sağol canım sesi bile değişti kuzumun gripli gibi kalınlaştı, sürekli eli burnunda kaşıyıp duruyor nefes alamıyor sinirleniyor bide o sıkıldıkça ben daha çok sıkılıyorum valla, duruyada geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirler.....
anaaa zeynep de mi hastaaa. hiç haberim yok.
canım yaa çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versinn.
ya bu aile hekimliği benimde kafamı karıştırıyo mesela beğenmedik hekimi değiştirme şansımız olmucak mı
cnm adana pilot bölge olduğu için biz uzun zamandır aile hekimi ile haşır neşiriz. beğenmezsen (burda 6 ay geçmesi bekleniyordu) aile sağlığı merkezine gidp dilekçe veriyorsun. yani sağlık ocağındaki hangi dr u istiyorsan değişebiliyorsun.
kızlar ben geldim bizim aile hekimiz 1 yıldır var çokda güzel oluyor ilgililer hemde
elif canım süt iznimi kullanıyorum erken çıkıyorum oyüzden ama normaldede sabah 9:30 a doğru iş başı yapıyorum akşamda 17:30 paydoş rahatım ben
KIZLAR TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI SANIRIM GEÇEN AY 17 GÜN SÜRDÜYA ADETİM ONUN DÜZENSİZLİĞİ BÖYLE YANSIYOR TABİ GENE GÜVENMEMEK LASIM BENDE EN İYİSİ HAP ALAYIM 6 AYDAN SONRA GEÇİLEBİLİYOMUŞ İŞTE BÖYLE CANLARIM
hımmm yeni bi hamiş haberi yok yani:))) alışmıştık ne güzel yeni bi haber almaya :18:
allah gönlüne göre versin cnm.
kızlar saçımın fotosunu yeni ekliyebiliyorum
önce foto makinası yoktu sonrada kablo
gıdığımı görmeyin bide makyajım abartılı düğün çünkü
artık bol bol foto eklerim makina ve kablo bendeee..
![]()
Uploaded with ImageShack.us
kuşum fıstık gibi olmuşunn. çok hoş bi renkk