2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anammm bu sıpanın üst dişleride geliyo ucu çıkmış şimdi fakettik uyku haram bize bu aralar demekki ooooffff offffff

esmayla didemin çocukları yok ya dikkatimi çekti..
niye koymadılarkibilmiyorumkismile

selam hatunlar.
sizleri ve kuzucuklarımı çokk çok özledim ama başımı kaşıyacak vakit yok valla...
nete girmeyi bırakın, bilgisayarı açacak durumum yok.

daha önce bahsettiğim gibi kardeşimin düğünü ile alakalı sıkıntılar devam ediyor. bir an evvel olsa da şu düğün kurtulsak..!

iş görüşmesine gittim dün: olumlu geçti ama ücret, ssk vs görüşmedik. adam sadece yaptıracağı işten bahsetti. benim için en önemli avantaj eve yakın olması. (öğle aralarında mirayı emziermeye gelebilirim)
şartlar uyarsa başlayacağım galiba: 2. görüşmeye çağırıldım az evvel.

eşimin anneannesi geldi Nizip'ten boşluk bulunca kayınvalideme gitmem gerekiyor. bugün de ben davet ettim: anneanne, kayınvalidem ve görümcem gelecek az sonra.

bu arada dün wenice mağazasına gittim. % 70 indirim var: haberiniz ola.

gelelim miray kuzuma:
* 1 sn yerinde durmuyor,
* elinden tutup yürütmemisi istiyor
* kucaktan inmek istemiyor
* çok hareketli artık: yatağa yattığımda hiç bir yerimi hissetmiyorum.
* hala dişi yok ohaoldumsmile
* iştahı kapanmıştı: yarı yarıya yerine geldi diyebilirim.
* grip bulaştırmadım diye seviniyordum ama bugün burnu akıyor.

tüm kuzucukları koklaya koklaya öpüyorum.
misafir gelene kadar buralardayım.
muuckk zemuszemus

kızlar herkese selam bayadır girmeyen arkadaşlarım hoşgeldiniz
bebişler vede biz hasta olmadan olmucak oğlum atlatmaya çalışırken bentutuldum
slayttan haberim yok benim girip çıkıtğım için görmedim heralde ya

kızlar bende birazdan cıkıyorum. yarında annemle babam gelecek. aksama belki girerim. zaten sakin olur buralar ptesi görüşürüz artk herkesle.... güzel bir tatil geçirin bol bol dinlenin.... sevgiler.opuyorumnanaktan

Saolun kızlar geçtim kaynanama..

Dün yoruldum galiba ondan böyle oldu bu sabah..Aslında hazırlayıcı sancılar olması gerekiyor tabi..Ama Toprakta bu vakitlerde pek olmamıştı son haftaya kadar sancı mancı gelmemişti.Belkide ondan kafama takıyorum..

Neyse geçti.Dinlenince geçiyosa bilki yalancı sancıdır
Kağan hoca öğretti bunu İlk doğumdan tecrübeliyikaklinialirimsmile

Ama kızlar dün çok güzel geçti..Arkadaşlarım çok memnun kaldılar.Meyve püresini zorla yiyen çocuk kabak tatlısını çok sevdi.Büyük adam gibi oturdular pilav cacık yediler çok komikti
Oğlu yemiyen arkadaşa Ebrunun meyve püresi tarifini verdim bakalım deyincek
Tarifleri topike eklicem bugün yatış aldım yine kocamdan buralardayım
Annem gelicek inşallah akşama çok sevinçliyimopuyorumnanaktan

Sizler nasılsınız
Hülya hakkında hayırlısı neyse o olsun iş mevzusunda..
Bizde sizdeniz gripte yok,dişte yok
Mümük var sadecekaydirigubbakcemile3

slmmm...
Herşeyden bi haber olup geçmişede kesik kesik bakınca çok rahatsız oluyorum...herkese bişey yazmak istiyorum ama olmuyo malesef kusura bakmayın nolur hepiniz ayrı ayrı aklımdasınız hergün...
ARAS ım hastalanmış geçmiş olsun fatoşcum inş hemencik düzelir paşam...ki ben inanıyorum düzelicek o neler atlattı...
MELEK eviniz az kalmış bacım çok sevindim taşındığın müjdesinide bekliyorum inş...
HÜLYA (yaren) naptın bacım ya kayınvalidenler çok kalmamış heralde...şehir dışıda iptal olmuş şanslı hatun :) çok sevindim...

6. ay slaytına bayıldımmm...süper olmuş..

canım benim, bol bol dinlen, hatta naz yap kız kaynanaya ayy bende heyecanlandım şimdi 32. hafta haaa sempatiksalakcinni allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş.

sağol canım, evet hayırlısı ama bundan sonra başvuruları hızlandırıyorum.
bücürü uyandı. üff

bu arada slayt muhteşem olmuş ağlayarak seyrettim.
ellerine, yüreğine sağlık sedacım.
tekrar teşekkürler

slm kızlar herkez nasılll:)))bburası acayip poyraz ve yağmurlu ya
içim sıkıldı evde
haava çok kapalı

huhu kimse var mı
Annem ve teyzemle gezmeye gidecektim bugün .Şansımada kaç gündür güneş vardı bugün nasıl yağmur , nasıl rüzgar var. Kalakaldım yine evde . Bugünde kimsecikler uğramaz buraya yarın bayram ya çoğu çalışana yarım gün tatildir. Herkes kuzucuğuyla ilgileniyordur şimdi ohhhhhh ne güzel bol bol oynayın.hihoyyyt
Ara ara gelirim bende artık konuşacak birileri olursa tabi senağlama

hülya hayırlısıyla şu düğünü atlatsaydınız kız..çok kasıntı oluyo bu düğünlerin sırası...
inş kafana göre bir iş bulursun..
özlem dinlen anacım bol bol..32.hafta maşallah..ne güzel kız..
gülşah naber canım ne var neyokk....
tuğbiş ben varım naber nasılsın..

İyiyim canım gezmeye gidicim diye sevindirik olmuştum . İlk defa kociş itiraz etmemişti kendileri pek sevmezde benim gezmeye gitmelerimi . Tam onu kandırdım hava nedeniyle eve tıkıldım kaldım yine .
Anam bir rüzgar var insanı uçuracak gözüm korkttu sempatiksalakcinni
Sen nasılsın paşalar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…