Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh oh maşallah, kaynatınn...
zeynep, özlem gezin bacım, iyi gelir. bak tecrübe konuşuyor.
yarın akşam da biz çıkacaz kocişle. en son 7 aylık hamileydim sinemaya gittiğimde. babaaneye bırakıcaz biz de Miray'ı.
bu arada mirayın bacağının popoya yakın kısmında nohut kadar bi kabartılı kızarıklık oluşmuş. temre denir bilirmisiniz: öyle bişey gibi geldi bana. ama üst kattaki komşumun kızı aile hekimi: akşam ona gösterdim tahriş olmuş dedi. bi de merhem verdi. umarım artmaz.
önce dilimi ısırayım: miray 9:40 tan beri uyuyor. hayrettt
serap,sen süt izninde misin kuşum???
tahriş olmuştur canım merhem iyi gelir endişelenme,sizede iyi eğlenceler ben sinemaya geçen seneden beri gidemiyorum en son hamileyken gitmiştik çocuklarımla,eşimle şimdi çocuklar babalarıyla erkek erkeğe takılıyorlar ....
hoşbulduk esmacım nasılsın nasıl oldun, emir nasıl.....
ya benim öyle çok ağrım sızım bulantım falan olmadı ki.. :) genel olarak hatırladığım sürekli bir endişe içindeydim,acaba bişey oldu mu? şöyle yaparsam bişey olur mu? bir de karın ağrılarımı hiç unutamam..başka da ne vardı kihaa bir de çatlaklar...:)
Zeynep bence sütünü getiren şey moral şekerim
kızlar ömüürn dişi ne zaman görünmeye başlayacak??? biz babasıyla pek bi meraktayız..
çok yazmayın hemen humana still tea alayıp geleyim
Biri kabakı nasıl vercez diye sormuştu Özlem aklımdayken onu yazim çok güzel oluyo çünkü
Önce tatlısı,
kabağı akşamdan az şeker ya da pekmezle bekletiyon sabah haşlıyon..Bu şekilde de yenebilir..Ama bebek misafirlerimiz için yaptığımız şekline bayılmışlardı..
Bebe bisküvisi,haşlanmış kabak,çekilmiş cevizi karıştırıp tepsiye koydum sonra da vanilyalı muhallebi döktüm üstünü yumuş yumuş yedi bebeler
Kabağın çorbasını sütle terbiyelemiştim..Özlem siz onu yiyemezsiniz şekerim başka da nasıl yapılır pek bişe diyemicem