• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım sesi bile değişti kuzumun gripli gibi kalınlaştı, sürekli eli burnunda kaşıyıp duruyor nefes alamıyor sinirleniyor bide o sıkıldıkça ben daha çok sıkılıyorum valla, duruyada geçmiş olsun inş.çabucak iyileşirler.....

anaaa zeynep de mi hastaaa. hiç haberim yok.
canım yaa çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versinn.

ya bu aile hekimliği benimde kafamı karıştırıyo mesela beğenmedik hekimi değiştirme şansımız olmucak mı

cnm adana pilot bölge olduğu için biz uzun zamandır aile hekimi ile haşır neşiriz. beğenmezsen (burda 6 ay geçmesi bekleniyordu) aile sağlığı merkezine gidp dilekçe veriyorsun. yani sağlık ocağındaki hangi dr u istiyorsan değişebiliyorsun.

kızlar ben geldim bizim aile hekimiz 1 yıldır var çokda güzel oluyor ilgililer hemde
elif canım süt iznimi kullanıyorum erken çıkıyorum oyüzden ama normaldede sabah 9:30 a doğru iş başı yapıyorum akşamda 17:30 paydoş rahatım ben

KIZLAR TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI SANIRIM GEÇEN AY 17 GÜN SÜRDÜYA ADETİM ONUN DÜZENSİZLİĞİ BÖYLE YANSIYOR TABİ GENE GÜVENMEMEK LASIM BENDE EN İYİSİ HAP ALAYIM 6 AYDAN SONRA GEÇİLEBİLİYOMUŞ İŞTE BÖYLE CANLARIM

hımmm yeni bi hamiş haberi yok yani:))) alışmıştık ne güzel yeni bi haber almaya :18:
allah gönlüne göre versin cnm.

kızlar saçımın fotosunu yeni ekliyebiliyorum
önce foto makinası yoktu sonrada kablo:14:
gıdığımı görmeyin bide makyajım abartılı düğün çünkü:17:
artık bol bol foto eklerim makina ve kablo bendeee..

Uploaded with ImageShack.us

kuşum fıstık gibi olmuşunn. çok hoş bi renkk :71:

sibel çok güzel çıkmışssınız fotoda saç renginide çok beğendim güle güle kullan maşallah ikinizede

Son düzenleme:
benim adetimde düzene giremedi bi türlü her ay gecikiyo 1 hafta filan onun stresini yaşıyorum bende bişimi var acaba die ama olurmuş emzirenlerde bu kadar düzensizlik

teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim..
eee hacer nasılsın şikerim anlat..
iler nasıl melis cadısı nasıl büyümş maşalllah...

kızlar hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun..
sibelcim saçlar süperrr olmuş çok yakışmış güle güle kullan....
galiba yeni hamişşler var... allah hayırlı uğurlu etsin... ayy bende çok korkuyorum kızlar. nihayet ilk adetimi geçen hafta oldum artık çok dikkatli olmam lazım. ben spiralde taktırmadım, taktıranlarınız varsa biraz bilgilendirse beni bu konuda....

benim adetimde düzene giremedi bi türlü her ay gecikiyo 1 hafta filan onun stresini yaşıyorum bende bişimi var acaba die ama olurmuş emzirenlerde bu kadar düzensizlik

ayy benmkide kız...14 ünde oldum yaa..
kaç gündr belim falan ağrıyo yok daha neler dedim..
şüphelenmedim bile...
aaa bugün baktım olmuşum ..

Son düzenleme:
kızlar hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun..
sibelcim saçlar süperrr olmuş çok yakışmış güle güle kullan....
galiba yeni hamişşler var... allah hayırlı uğurlu etsin... ayy bende çok korkuyorum kızlar. nihayet ilk adetimi geçen hafta oldum artık çok dikkatli olmam lazım. ben spiralde taktırmadım, taktıranlarınız varsa biraz bilgilendirse beni bu konuda....

teşekkür cicim...
spiral bende taktırmadım eşim korunuyo..
burcu taktırmıştı pek memnun kalmadı..
sürekli adet oluyodu..
çıkarttırdı tekrar..

hey kızlar hulen, sevilirem, sibelce0+ sesiniz çıksın biraz. özledim sizleri.. bırakın geçmişi sohbete gelin yahu.....

ben de birileri gelse de konuşsak diyordum.
sibel bi konu bulur şimdi. :9:

benimde gelmedi daha karnım davul gibi sinirler tavan yapmş durumda geliversede dinlensem

üfff aynı ben. hayırlısıyla bi olaydık biz de. normale dönmek istiyorumm.

kızlar yaaa. kardeşimin nikahı olacak ya. sonrasında bi mekana gidip eğlenicezz. 40-50 kişi. kardeşime bi sürpriz yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor. internetten de baktım: bişey yok. var mı bi fikriniz..?

buldum kız..
eşinizle beraberken gittiğiniz bi yerde en çok utandığınız an varmı..
veya nişanlıyken ha ha ha:))

ayy nolsun sibelcim işle evle uğraşıyorum. akşama kadar çalışıyorum akşamda melisti yemekti işti derken yorgunluktan sızıyrom resmen.melis bayağı bir hareketlendi artık. yürüme çalışmaları yapıyoruz. ilgi alanımız kablolar. ve pencereden dışarıyı seyretmek.

hıımm hülya ne desek şincik...
sürprizzzzz ne olabilir...

uzun zamandır görmedği bir arkadaşı falan varsa onu bulup çağırsan düğüne:52:

buldum kız..
eşinizle beraberken gittiğiniz bi yerde en çok utandığınız an varmı..
veya nişanlıyken ha ha ha:))

o ne gııı...
sibele bak sennn? benim yok. bi sen anlat hele. belki gelir aklıma. :60:

hıımm hülya ne desek şincik...
sürprizzzzz ne olabilir...

uzun zamandır görmedği bir arkadaşı falan varsa onu bulup çağırsan düğüne:52:

hımmm.. bi düşüneyimm.

evet ya öyle oluyo..
bde gecikince hamilemiyim derdi oluyo..
offf Allah ım offf.
bütün zor işleri kadınlara vermşsin.

he valla ne varmış erkek olmaya

:13:

Back
X