• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar hemde taaa liseden 12senelik arkadaşlarım...
eski günleri yad ettik gül gül koptuk..
gençliğimize döndük ayol ne günlerdi..
az çapkın değildik o yıllar of aman..

merhaba kızlar nasılsınız ınsallah herkez cok ıyıdır ozgele cıktık babasının yarın dogum gunu pastamızı aldık bırde super perdemızı sıparıs etık geldık soguk ama ozgeyın arabası allahtan cok ıyı ozel potetı var hava ıcerı gırmıyo sıcacık gezdı ozge hanım ay perdemı takmaya can atıyommm :dance:

merhaba kızlar nasılsınız ınsallah herkez cok ıyıdır ozgele cıktık babasının yarın dogum gunu pastamızı aldık bırde super perdemızı sıparıs etık geldık soguk ama ozgeyın arabası allahtan cok ıyı ozel potetı var hava ıcerı gırmıyo sıcacık gezdı ozge hanım ay perdemı takmaya can atıyommm :dance:

hoşgeldin cnm güle güle kullan perdeni

slm kızlar bayağıdır giremedim fatoş ameliyat kesinleştimi cnm tam okuyamadım geçmişi kesinleştisede sıkma canını inşallah tez zamanda bunuda atlatır cep herkülümüz

kimsecikler yok buralarda ama yaa
herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun

Ebrucum nasılsın eşin nasıl oldu

günaydın
bu gün gezmelere gitçem eşimin kuzenine halaları eltiler kuzenler kalabalık olcak ayni...öğlen eşim gelcek alıcak bizi....
nasılsınız cankuşlar bebişler nasıl
seçilcim sen buralara gelirmiydin canım

hatırlarmısınız Duru bazı geceler yatmadığında 1 kere yeter be ne oluyor uyusana diye sarsmıştım.sonrasındada oturup ağlamıştım nasıl yaparım ufacık bebek diye.bakın ne buldum

Anne Olunca Anladm - Bebeim Byrken - SARSILMI BEBEK SENDROMU

bu nedenle her 3 bebekten biri hayatını kaybediyormuş aman Allahım sen koru birdaha asla sinirli dokunmayacağım kızıma.
sizde sakın ha sinirleriniz kaldıramadığı zaman ya birşey olursa diye düşünün bu yazı gelsin aklınıza ya Sabır çekin.

Son düzenleme:
Günaydınopuyorumnanaktan
Geçmişe bakmam çok uzun sürer mi acepbilmiyorumkismile:1:
Burcu gız sabah sabah bi tuhaf oldum yazıyı okuyunca:1shok:

sibelcim slaytı izledim msnde teşekkür ettim ama çıkmıştın bir kez daha çok saol cnm
önemli değil canım..izleyemeyen varsa gönderebilirim msn den..
hatırlarmısınız Duru bazı geceler yatmadığında 1 kere yeter be ne oluyor uyusana diye sarsmıştım.sonrasındada oturup ağlamıştım nasıl yaparım ufacık bebek diye.bakın ne buldum

Anne Olunca Anladm - Bebeim Byrken - SARSILMI BEBEK SENDROMU

bu nedenle her 3 bebekten biri hayatını kaybediyormuş aman Allahım sen koru birdaha asla sinirli dokunmayacağım kızıma.
sizde sakın ha sinirleriniz kaldıramadığı zaman ya birşey olursa diye düşünün bu yazı gelsin aklınıza ya Sabır çekin.

ıyyy çok kötü oldum...

Back
X