canım bulumuşlar ya burcuda orda çekilenleri soruyo baştan yazmayı unuttum pardon
maşallah emire, esmacım sanada geçmiş olsun canım
yok canım buluşma resimleri eklenmemiş.
iyi oldumu biraz zeynocuk...
utku da geldi şimdi..
boğazı dolu dolu konuşuyo..
boğazları dolmuş sanırsambilmiyorumkismile
zeynep emeklemeyi sevmiyor diyordum ya cadı kızım oturduğu yerden totosunun üstünde kendisini kaydırarak gideceği yere yavaşta olsa gidiyor, bi bakıyorum bıraktığım yerde değil cimcime ....
zeynep emeklemeyi sevmiyor diyordum ya cadı kızım oturduğu yerden totosunun üstünde kendisini kaydırarak gideceği yere yavaşta olsa gidiyor, bi bakıyorum bıraktığım yerde değil cimcime ....
fatos cnm gırmedıgın ıcın mevzuyu tam bılmıyorum ama aras olmasa amelıyat olcak yazmıs sın ınsallah hersey cok ıyı olur aras icin allah arasla olsun hep aglama aras baksana tam bı mucize mınıcık dogdu buyudu baksana kocaman adam oldu allah kurtarsın pasayı hemencecık bu hastalıktan
bazı arkadaslar saolsun merak etmıs ne yaptın dıye mutfagı beklıyoz ay sonu demıstı yaptırdıgımız yer ama 7 kapıda verdıgımız ıcın ay sonunu bır kac gun gece bılırde demıstı az kaldı cıkmaya yanı cogu tamır bıtıı tasındıgımız zaman yazarım zaten bırac vakıt netımız olmaz
aynen arkadaşım bizde dün akşam kocaman bayrağımızı astık komşulara nispet yarın akşamda FMV fener alayı var taksimde herkesi bekliyoruz
kızlar esra yla facade konuştukda selda topiğe resim ekledimi die sordu bende kaçırmış olabilirim dedim ekledimi haberiniz varmı
evet canım face de var yiğit alp in yeni resimleri.
ok canım 27 kasım bana uygun...
avcılarda oturan selda
Günaydın...
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
hadi az kalmış en geç 1 aya evinde olursun.kolay gelsin.
bizde bağdat caddesine gelmeyi düşünüyoruz ama bu kadar yağarsa gelemeyiz bakalım.
yok benim evde çekilen resimleri eklemedi.
ben o hafta çalışıyorum.
Fatoş tekrar geçmiş olsun canım dediğim gibi madem ameliyat diyeceklerse inan en iyi zaman yürümeye başlamadan olsunda bitsin.ilerde daha kötü olmaktansa baştan önlem alınsın.
nasıl yani aras ameliyat mı olacak? neden? geçmişi okumadım bi de bişey var mı diye sordum,kimsede bişey demedi yaniklava:
iyi oldumu biraz zeynocuk...
utku da geldi şimdi..
boğazı dolu dolu konuşuyo..
boğazları dolmuş sanırsambilmiyorumkismile
bende bu hafta birebir uydum ama 500 grcık gitmiş
iyiyiz zeyencim ne olsun iş ev derin herşey aynı
selmacım firari kızımda iyi aynen devam geceleri artık şaşırmıyorum bide yerleri yalıyo yaa alem bu kız
Günaydın kızlar bu sabah yine sancılandım kahvaltı hazırlarkenmafoldumben
Babası Toprakı uyutup gitmiş iki saattir battaniyenin altında yatıyom şükür geçmiş ağrım oğlumda uyumuş saolsun bu saat olalı
böbrek girişinde darlık varmı bugün bir ultrason daha çekilip gün verecekler
hadi ya...zeynep aras paşanın böbrekleriyle ilgili bir problem var. ameliyat olması gerekecek sanırım. henüz kesinleşmedi.
sen öyle temizlik derdine düşersen sancılanırsın tabiiiiGünaydın kızlar bu sabah yine sancılandım kahvaltı hazırlarkenmafoldumben
Babası Toprakı uyutup gitmiş iki saattir battaniyenin altında yatıyom şükür geçmiş ağrım oğlumda uyumuş saolsun bu saat olalı
günaydın kızlar ne zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir bizimde iki dişimiz çıktı arka arkaya zaten huysuzdu bide üstüne dişler gece gündüz uyumuyoruz geziyoruz kucakta hiç fırsat olmuyo girmeye slayt bitmiş sanırım ama açamadım yolllayabilen varsa bana yollayabilirmi çok merak içindeyim
şu bayram geçsede aktif olsan
Günaydın kızlar bu sabah yine sancılandım kahvaltı hazırlarkenmafoldumben
günaydın kızlar ne zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir bizimde iki dişimiz çıktı arka arkaya zaten huysuzdu bide üstüne dişler gece gündüz uyumuyoruz geziyoruz kucakta hiç fırsat olmuyo girmeye slayt bitmiş sanırım ama açamadım yolllayabilen varsa bana yollayabilirmi çok merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?