• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ömür uyandı bi çay içirtmedi allahım geceden beri uyumuyoruz zaten..

zeynep benim tek derdim uykusuzluk gece gözleri kapalı olmasına rağmen çığlık çığlığa ağlıyor al memeye hemen susuyor ama bende de hal kalmadı yani.. sor bakalım senin dr ne diyecek bu duruma.. ha bu arada dün dişi çıktı acaba ondan mıdır diyeceğim ama bu gece de uyumadık kı..

özlem maşallah göbişine canımmm kızın kocamannn olmuşşş
zeyneb kendine gelmiş valla tebrikler cankuşummmm ah bu zilliler ahhh

oh oh maşallah, kaynatınn...

zeynep, özlem gezin bacım, iyi gelir. bak tecrübe konuşuyor. :77:
yarın akşam da biz çıkacaz kocişle. en son 7 aylık hamileydim sinemaya gittiğimde. babaaneye bırakıcaz biz de Miray'ı.

bu arada mirayın bacağının popoya yakın kısmında nohut kadar bi kabartılı kızarıklık oluşmuş. temre denir bilirmisiniz: öyle bişey gibi geldi bana. ama üst kattaki komşumun kızı aile hekimi: akşam ona gösterdim tahriş olmuş dedi. bi de merhem verdi. umarım artmaz.

önce dilimi ısırayım: miray 9:40 tan beri uyuyor. hayrettt :66:

serap,sen süt izninde misin kuşum???

he bacım süt iznim evdeyim..

Aferin kuşuma uyusun da büyüsün

tahriş olmuştur canım merhem iyi gelir endişelenme,sizede iyi eğlenceler ben sinemaya geçen seneden beri gidemiyorum en son hamileyken gitmiştik çocuklarımla,eşimle şimdi çocuklar babalarıyla erkek erkeğe takılıyorlar ....

oooh ne güzel siz de ana kız takılın

Özlem bak slingo bacıda niyeti bozmuş her an yapabilir bi tane daha sende geç kalma beraber doğurursunuz:60:

ya benim öyle çok ağrım sızım bulantım falan olmadı ki.. :) genel olarak hatırladığım sürekli bir endişe içindeydim,acaba bişey oldu mu? şöyle yaparsam bişey olur mu? bir de karın ağrılarımı hiç unutamam..başka da ne vardı ki :P haa bir de çatlaklar...:)

Az daha zorlasan herşeyini hatırlayacaksın demekki.

ben dün bademle -fındik aldım ama işe gelirken aldım sonrada hepsini yedim.Zeynep dr a sorsunda bende babasına aldırayım ben alınca kazaya kurban gidiyor.

Özlem kız bebek gebeliğimi daha kolay erkek mi hani ikisinide yakın zamanda yaşıyorsun daha ne anlarsın sen şimdi.

Kahvaltımı yaptım geldim sıpa müsade ettiği sürece burdayım inş.:97:
Alara ve Burak düşmüş çok ama çok geçmiş olsun
Biz bu hafta iki kere hemde kafa üstü çok kötü düştük artık öyle hareketliki anlam veremiyorum . Hem uyumuyor hem yemiyor ama nasıl bir enerji hayret ediyorum :53:
Hasta miniklerimizede çok geçmiş olsun .Diş çıkaranlarada kolaylıklar olsun . Umarım bizimkiler kadar zorlanmaz kuzucuklar :43:
ÖZLEMMMMMMM göbüşün çok tatlı.:nazar::nazar::nazar: Allah bir avazda kavuşmak nasip etsin meleğine. Beni bile heyecan bastı. Kimbilir içinden nasıl güzel bir kız çıkacak abisi gibi olur oda kesin :69::emir_bebek:
Seninle birlikte bizde eski günlere döndük resmen :49:

özlem valla ben yazı bekliyorum. yazın tam kararımı verip uygulamaya geçebilirim. :)) kardeş cok önemli ve yaşımı biliyorsun geç kalmak yapmadığım icin pişman olmak istemiyorum. Slingomum ın dedigi gibi kendim icin değil Doruk icin aslında.

Biri kabakı nasıl vercez diye sormuştu Özlem aklımdayken onu yazim çok güzel oluyo çünkü
Önce tatlısı,
kabağı akşamdan az şeker ya da pekmezle bekletiyon sabah haşlıyon..Bu şekilde de yenebilir..Ama bebek misafirlerimiz için yaptığımız şekline bayılmışlardı..
Bebe bisküvisi,haşlanmış kabak,çekilmiş cevizi karıştırıp tepsiye koydum sonra da vanilyalı muhallebi döktüm üstünü yumuş yumuş yedi bebeler
Kabağın çorbasını sütle terbiyelemiştim..Özlem siz onu yiyemezsiniz şekerim başka da nasıl yapılır pek bişe diyemicem

çok yazmayın hemen humana still tea alayıp geleyim

Gaza geldi Didem süt müt deyince:1:
Bak çocuğun çekmesi sağlamakta sütü getiriyor..
Ben emzirmeyi bırakınca bi dönem sütüm çok azalmıştı.Doğal olarak Toprakta çekmiyodu.Oyun haline getirmeye çalıştım,böle ağzını getirince memeyi itiyodum,gülüyodu tekrar yapim diye yine uzatıyodu ağzını..Bi dem bende onun elini emiyodum o memedeyken onada çok hevesleniyodu ne bilim aklıma bunlar geliyo,alternatif üretin,çektirin baciiiim

Yok anam istanbula gedecem nasipseee tabi doğurmazsam oralarda buralarda:52:

Biri kabakı nasıl vercez diye sormuştu Özlem aklımdayken onu yazim çok güzel oluyo çünkü
Önce tatlısı,
kabağı akşamdan az şeker ya da pekmezle bekletiyon sabah haşlıyon..Bu şekilde de yenebilir..Ama bebek misafirlerimiz için yaptığımız şekline bayılmışlardı..
Bebe bisküvisi,haşlanmış kabak,çekilmiş cevizi karıştırıp tepsiye koydum sonra da vanilyalı muhallebi döktüm üstünü yumuş yumuş yedi bebeler
Kabağın çorbasını sütle terbiyelemiştim..Özlem siz onu yiyemezsiniz şekerim başka da nasıl yapılır pek bişe diyemicem

vanilyalı muhallebi ne ayy bak bu güzel bi tarih bende yarın yapayım aldım ama şu vanilyalı muhallebiyi bi desene bana.bildiğimiz muhallebi yapır içine vanilya mi katıcam.

birde bu çorba sütle nasıl terbiye yapılıyor ki çorbaının tadı nasıl olmuştu benim yemediğimi Duyru da yemiyor o yüzden lezzetini de sorayım

Back
X