• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen Fatoşun dediği gibi ellerini bırakıyo tutunmadan dengede durabildiği sürece ayakta duruyo..
sonra tekrar tutunuyo veya hoop popo üstü oturmaca:9:

ol ol ben de oldum:9:

iyi o zaman ssana bol boş dersler:9:

ay maaşşallah maşşallah.. valla ilklerin efendisi oldu :)
tay tayı da iyi oldu öğrendiğim hep duyardım..
Selam kizlar bugün benim için büyük gün ise basliyorum :(((((

kaç gündür giremiyorum sizleri ihmal ediyorum sanmayin haa
malum ise basliycam diye bi kosusturmaki sormayin baslamadan hadi evi güzelce temizleyeyim dedim dip bucak kalmadi, yikancak herseyi yikadim ütüledim yerlestirdim o yandan rahatim bi süre

Bide hergün Ecemi krese birakiyorum bi saatligine her gittigimde agliyo yavrum beni görünce kucagima atliyo içini çeke çeke nasil alisacak bilmiyorum çok zor geçiyo simdilik.

Bende bugün 3de basliycam ise aksam 9a kadar ilk defa bu kadar uzun süre beni görmiycek
saat 4te babasi birakicak krese 5te de babamin karisi alicak aksam babamlarda orda sorun olmaz durur ciciananesini çok seviyo kardeslerimde var onu oynatirlar.

Birbirimizi çok özliycez bugün çok Allah yardim etsin bize insallah Ecemde çabucak alisir kresine

Umarim sizlerde iyisinizdir kizlar geçmise bakamiycam sizlere haber verip çikicam hemen daha ecemin esyalarini hazirliycam
Hepinizi çok çok öptüm canlarim
kolay gelsin.. bu konuda çok yaralıyım.. konu aralıkta hayatıma girecek düşünmek istemiyorum.. en azından 3 e kadar berar,ber olucaksınız devredersin ebebişini gidersin..biz ne yapıcaz bilmiyorum..bütün gün emişiyoruz ben ne yapacam??:(

benim kız bunda bağlasam durmaz etrafa bakacak insanlara laf atacak
yok ben drop seklinde yandan oturtmalısını alıcam cevreyi gormek istiyor benim oglum da.. ama bana da degecek:))
kesinlikle yarıyor öncelikle sütüm yok demeyi bırakmak lazım
ben bir iki haftadı hergün süt içmeyi ihmal ediyorum ve bitki çaylarımı da neredeyse bıraktım azalma oldu
şimdi tekrar başladım bunlara dikkat etmeye
tabi bi de ilk işe başladığımda 4 kere sağıyordum son bir aydır işler çok sıkışık 2 kereye düştü o da etkilemiş olablir
cnm ben işe gidince zor sağarım zaten lastik fabrikasında çalışıyorum .. hammadde tozları arasında o zor biraz sağınca nerde saklıcam?? sanırım benim süütm de gidecek...

Kızlarrr hala hastalanmadım ben yaa
özlemzafer ne yaptı acabaaa
ya ben de hastalanmadım ama kötü bişi yoktur diyorum çünkü emzirme devam..kendimize de dikkat ediyoruz.. tek korkum PCOS olmuşsam ya bi daha hastalanamazsam??

aaa 3 saat gittim geldim...
sayfa kımıldmamış yahu..
bugün çok durgun evet..
neyse ben geldim...
1saat burdayım sonra yemeğimi yapcam..

kızlar ben 3gündür regl oluyorum ama sözde oluyorum yani..
pedi koyuyorum damla yok..
çıkarıyorum olmuş..
hiç böyle olmazdı..
belimde kırılıyo kaç gndür ya..
düzenim şaştı valla...

burak için mercimekle bulgur koydum düdüklüye..
hemencecik pişsin yedireyim kuşuma...

kızlar bende mei tai sling diye birsey var ondan almayı planlıyorum. eşim yokken dorukla dışarı cıkmam mümkün olmuyor. sırtta taşınan model. sırtıma atıcam dorugu artık :)

kız sırtın kopar sırtta taşımak zor olur..
bi kaç ay daha idare edin..
sonra yürüyecekler zaten..

Son düzenleme:
bence de nasıl taşıyacaksınız ya zaten yürümeye başladılar mı istemeyecekler kucak falan
valla kollarımız kas yaptı imkanı yok omzumda sırtımda taşıyamam ölürüm valla

bence de nasıl taşıyacaksınız ya zaten yürümeye başladılar mı istemeyecekler kucak falan
valla kollarımız kas yaptı imkanı yok omzumda sırtımda taşıyamam ölürüm valla

al bendende o kadar..
evin buralrda arabyla götürüyorumda...
annmlerde falan sürekli kucakta gidiyoruz..
gece kaldrıp emzirmeye mecalim olmuyo ozman..

Slm kızlar
gezdik geldik oğluş uyudu şu nutria da benimdenikim aynı ekleyin kızlar özlem özlem zeyl ve zeynep serap

reyhancım inşallah kısa zaman da alışır prenses işinde hayırlı olsun canım
didem sonuçları aldın mı

Son düzenleme:
kız sırtın kopar sırtta taşımak zor olur..
bi kaç ay daha idare edin..
sonra yürüyecekler zaten..

ya yürüseler bile onların yürümesinden ne olacak. nereye gitsek yine kucakta olacaklar. parkta yada bi yürüyüşte onların hızında yürürüz. bilmiyorum denicem alıcam sanırım. kangurudaki gibi agırlığı biryere vermiyormus. dagıtıyormuş vucuda o yüzden yorucu olmuyormus. düsün yai 18 kg. ya kadar kullanılabiliyor. bide kötü bisey söyleyen hic görmedim ya. evde bile iş yaparken tak sırtına. gaz cıkarmasınada yardımcıymıs. gec bile kalmısım yaw almak icin

kızlar ben 3gündür regl oluyorum ama sözde oluyorum yani..
pedi koyuyorum damla yok..
çıkarıyorum olmuş..
hiç böyle olmazdı..
belimde kırılıyo kaç gndür ya..
düzenim şaştı valla...

sibelcim ilk reglimi olduğum da ben de öyle oldum.bu senin kaçıncı ayın.
ama ikinci kez oluşumda bayağı bi olmuştum.bakalım şimdi bu ay nasıl olacak.düzene ne zaman girecek merak ediyorum.

kızlar bende mei tai sling diye birsey var ondan almayı planlıyorum. eşim yokken dorukla dışarı cıkmam mümkün olmuyor. sırtta taşınan model. sırtıma atıcam dorugu artık :)

zeynep bencede zor olur onla taşımak.bebek arabasında bile bazen huzursuzlanıp durmuyorlar sıkıntıya gelmiyorlar büyüdükçe.az kaldı yakında yürürler artık, bizde peşlerine koşarız.

ben de üye olam bari şu nurturia ya. yine hulen olur kullanıcı adım. ekleyin beni de haa. :16:

kızlar akmamış bugün sohbet..valla işime geldi herşeyi okuyabildim :))

dişimize güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeler..

bursalılar anlaştık diyorum o zaman bayram sonrası herkesin burada ve uygun olduğu ilk cumartesi bendesiniz..yan çizmek yok çok heveslendim..anneme kayınvalideme de söyledim onlar da gelir rahat rahat bakarız bebeklere :)))

avokado konusu geçmiş..hiç vermedim çünkü ben hiç sevmem..!
benimkiler ananası çok sevdi kızlar ama ben bişeyle karıştırmadım..sade verdim ya da kahvaltılarına koyduğum meyveyi ananas olarak kullandım..iki kez aldım severek yediler..ben de çok severim zaten..

adet ve emzirme meselesine gelince ben ilk geldiğimde aranıza yazmıştım..malesef ağır bir hastalıktan ramak kala sıyırdım bebeklerim 3 aylıkken..hala kontrol altındayım mecbur..3 ayda bir smear veriyorum..şükür ilk test temiz çıktı..neyse bu süreçte stres, ameliyat, ilaçlar vs derken çok az olan sütüm çok çok azaldı..ilaçlar da sütümü zehirledi sağdığım sütün rengi resmen kapkaraydı..normale dönmesini bekledim bir süre..o süreçte de sağmaya devam ettim ama can derdiyle uğraşırken çok da üstünde duramadım sanıyorum ki bu da benim hatam galiba..ve malesef sütüm yok oldu gitti bir anda..o yüzden en önemlisi duygu durumunuz kızlar..stres yapmayın sütüm yok azalıyor diye şartlandırmayın kendinizi..kaldı ki sağlık olsun 9 ay emdi yavrular..ben çok vicdan yapıyorum emziremedim kuzularıma süt veremedim diye..bağışıklıkları kuvvetli değil diye vs vs vs..durum böyle olunca adet söktürücü kullandım ve 4 aylıkkken bebekler regl oldum hemen de doğum kontrol hapına başladım o yüzden düzenim şaşmadı şükür yoksa benim ilk adet oluşumdan beri düzen problemim var malesef..çok sıkıntısı olan arkadaşlar bir danışın doktorlarınıza derim ben..

nurturia ya ben de üye olmak istiyorum ama ya benim netimde problem var ya da sitede..sayfayı bile açamadım henüz..ama azimliyim başarıcam..

adım adım a da üye olmak ve incelemek istiyorum..sabiha paktuna keskinin kitabını anaokuludergisi.com dan alırken anaokulu dergilerini gördüm 1 tane de ilk sayı numune göndermişler hoşuma gitti o da ama düşünüyorum sonuçta daha vakti var onun..ama adım adım a netten ulaşamadım..bir adres vs alsam sizden de bir incelesem diyorum..

tüm bunların dışında herşey aynı, herşey monoton ve ben çok bunalmış durumdayım..3 haftadır 1 kez smear için doktora gittim bir kez de bir arkadaşıma gittim o kadar..haftada 3 gün sabahları spora gidiyorum ama spor sabah erken saatte ve sadece 20 dk sürüyor eşim evde olduğundan bakıcıyla hemen eve dönüyoruz son sürat..aksi gibi hava da çok güzel..sigara içmeye falan çıktığımda balkona içim akıyor dışarı..öğrencileri görünce mesleğimi özlüyorum..kendim için kendi başıma bişeyler yapmak istiyorum ama olmuyor olamıyor..bir de aylardır hergün her an onlarla beraber olmak bizi birbirimize bağlı olmaktan çok bağımlı yaptı sanıyorum onlar da ben de çok mutsuzuz ayrıyken..bir komşum bile yok..bebeklerden sonra arkadaşlarımı da ihmal etmeye başladım haliyle ve birer birer azaldılar onlar da ne yazık ki..en yakın arkadaşım amerikada yaşıyor o da hamile şuan herşeyime koştu..doğumda ordan gelip 1 ay bursada kaldı kocasını evini bırakıp..3 aylığına bursaya geldi 1 aydır burada ve sadece 2 kez görüşebildik..ilgilenemiyorum kimseyle hiç bişeyle..eşimin işi malum gece 12-1den evvel gelemiyor yok mesela şuanda da ve bu haftanın 7 günü bayram, tatil dahil..annem hemen hergün gelir sağolsun ama olmuyor kızlar yaa..yalnızım ve çok yorgunum kendimi çok kötü hissediyorum..ne yapmalıyım ne yapsam bilemiyorum..terapiste gitsem dedim ama faydasına inandıramadım kendimi bir türlü o yüzden gitmedim, gitmiyorum..

off neyse şişirdim sizi ben şimdi..birden geldi herşey yazıverdim işte..
kuzuları da güzel annelerini de öperim..inşallah deliksiz derin uykuları(mız) olsun..iyi geceler..

Back
X