2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi oldumu biraz zeynocuk...
utku da geldi şimdi..
boğazı dolu dolu konuşuyo..
boğazları dolmuş sanırsambilmiyorumkismile

bugün daha iyi teyzesi sağol,utkuya da geçmiş olsun canım ,okul başlayınca çok hastalanıyorlar nekadar dikkat etsende öbür çocuklardan bulaşıyor hele birde birinci sınıfa başlayınca teneffüslere de çıkmaya başlıyorlar koşup terledikleri için sürekli hasta oluyorlar allah yardımcımız olsun.....

zeynep emeklemeyi sevmiyor diyordum ya cadı kızım oturduğu yerden totosunun üstünde kendisini kaydırarak gideceği yere yavaşta olsa gidiyor, bi bakıyorum bıraktığım yerde değil cimcime ....

zeynep emeklemeyi sevmiyor diyordum ya cadı kızım oturduğu yerden totosunun üstünde kendisini kaydırarak gideceği yere yavaşta olsa gidiyor, bi bakıyorum bıraktığım yerde değil cimcime ....

ay çok hoş ya totyu kaldırmıcak selma bu kız büyüyünce annesine yardım edermi bilmem artık kaydirigubbakcemile2

Günaydın...

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

hadi az kalmış en geç 1 aya evinde olursun.kolay gelsin.

aynen arkadaşım bizde dün akşam kocaman bayrağımızı astık komşulara nispet yarın akşamda FMV fener alayı var taksimde herkesi bekliyoruz

bizde bağdat caddesine gelmeyi düşünüyoruz ama bu kadar yağarsa gelemeyiz bakalım.

kızlar esra yla facade konuştukda selda topiğe resim ekledimi die sordu bende kaçırmış olabilirim dedim ekledimi haberiniz varmı

yok benim evde çekilen resimleri eklemedi.

evet canım face de var yiğit alp in yeni resimleri.

ok canım 27 kasım bana uygun...
avcılarda oturan selda

ben o hafta çalışıyorum.

Fatoş tekrar geçmiş olsun canım dediğim gibi madem ameliyat diyeceklerse inan en iyi zaman yürümeye başlamadan olsunda bitsin.ilerde daha kötü olmaktansa baştan önlem alınsın.

şu bayram geçsede aktif olsan

nasıl yani aras ameliyat mı olacak? neden? geçmişi okumadım bi de bişey var mı diye sordum,kimsede bişey demedi yani klava:

zeynep aras paşanın böbrekleriyle ilgili bir problem var. ameliyat olması gerekecek sanırım. henüz kesinleşmedi.

Günaydın kızlar bu sabah yine sancılandım kahvaltı hazırlarkenmafoldumben
Babası Toprakı uyutup gitmiş iki saattir battaniyenin altında yatıyom şükür geçmiş ağrım oğlumda uyumuş saolsun bu saat olalı

günaydın kızlar ne zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir bizimde iki dişimiz çıktı arka arkaya zaten huysuzdu bide üstüne dişler gece gündüz uyumuyoruz geziyoruz kucakta hiç fırsat olmuyo girmeye slayt bitmiş sanırım ama açamadım yolllayabilen varsa bana yollayabilirmi çok merak içindeyim

günaydııııııııın... ya da tünaydın mı oldu bilmiyorumkismile

iyi oldumu biraz zeynocuk...
utku da geldi şimdi..
boğazı dolu dolu konuşuyo..
boğazları dolmuş sanırsambilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım.. okul zamanı hasta oluyor hep çocuklar havalr da soğudu çok geçmiş olsun canım..

bende bu hafta birebir uydum ama 500 grcık gitmiş
iyiyiz zeyencim ne olsun iş ev derin herşey aynı
selmacım firari kızımda iyi aynen devam geceleri artık şaşırmıyorum bide yerleri yalıyo yaa alem bu kız

o 500 grlar derin e gitsin inş..

benimde kuzenim hiç emeklemedi poposunun üzerinde kendini kaydıra kaydıra gidiyordu gideceği yere.. pantolon dayandıramadılar keretaya..

anam ne sancısı kız..

böbrek girişinde darlık varmı bugün bir ultrason daha çekilip gün verecekler

zeynep aras paşanın böbrekleriyle ilgili bir problem var. ameliyat olması gerekecek sanırım. henüz kesinleşmedi.
hadi ya...
umarım sorunsuz geçer. nedir bu çocugun çektiği. üzüldüm şimdi ya...

çok geçmişler olsun
sen öyle temizlik derdine düşersen sancılanırsın tabiiii lmaz:

hosgeldın sevılcım.
ya bende burdan açtım ındırmedım pc ye sana gondereyım...

şu bayram geçsede aktif olsan

yok artık bayağı azaldı bayram yoğunluğu geliyom artık gözelim.

sen kayınvalidene git canım ne kadar korunsanda toprak indir kaldır tehlikeli olmaya başladı bak 32. haftandasın bırak artık işi güçü toprağın mamasını hazırla onu bile ver kayınvaliden yedirsin sağları solları belli olmuyor bi tekmeliyorlar benim bile karnım ağrıyor dikkat et.

geçmil olsun Sevil.bu diş sendromu 3 yaşına kadar sürecekmiş azıların falan çıkması. akannehir.

Slaytı bende linkten açtım belki sitedeki sorundan açılmıyordur.ama sen eklemediysen ekle resmi seda eksikleri tekrar ekleyip düzenliyecek bildiğim kadarı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…