aynen Fatoşun dediği gibi ellerini bırakıyo tutunmadan dengede durabildiği sürece ayakta duruyo..
sonra tekrar tutunuyo veya hoop popo üstü oturmaca
ol ol ben de oldum
iyi o zaman ssana bol boş dersler![]()
ay maaşşallah maşşallah.. valla ilklerin efendisi oldu :)
tay tayı da iyi oldu öğrendiğim hep duyardım..
kolay gelsin.. bu konuda çok yaralıyım.. konu aralıkta hayatıma girecek düşünmek istemiyorum.. en azından 3 e kadar berar,ber olucaksınız devredersin ebebişini gidersin..biz ne yapıcaz bilmiyorum..bütün gün emişiyoruz ben ne yapacam??Selam kizlar bugün benim için büyük gün ise basliyorum((((
kaç gündür giremiyorum sizleri ihmal ediyorum sanmayin haa
malum ise basliycam diye bi kosusturmaki sormayin baslamadan hadi evi güzelce temizleyeyim dedim dip bucak kalmadi, yikancak herseyi yikadim ütüledim yerlestirdim o yandan rahatim bi süre
Bide hergün Ecemi krese birakiyorum bi saatligine her gittigimde agliyo yavrum beni görünce kucagima atliyo içini çeke çeke nasil alisacak bilmiyorum çok zor geçiyo simdilik.
Bende bugün 3de basliycam ise aksam 9a kadar ilk defa bu kadar uzun süre beni görmiycek
saat 4te babasi birakicak krese 5te de babamin karisi alicak aksam babamlarda orda sorun olmaz durur ciciananesini çok seviyo kardeslerimde var onu oynatirlar.
Birbirimizi çok özliycez bugün çok Allah yardim etsin bize insallah Ecemde çabucak alisir kresine
Umarim sizlerde iyisinizdir kizlar geçmise bakamiycam sizlere haber verip çikicam hemen daha ecemin esyalarini hazirliycam
Hepinizi çok çok öptüm canlarim

yok ben drop seklinde yandan oturtmalısını alıcam cevreyi gormek istiyor benim oglum da.. ama bana da degecek:))benim kız bunda bağlasam durmaz etrafa bakacak insanlara laf atacak
cnm ben işe gidince zor sağarım zaten lastik fabrikasında çalışıyorum .. hammadde tozları arasında o zor biraz sağınca nerde saklıcam?? sanırım benim süütm de gidecek...kesinlikle yarıyor öncelikle sütüm yok demeyi bırakmak lazım
ben bir iki haftadı hergün süt içmeyi ihmal ediyorum ve bitki çaylarımı da neredeyse bıraktım azalma oldu
şimdi tekrar başladım bunlara dikkat etmeye
tabi bi de ilk işe başladığımda 4 kere sağıyordum son bir aydır işler çok sıkışık 2 kereye düştü o da etkilemiş olablir
ya ben de hastalanmadım ama kötü bişi yoktur diyorum çünkü emzirme devam..kendimize de dikkat ediyoruz.. tek korkum PCOS olmuşsam ya bi daha hastalanamazsam??Kızlarrr hala hastalanmadım ben yaa
özlemzafer ne yaptı acabaaa