• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam sibelcim nasılsın? yakışıklılar nasıl
slm canım..iyidir kocişi bekliyoruz..
yakışıklılar iyiler..
utku tv seyrediyo..
burakta bacağımı yiyor şu andakafamçokkarıştı
bu gün sabah 8de evden çıktık arasa ultrason çekilcekti ya aman allahım yağmur trafik yollar kapanmış tam 12de hastaneye girdik film çektirmesine çektirdik ama yarım günmüş bugün sonucu doktora gösteremedik geldik pazartesiye kaldı....ne yağmur yağdı bugün anlatamam yani

offf o kadar yağıyo haa..
burda damla yok anacım ne iştir..
pazartesi göstericeksiniz demek..
hayırlısı canım...

rüyamda bilezikler altınlar gördüm altın yzüüzk falan eşim tektaş almıştı bu gün anlattım totton açıkta kalmış diyokaydirigubbakcemile3

Fatoşçum şimdi alıntıdan gördüm ameliyat mı olacak Aras. İnşallah tez zamanda iyileşir. Güçlüdür Aras hemen toparlar merak etme. Anne yüreği tabi elbet üzüleceksiz. Amma her şer görünenin sonunda bir hayır vardır. Acil şifalar olsun

öle canım büyük bi ihtimalle olacak öle tabi hayırlısı diyomallah dermansız dert vermesin diyom ama gelbide içimi açta bak kaynıyo allaha dua ediyom yapacak bişem yok hayırlısı diyom ebn baştan beri hep allaha emanet ettim dediğin gibi güçlü benim paşam teyzesiinşallah üstesinden gelcek ve son olacak

herkesin CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLARIM.....turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
İyiyiz canım ne olsun. <kuş uyudu yemek yapıyom ben de. Sırada ütü var. Ev hanımlığından da yarım gün tatil istiyorum ben... Çok şey mi istiyorum

ah canım benim allah yardım cınız olsun zor ya kolay değil....biz evdeykene yetişemiyoz

bende ciğer istiyom yapacam sölemesi ayıp nasıl yapayım bi fikir verin hele

tamama artık sessizliğe gömülür burası kimseler gelmez...
fatmacım nasılsın? alara nasıl

sağol cnm ii diyelim ii olalım alara mızmız iştahsız hala.iice kucak delisi oldu.Allah sağlık versin bebişllerimize napalım geçer bugünlerde sen nasılsın cnm belli oldumu ameliyat günü arasımızın

Bugün parti yok mu kızlar...Fener alayı yapaydık bari

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....ALLAH EVLATLARIMIZI ATATÜRK E VE CUMHURİYETE BAĞLI VATANSEVERLER OLARAK YETİŞTİRMEKTE BİZE YARDIMCI OLSUN...
İYİ Kİ DOĞDUN TÜRKİYEM..İLELEBET MUTLU YAŞA turkbayragi

Back
X