• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bak sen ipek e
artık gece babannesi baksın uyumuş o bakınca:37:
bencede. artık o uyutsun geceleri. zoru benleymiş baksana :37:
evet zeynep neslihan hanıma cmt randevu almak çok zor bilseydim önceden gitmek istediğini ben bu cmt randevuma seni yazdırıdım iptal ederken 15 gün önceden almak gerekiyor ben öyle yaptım bu sefer bende haftaya gidicem inşallah sende memnun kalırsın
ınsallah canım. cevremde gıden herkes cok memnun... cocuga sevgıyle yaklasıyo dıyolar. bakalım,gelince yazarım :10:

kızlar göğüslerim acıyor an itibariyle... aylardır ilk kez göğüslerim acıyor. batıyor resmen. sağma ihtiyacı duyuyorum ki 3 aydır sağmıyodum. ne yedim dün? hep aynı şeyler... gece herzamankınden daha ıyı uyuyup bide bira içtim ondan mı acep yaaaaaaa

Günaydın,hayırlı cumalar herkese....

kimsecikler yok galiba
bugün alara düştü yürüteciyle beraber banyoya girmeye çalışrken eşiğe takıldı galiba aklım çıktı ya fayansın üzerine düştü bide çok fazla ağlamadı bi anormallkite yok bişi yoktur demi. .Allah korudu kuzumu.yürüteç filan yok artık ödüm koptu.daha geçen gün burcuya dedimdi artık ben bu yürüteçlerden korkuyorum die başıma geldi korktuğum neyseki bişi olmadı.

geçmiş olsun canım

selam kızlarrrrrrrrrrrr
dün akşam ersin eve geldi hadi hazırlan çıkıyoruz dedi. şok oldum tabii,kayınpederimi aramış annem bugun bizde kalacak demiş. kayınvalidem geldi gece baktı ipeğe biz çıktık. arkadaşlarla toplandık kocaman bi grup eskisi gibi,güldük eğlendik hatta ben 1 bira içtim :78:

gece 1 di eve geldiğimizde. bıraz mızırdanmıs aglamıs zor uyutmus ama uyumus 9 gibi. biz 7.30 du evden cıktıgımızda...
kendıme geldım resmen yaaa... ayda 1 cıkıcaz boyle anlastık. nasıl ıyı geldı eskı gunlerdekı gıbı.

neyse kızlar ıpegı doyurayım gelıcem gecmıse bakıcam...

gittiniz demek senin içinde değişiklik olmuştur eğlenmenize sevindim ipekte babaannesini üzmemiş akıllı bıdık.....

günaydınlar hayırlı cumalar
günaydın canım sanada hayırlı cumalar....

Günaydın güzel arkadaşlarım hava güzel keyiflerinizde güzel olsun seviyorum hepiciğinizi...
Zeynep bravooo çok güzel olmuş..
Kız hülya cidden özledik anacım

günaydın serapcım bende seni seviyorum canım ....

Bende neva ve revnanın beraber resimleini koydum
gördüm canım maşallah ikiside çok tatlılar.....

günaydınlarrr...
maşallah ben gittikten sonra amma kaynatmışsınız yaw. gitmemi mi beklediniz kız? :18:
dün çok yoruldum ama değdi. süper şeyler beğendik. gelin hanım biraz kararsız kasım ama neyse ki laf dinliyor da gereksiz oyalanmadık. yarın da kendim için çıkmam gerek çarşıya. ne giyecem hala bilmiyorum.
ee sizde ne var ne yok??
bi geçmişe bakıp geleyim ben.

günaydın hülyacım tatlı yorgunluklar bunlar allah tamamına erdirsin canım....

günaydın kızlar..
çok kötü bişey oldu..
burak yatakta dikilirken düştüüüüü:14:
daha dün konuştuk burcuyla bugün düştü ya...
aman Allah ım aklım çıktı resmen..
küt diye..bayada yüksek yatağı...
foto koymuştum hatta..
komşu geldi şimdi..
kapıda 1-2dk konuştu..
o sırada bu uyandı sese..
dedim ay ben girym şimdi kalkar düşer..
dememle düşmesi bir oldu..
elim ayağım kesildi..

oyyy kıyamam oğluşuma çok geçmiş olsun sibelcim.....

günaydın kızlar.yine çok kötü bi gece geçirdik.iki gündür birlikt yatıyoru artık kuzucukla.satta bir hatta daha erken uyanıyo.çığlık çığlığa ağlıyo.emerken bile başını çekip ağlıyo.zor sakinleştirdik bi ara.ağrı kesici verdik biraz rahatladı sanki.bakalım bugün dr götürcez.inşallah bi sorun yoktur.adece dişlerdendir.bebişlerinizi öpüyorum kızlar.biraz geçmişi okuyayım sıpa uyuyoken...

günaydın canım dişlerdendir bizim kızda çok huysuz bu aralar şu dişler bir çıksada rahatlasak artık....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54:

günaydın tubacım...

Burasıda bırakılmaz ama karnım çok acıktı :56:
Bende kahvaltımı yapıp geleceğim :68:

afiyet olsun canım.....

özleeeem o filmi seyrettim ben. cok güzel bir film .kitabınıda okudum.... biraz insanı kasan çarpan bir film ama benim sevdigim tarz.

zeynepcim herhalde bayramdan sonraya kaldı ya bu buluşma işimiz. 20-21 kasım herkes istanbuldaysa bizde denizliden dönmüş olucaz buluşabiliriz.

Sıkı durun:52:
32.haftamız bitti 33teyiz daha ona göre bakın yani

ayyyy özlem ağlicam şimdi yaa....
maşallah,maşallah,10 kere 100 kere 1000 kere maşallah...
Allah sağlıkla kavuştursun kızına. çok takdir ediyorum seni,böyle zor bi karar verdin,herşeye rağmen doğurmaya niyet ettin. cocukların cok sanslılar emın ol...
feci hevelensım bı tane daha mı yapsak ne :27:

özleeeem o filmi seyrettim ben. cok güzel bir film .kitabınıda okudum.... biraz insanı kasan çarpan bir film ama benim sevdigim tarz.

zeynepcim herhalde bayramdan sonraya kaldı ya bu buluşma işimiz. 20-21 kasım herkes istanbuldaysa bizde denizliden dönmüş olucaz buluşabiliriz.

istanbuldayız canım
maalesef :14:

heh benim sıpa uyandı kendi kendine konuşuyo şarkı söylüyo gidim acık mıncırayım

benim yerimede mıncır tospişimi serapcım :16:

Sıkı durun:52:
32.haftamız bitti 33teyiz daha ona göre bakın yani

maşallah koca göbişli :49: artık toprak paşayı kucağına fazla alma canım fazla eğilip kalkma dikkat et biraz kendine kızımız zamanında gelsin dünyaya hayırlısıyla inş.....

ohh ohhh zeynep eski haline dönmüş :) sütünü sağ at dolaba bence. sonra kahvaltıda falan kullanırsın..ipek zillisine bak sen, demekki babaanneyi istiyormuş uyumak için :9:

berkin şarkı söylemeyide mi bilirmiş, tombik sıpa..bizimki anca bağırıyo..estetik yok anası gibi :)

:49: özlem karnın kocaman olmuş, maşallah..bizde mi böyleydik ya, unuttum ben hamileliğimin coğu kısmını..

kızlar göğüslerim acıyor an itibariyle... aylardır ilk kez göğüslerim acıyor. batıyor resmen. sağma ihtiyacı duyuyorum ki 3 aydır sağmıyodum. ne yedim dün? hep aynı şeyler... gece herzamankınden daha ıyı uyuyup bide bira içtim ondan mı acep yaaaaaaa

mayalı şeyler süt yapar canım ondandır

birşey daha.......
Burcu ayrus şuruptan bahsetmişsin. 2 doktor gezdım ıpegın uykusuzlugu ıcın. biri zyrtec diğeri ayrus vermişti. ben zyrtec i kullandım,hala veriyorum zaman zaman. ıkısıde alerji için. hatta sipraktin de alerji için. bu alerji suruplarında ne warsa uykuya vuruyor cocugu...
ayrus duruyor ewde,zyrtec bıtmek uzere,ona mı geçsem bılmıyorum... hoş pek ıse yaramıyor ya,45 dk da bı kalkacagına 1-1.30 saatte bı kalkıyor. düşün...

bu arada bızde balkabagı tatlısı war,ben onu ezdım ve yedırdım dun. kucucuk bı parca yedı,cok sekerlı oldugundan sevmedı yemedı daha...

Sen ilaçların kullandığını bitir ve uyku için ilaç kullanmayı kes Zeynep.alışkanlık yapmasın duru bakar sonra diğerine başlarsın olmazsa.bize verilende alerjik öksürüğü engellemek için ama uykuda yapıyor işte hepsinin içeriği aynı demekki.

ay benım cenem dustu... benım her gece en az 10 kere kalkan kızım dun sadece 1 kere kalktı. kayınvalıdem de dıyor bu cocuk cok guzel uyuyor kız,hanı uyumuyordu dedı bana... bızde kaldı ya kadın dun,ipeğin uyuyacagı tuttu... şoklardayım
9 da uyumuş
4.30 da kalktı
5 te geri yattı 7 de komple kalktı
yok boyle bısey ya,resmen yalancı cıkardı zilli beni :)

babaannesi sık sık kalsın o zaman kıyamadı kadıncağıza demekki.uyku sende süt yapmıştır senin makinende bozuk elle sağda bi ara verirsin içer.

Özlem 41 kere maşallah Alahım nazarlardan korusun.bi avazda kurtarsın inşallah...

ayy ben 37 haftadada doğurdum .kız zamanından önce gelirmiş hoş 41. haftaya bekleyenizimde oldu ama sen temkinli davran.

ohh ohhh zeynep eski haline dönmüş :) sütünü sağ at dolaba bence. sonra kahvaltıda falan kullanırsın..ipek zillisine bak sen, demekki babaanneyi istiyormuş uyumak için :9:

berkin şarkı söylemeyide mi bilirmiş, tombik sıpa..bizimki anca bağırıyo..estetik yok anası gibi :)

:49: özlem karnın kocaman olmuş, maşallah..bizde mi böyleydik ya, unuttum ben hamileliğimin coğu kısmını..

mayalı şeyler süt yapar canım ondandır

:65: :65: :65:
makinem bozuk,uyansın ıpegı emzıreyım. sağamıyorum maalesef...
ıyıce emsın,yemegını az yedırırım.

özlem kocaman masallah. allah sağlıkla, sıhhatle kucagına almak nasip etsin. bu arada telini birilerine ver gelemessin falan merak ederiz seni. en azından biri arar haber alır senden.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X