• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben onları anway ın bi temizleyicisi var onu sıkıyorum kir akıyor ve bezle siliyorum acayip birşey ya ilk kullandığımda şok oldum yok dedim daha neler bi yanıltmaca var dedim açtım sıvıyı inceliyorum benim mutfak 15 dk da biter sayesinde.sende onu bi dene valla halen şaşırıyorum ama dehşet bi ürün.

sğol canım.ayy daha yeni gitt ne hemen hoşgeldiniymiş buldular güler yüzlü arkadaşımızı rahatta vermezler.:4: gitip almak lazım Ayşegül ü.

hangisi bacım o bende amwayin hepsi var zoom danmı bahsediyosun

Ayşegül yerleşti demek ki iyi valla sevindim daha da soğuklar basmadan iyi oldu çocuklarla çoook zor

Burcu adı sanı ne bacım Anway in bu temizleyicisinin ay ben böyle bişey istiyorum, Mr. Muscle kullanıyorum ben bundan da memnunum ama böyle sıkıp cart diye temizleyen bişey varsa daha memnum olurum
bi de banyo için var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğniz bi ürün hani byle küf gibi siyah siyah oluyor ya fayans araları onlar için

somuncu baba fikrine bayıldım:39:
beni ziyarete gelen arkadaşlarım olmuştu orda otururken hala anıyorlar orayı ve takrar gittiler orayı zyarete

serap ödem kiloyu çok etkiliyor bacım ben şişim diyordum ya o zaman tartılmıştım 75 çıkmıştım moralim bozulmuştu bu sabah bi tartıldım 73 çıktım çok mutlu oldum resmen 2 kilo şişmişim senin durumunu düşünemiyorum bile

canım benim yaa geçmiş olsun çok korkutuyo bu cadılar bizi demiii

canım kusura bakma bende yaqzacaktım unuttum alaraya çok geçmiş olsun artık hiç boş bırakmaya gelmiyor bu minnoşları

çok sağolun kızlar evet ya gözümün önünden ayırmıycam bundan sonra gerçi iki arada bi derede yapıcaklarını yapıyolar gene ya Allah a emanet artık

serap ödem kiloyu çok etkiliyor bacım ben şişim diyordum ya o zaman tartılmıştım 75 çıkmıştım moralim bozulmuştu bu sabah bi tartıldım 73 çıktım çok mutlu oldum resmen 2 kilo şişmişim senin durumunu düşünemiyorum bile

kiloları bi versek rahatlıycaz zaten bi hastalansam bende rahatlıcam arkadaşım valla

Ayşegül yerleşti demek ki iyi valla sevindim daha da soğuklar basmadan iyi oldu çocuklarla çoook zor

Burcu adı sanı ne bacım Anway in bu temizleyicisinin ay ben böyle bişey istiyorum, Mr. Muscle kullanıyorum ben bundan da memnunum ama böyle sıkıp cart diye temizleyen bişey varsa daha memnum olurum
bi de banyo için var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğniz bi ürün hani byle küf gibi siyah siyah oluyor ya fayans araları onlar için

marcın kireç sökücüsünü aldım ben bide cillit bang almıştım ikiside güzel bak
amwayınde çoğu ürününü kullanıyorum ben özellikle beyazlatıcısını fırın temizleyici ve loc favorim

bende sadece clint bang kullanıyorum çok temizlik yapıyormuşum gibi bide anlatıyorum ama clint bangin hepsi güzel kadın onlardan istiyor hep

Seraaap uğrarım kııız yolumun üstü :52: biz 3 aydır bi türlü gelemedik Bursaya zaten.. orası benim ikinci memleketim derim.. hem diplomamı almaya(8 sene oldu mezun olalı) hem de çok eski ahbaplarımızı ziyarete gelecektik..

biz buraya tuttuğumuzda yani 4.5 sene önce in cin top atardı asfalt yoktu sokağımızda
yeni yerleşimdi buralar
geçen seçimlerde iki ilçenin bir kısmını alıp yeni belediye kurdular bi de belediye binası da hemen çaprazımıza yapıldı
bir çalışmaya başladılar ki yollar yapıldı binalar yapıldı iki sene önce gelen bizim evi bulamaz oldu
biz böyle değildik eskiden sakin sessiz rahat rahat yaşardık yahu şimdi dibimde inşaat başlıyor

aslında işte o zaman bşi eve girseydiniz süper olurdu bak nasıl değerlenmiştir şimdi oralar.

hangisi bacım o bende amwayin hepsi var zoom danmı bahsediyosun

evet canım zoom.

Amway *ZOOM - Konsantre Sprey Temizleyici sahibinden.com'da

ürün bu canım.benim kardeşim üye ben ona diyorum sipariş veriyor 2-3 gün içinde geliyor cevrende vardır yada anway in siteden alabilirsin.bunu sürekli kullanmayada gerk yok büyük temizlikte kullan sonrada zaten kirlenene kadar zaman geçiyor 15 tl falan ama rahat 6 ay kullanırsın konsantre çünkü sulandırıyorsun.benim evim temiz diyen bile bunda şok olur ben evim temiz diyenlerdendim mesela ayy bi sıktım resmen sarı su akıyor sen sadece fiber bezler varya oda ben bim den alıyorum bi sil bitti öyle süretmek falan yok yani.kız ne diorum ayy aştın tas a döküyorum kıllandım bi yanıltma var bu işte diyorum.genel temizlim mr musly falan yalan ya ben uyuz oluyorum onlara.

ben banyoyuda fırçayla yıkıyorum haftalık temizlikte cif döküp bu buüyük fırcalarla sürtüp duşu tutuyorum.ama o sihalar yok ya gitmiyor benim evde küvet var ama duşa kabin değil allahtanda değil annemlerdekide duşakabin ayy yok çokmıyor onlar için galiba silikonu çıkarttırıp yeniden silikon çektirmeli.ama diğer herşey için anway i tek geçerim hele çalışanlar için banyo mutfak 30 dk da biter.ayy dolap kapaklarındaki o yağları 10 sn de akıtıyor yazık şimdiye kadar kolumda kuvvet kalmazdı yaa.

amma övdüm haa

canım test yapmıştın di mi sen
kaç gün gecikti bi daha yapsan mı ki acep

Fatoş geçmiş olsun canım Allah koruyor artık bu veletleri
daha iyi zamanlarımı bi ayaklanınca görcez düşmeyi kalkmayı

aslında işte o zaman bşi eve girseydiniz süper olurdu bak nasıl değerlenmiştir şimdi oralar.

ürün bu canım.benim kardeşim üye ben ona diyorum sipariş veriyor 2-3 gün içinde geliyor cevrende vardır yada anway in siteden alabilirsin.bunu sürekli kullanmayada gerk yok büyük temizlikte kullan sonrada zaten kirlenene kadar zaman geçiyor 15 tl falan ama rahat 6 ay kullanırsın konsantre çünkü sulandırıyorsun.benim evim temiz diyen bile bunda şok olur ben evim temiz diyenlerdendim mesela ayy bi sıktım resmen sarı su akıyor sen sadece fiber bezler varya oda ben bim den alıyorum bi sil bitti öyle süretmek falan yok yani.kız ne diorum ayy aştın tas a döküyorum kıllandım bi yanıltma var bu işte diyorum.genel temizlim mr musly falan yalan ya ben uyuz oluyorum onlara.

ben banyoyuda fırçayla yıkıyorum haftalık temizlikte cif döküp bu buüyük fırcalarla sürtüp duşu tutuyorum.ama o sihalar yok ya gitmiyor benim evde küvet var ama duşa kabin değil allahtanda değil annemlerdekide duşakabin ayy yok çokmıyor onlar için galiba silikonu çıkarttırıp yeniden silikon çektirmeli.ama diğer herşey için anway i tek geçerim hele çalışanlar için banyo mutfak 30 dk da biter.ayy dolap kapaklarındaki o yağları 10 sn de akıtıyor yazık şimdiye kadar kolumda kuvvet kalmazdı yaa.

amma övdüm haa

he kız amma övdün :9: tamam aklımda var çevremde satanlar alayım bi tane

valla canım o zaman evler burda 120-130 iken şimdi 180-200 den aşağı yok
ama o zaman yeni evleniyorduk bacım nereye giriyoz eve

evet canım zoom.

amma övdüm haa

katılıyorum sana cnm gerçekten çok güzel temizliyo bende kullanıyorum.şu reklamlarda yapıyolar ya hani lekenin üstüne döküp siliveriyolar leke filan kalmıyo hatta hadi leyn diyosun:1:.aynen öyle demi siliyosun parlıyo

canım test yapmıştın di mi sen
kaç gün gecikti bi daha yapsan mı ki acep

Fatoş geçmiş olsun canım Allah koruyor artık bu veletleri
daha iyi zamanlarımı bi ayaklanınca görcez düşmeyi kalkmayı

sağol cnm öyle valla

off benimde yarın günüm var akşam sildim süpürdüm kapıları sildim geçen akşamda mutfak dolaplarını silmiştim bi banyomla oturma odası kaldı onlarıda bu akşam yaparım strese girdim
bizim burdada girelim diyolar güne ..ama tırsıyom ben..2çocukla nasıl ederim diye..
aslında günü pek sevmemde maksat gidip gelelim diyolar..
siz ne kadarına girdiniz..
ayy bayılcam bişi okutmuyodaa yazdırmıyoda siz nasıl duruyonuz burda yaa

ayyy benmkide coştu bugün hiç giremedim ayoll...
abisine bıraktım şimdi..
5dk oyala oğlum acil işim var dedim:17:

Back
X