ipek uyudu... uyudugu 1 saat onun yarım saatinde de ben anca geçmişi bitirdim anacım...
kızlar sagolun... burcu dedıgın gıbı kırk tane laf saydık adama ama sonunda dayanamadı oda guzel bı gece gecırdık.moralım yerıne geldı resmen...
meltemcım diş yada kulak... aklıma ıkısı gelıyor. kulaktan cok cektıgımız ıcın gecelerı oyle cıglık cıglıga aglama denınce aklıma dırek o gelıyor. sen gotur bı doktora,umarım diştendir...
selda,canım cok gecmıs olsun. umutsuzluga kapılma. cok zor seyler yasadın evet,ama hepsi gecıcek. yıgıt neden gozunden amelıyat olucak? onu kacırmısım ben... kılosunu da takma,her bebek tombık olucak dıye bısey yok. saglıgı yerınde olsunda. dişleride cıkar,hiç dişsiz ınsan war mı... sabır tatlım. dile kolay bılıyorum ama,cok zor seyler yasadınız,bunuda atlatıcaksınız gör bak...
sibel,geçmiş olsun kuzucuga. ne tatlı dikilmiş bakıyor ama öyle ya...
serap ben hala bulamaç şeklinde veriyorum canım...tek tek yemıyor maalesef. bıberon da almıyor. kaşıkla veriyorum kafama göre...
başkaaaaa hım....... kızlar bi çay çorba ıcıcektık,ne zaman yapıcaz bunu? (zeynep ve didem)
hasta olan kuzucuklarıma coook gecmıs olsun...
bu arada ıpekte tay tay lamaya basladı. dun koltukta dıkıldı ılk kez,geri düştü ama azımle tekrar tekrar denıyor. bu üst dişte çıkamadı cok zorluyo cocugu yaramadı damagını bı turlu