2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben pek memnun değilim çalışmaktan. Aksine sizlere özeniyorum. Evde yaptığınız işler aynen bizim de başımızda. Bi de üstelik zaman sıkıntısı içerisinde herşey üst üste geliyor ve bi gün ay biraz dinleneyim sonra yaparım dediniz mi dağ gibi birikiveriyor.Ben de komşularım olsun istiyorum ben de sabah bebeği bırakmak ve akşam almak dışında uzun uzun annemle oturup sohbet etmek istiyorum. Çarşıya çıkıp alışveriş yapabilmek boş zamanımda kitap gazete okuyabilmek, Eflal'le aklımda birikmiş bir sürü işin stresini yaşamadan uzun uzun oyunlar oynayabilmek eşim eve geldiğinde ona kapıyı açabilmek istiyorum. Ve mesela Hülya ile görüşebilmek istiyorum. Ayşegül sayesinde bi görüştük bi daha fırsat yarat yaratabilirsen.

Didem Revnanın iyi olmasına sevindim aman onlar iyi olsun da sen toparlarsın bi şekilde

Valla Sibelcim çalışmak kadına iyi geliyor bana göre.. Kira verirsin belki evet ama en azından kafan da rahat olur..

Hava ne sıkıntılı yahu sıcak ta, yağmur bi yağsa da acık ferahlasak.. 2 gece uyku tulumu giydirmiştim 2-3 kere kalkmıştı sıcaklayıp berkuş ama bu gece giydirmedim hiç kalkmadı.. bu hava çok tehlikeli hasta olmalık giyinsen olmuyo giyinmesen olmuyo..

bazı arkadaşlar bana kızaBİLİR AMA SEN SEN ol anane yada babanneyle iş yapma nacizane tavsiyem
valla canıma minnet evde olup bebeğimi kendim büyüteyim ama eşim ve annesi bu ara pek söyler oldular. ben biliyorum kayınvalidem gezmekten geri kalmaz ee yiğitide götüremez gittiği yere:) bide zor benim sıpanın yemek yeme olayımız tam şamata.. ayrıca emiyor hala.. beni düşündüren bu konu zaten tek göğüsümle emziriyodum kesilir işe başlayınca sütü. yani kızlar biraz canım sıkkın bu konuya.. kariyernette cv mi aktifleştirdim ama içimden hiç işe başlamak gelmiyor kimseye güvenemiyorum oğlumu emanet etme konusunda

bacım sen çok fena olmuşun senin durumun vahim ben komşu olayına pek alışamadım evde durup ev işi yapıp çocuğumla ilgilenememktense akşamları adaqm gibi 3 saat ilgileniyorum hem sinir stresde olmuyor çok şükür kızlarım erken yatıyor kitap gazetede okuyorum amannn daha ne olsun ama şöyle yapabilirsin ev işine yardımcı bir bayan alabilirsin yarım günlüğüne eminim orda fiyatlar daha makuldür böylelikle biraz olsun stresin azalır

sağarsın arkadaşım bişeycik olmaz serap ben özlem havva herkesw sağıyor allah onun rıskını verir sen merak etme

saol canım çok şükür biraz daha iyi şimdi sıra bana geldi astımımda 3 gecedir çok azdı beni uyutmuyor yarına randevu aldım göğüsten birde kendimi göstereyim

bazı arkadaşlar bana kızaBİLİR AMA SEN SEN ol anane yada babanneyle iş yapma nacizane tavsiyem

kızılacak birşey değil bu arkadaşım tercih meselesi
ben çok çok mecbur kalmadığım sürece yabancıya bırakamazdım şahsen
biraz da anane babaneye bağlı kişisel bi olay

kız adam tamam demişken hemen çık bunlara belli olmaz bugün tamam der zamanı gelince başka bahaneler bulurlar

katılıyorum sana sağı solu belli değil bunları
akşam konuşurz tamam der sonra ne oldu diye sorarım ben öyle bişey demedim dersempatiksalakcinni

bence bu biraz tercih meselesi.. 3 sene önce ameliyat olduğumda 1 aylık raporumu kullanmamıştım bile 15 günsonra çalışmaya başlamıştım çünkü yapamıyorum evde.. bu yaşıma kadar ilk defa doğum öncesi sonrası izin süresince 4.5 ay evde kaldım ama çocukla zaman su gibi geçiyordu.. anneme gidiyordum o geliyordu, hiç bi zaman gidemediğim akrabalarıma gittim.. çocuk çok küçük olduğu için kendimle alakalı hiçbirşey yapamadım ama sonuçta tüm vaktini ve enerjini alıyor.. işe başlamak çok zor geldi ama evde oturmakla alakalı değil çocuğumu bırakmakla alakalıydı. ben evde oturmayı özlemiyorum evin kısır döngüsü boğuyor beni, çalışırken de aynı işler yapılıyor nasılsa.. şimdi haftada 1 gün yaparken evdeyken her gün yapıyorsun.. en azından kendim için ve çocuğum için faydalı bişeyler yaptığımı hissediyorum..

sağarsın arkadaşım bişeycik olmaz serap ben özlem havva herkesw sağıyor allah onun rıskını verir sen merak etme

aa ciddimisin.. ne bileyim çocuk emmeyince gidiyor demişlerdi. gerçi buluşmada esra ile havvanın sütleri vardı hala.. ne bileyim yaa hakımızda hayırlısı olsun.. sen bilmiyorsun buradaki çoğu arkadaşımız bilir benim hamilelik süresince yaşadıklarım çok ağırdı.. çok zor kavuştum yavruma şimdi ayrılık konusu olunca zor geliyor işte kendime bahaneler üretiyorum.. Dedim ya hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım

Selam kizlar bu mesaji 4. yazisim ben yaziyorum Ecem yanimda bi basiyo hepsini siliyo ay bayilcam simdi ayni seyi yazmaktan valla
Neyse umarim sizler iyisinizdir geçmise bakamiyorum kusura bakmayin
zaten bi selam verip çikicam Ecemi masaja götürücem birazdan son iki günümüz sonra bitiyo
Ecem çok çok iyi Allah a sükürler olsun geçti hastaligimiz yemesi de düzene girdi daha ne isteyeyim

Aksamada yemeye misafirim var firsat bulursam girerim yine
hepinizi bebislerimi kocaman öpüyorum

seldacım evet bende sağıyorum sütümü sende sağarsın o sorun olmaz ama yada bekle biraz daha zaman geçsin
DİDEM canım öyle diyosunda nasıl başkasına güvenicezki herkes şanslı olmuyo bu konuda srpp gibi bende memnunum şuan tabi tercih meselesi..

bizde öptüm canım ecemide senide kolay gelsin cnm

çok şükür diyelim ecem düzelmiş reyhan senin misafirlerde beni öldürüyor hep yemeğe geliyorlar yazık sana vallaha

bende emin olun başta öyleydim biraz annem baktı 2 aylık bebeği her akşam eve gelinece şikayet ediyordu bide haliyle bizde kalıyordu evde 3. kişi zor oldu ne konuşssak eşimle iyide olsa kötüde olsa üsütne alınıyordu gerçi o zmanlar babamı yeni kaybetmiştik belki psikolojisi bozuktu (böyle deyip kendimi avutuyorum çünkü geçen yazda nevaya kimseyi ayarlamayın ben bakarım dedi oratada bırakıp gitti yazık yavrum 15 gün benimle işe gelip gitti)zaten 1 ay baktı sonra ben bakamam daha fazla başınızın çaresine bakın dedi allah bin kere razı olsun kayınvalimde kayınpederim hemen geldiler 2 ay falan baktılatr saolsunlar sonra ciciannemiz başladı bide ben akşamları gelince annem hiçbirşeye karışmazdı yemek falan yapmazdı ben akşam gelince herşeyi yapardım kayınvalidemde tam tersi kadın herşeyi yapardı akaşma ben gelince kızım sen dinlen ben yaparım derdi o yüzden bu konuda çok yaram var annemede kızgınlığım hala geçmiş değilidr hala da yeri gelince lafı sokarım yaa böyle işte

ciciannemizden allah razı olsun mis gibi bakıyor kızlarıma hakkını ne yapsam ödeyemem ama 3. doğurnma sakın bakmam ona göre diyor ama oda kızları çok seviyor hele nevaya ayrı düşkün neva hasta olunca resmen kadının yüreği yarılıyor

esmaaaaaa allah ne muradın varsa versin bacım boza birazda olsa sütümü arttırdı dün akşam 1 fincan içtim bugün getirmeyi unutmuşum ama günde 3 fincan içsem yetecek gibi

kızlar bben geldim işimi hallettim sohbet ilerlemiş
çalışma konusuda evde olmak güzel ama bir süre sonra sıkılıyo insan çalışmak iyi ama yoruluyo insan bu ev iş çocuk eşimde yardım etmiyo çocuğa hiç bakmaz alır eline seni istiyo die hopp bana atar bi iş yapamıyorum

Dineva sen gerçekten ciddi darbe yemişsin canım. Benim oğlan büyüdü azda olsa..ilk 5 ayımız hastanede geçti bizim o dönemde hep yanımdaydı kayınvalidem ne yapsam ödeyemem hakkını çünkü kendi annemden çok emeği geçti bana.. Halada öyle ev aldık taşındık kendi evi gibi ilgilendi herşeyimizle.halada öyle ilk torun olduğu için aşırı düşkünler çok seviyorlar yiğit alpi. Ama Sanki bakmaya başladıüı zaman durumlar değişir gibi geliyor bana..
Ben bu akşam eşimle konuışacağım en azından yaşına girene kadar ben bakayım diye bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…