeldin canım....

hoşgeldin cicim..naber..
gece yine uyutmadımı mertkannn:1ninca:
h.buldum canlarım . Çok sık uyandı yine Sibelcim ama emdi geri yattı hep. Diğer geceler
uyutmakta zorlanıyordum. Salla salla ayaklarım kopuyordu. Dün gece misafirlikteydik.Tabi orda uyuyamadı ondan zorlamadı galiba .Aman kalksın istediğin kadar yeterki geri yatmamak için direnmesin . Bunada razıyım

Öyle deme canım ya çalışıncada, evde oluncada zor .Bence kadın olmak çok zor heleki anneysen, çocuk sayısıda artıyorsa dahada zorlaşıyor eyvahedigeldismile

valla gelecekle ilgili planlarım var..
olmuyo böyle evde..
iş ortamını özledim..
annmlere uzağız malum..
seneye onlara yakın taşınalım diyoruz..
annm baksın çocuklara ben çalışayım..
ama bi sorun var..
biz burda eşimin patronunun evinde oturuyoruz
kira vermiyoruz yani..
o yüzden çakıldık kaldık buraya..
ogün eşime çıtlattım..
dedim çıkalım burdan böyle böyle yapalım.
tmm demezmi şok oldum..
istersen hemen çıkalım dedi..
yok dedim seneye olsun..
du bakalım nasıl olcak..
ozamn bide kira çıkacak başımıza..
hazır evden çıkacaz..

tabiiki olmuyo canım bi şekilde çalışmalıyız ama valla eve gidince aynı işler gene bizi bekliyo artı bide iş stesi oluyo yapmasan olmuyo bi döngüdür gidiyo işte

kayınvalidem pek hevesli bu ara iki ladfından biri işe başla ben bakacağım oğlana.. bakalım iş başa düşünce değişecekmi düşünceleri.. kolay sanıyorlar.

iş başa düşünce ne yapcak bakalım seldacım ayaklanınca hele hiç durmuycaklar

hayırlısı olsun sibel en azından ver paşam diycene ver köşem dersin iyi yanıda var yani

kızlar bende griple kalktım bugüün artık 15 20 gün bırakmaz peşimi
oğlumda 10 gündür hasta
Geçmiş olsun canım acil önlem al hastalık bir gelmedi gitmek bilmiyor zaten

Cumartesi kızkardeşimin nişanını yaptık. Soğuk su içince tabii bademciklerim şişti. Ama şimdi iyiyim. Eflal de sabah hapşuruyordu inşallah bişeyi yoktur.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin .Sanada geçmiş olsun

kızlar ben sistit oldum galiba sürekli idarara çıkıyorum kasıklarım ağrıyo off pek fenayım varmı bi önerisi olan
Geçmiş olsun canım belki üşütmüşsündür sistit hakkında bir bilgim yok malesef

Yiğit Alp paşayada geçmiş olsun . Yemek sorunu bir çoğumuzda var canım bende zorla yediriyorum herşeyi

kızlar yeni yazım yayında blogda

Küçük Prensim
Çok güzel olmuş canım eline sağlık ,

İnş bakar canım çalışan insana evde olmakta zor bazen bende çok bunalıyorum .Çalışmak istiyorum ama ben kayınvalideme güvenmiyorum malesef :umursamaz:

Allah seninde gönlüne göre versin inş. canım. Şu an kira vermiyor olmanız çok iyi tabi sen çalışınca doğal olarak kiraya gider aldığın para . Ama çalışmakta insanı çok rahatlatıyor

tekrardan günaydın canlarım..

kızlar ben sistit oldum galiba sürekli idarara çıkıyorum kasıklarım ağrıyo off pek fenayım varmı bi önerisi olan

geçmiş olsun canım bana da ara ara oluyor valla dediğin gibi pek fena bi ağrı ben ilaç almıyorum da öyle durumlarda çok su içiyorum sık sık idrara çıkınca rahatlıyorum..

ahh ahh çok zor yemeyen çocuk çok.. ömür de hiç yemek yemiyor.. ne şebeklikler yapıyorum neler telefonum bozuldu ona müzik çalmaktan..

Seçil günaydın canım dün akşam toplanamadık bişey kaçırmadın kaldığımız yerden devam ederiz

günaydın serapcım.. valla iyi olmuş ya ben pek bi sevdim pijama partilerini..

ömür uyudu bende çay içiyorum sonunda aklım başıma geldi... anam aç kalmak çok zor yav..

bazı arkadaşlar bana kızaBİLİR AMA SEN SEN ol anane yada babanneyle iş yapma nacizane tavsiyem

kız adam tamam demişken hemen çık bunlara belli olmaz bugün tamam der zamanı gelince başka bahaneler bulurlar

kız adam tamam demişken hemen çık bunlara belli olmaz bugün tamam der zamanı gelince başka bahaneler bulurlar

katılıyorum ben benimkine bir şey derim olmaz der sonra ben yaparım iyi yapmışsın der.. ya da tam tersi..
unutuyor mu söylediğini nedir.. ama benim işine geliyor her iki türlüsü de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…