- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
ben geldim huhuuu
hastayım yahu bi iyi olamadım bu tempoyla hastaneyi boylucam galiba hiç dinlenmeye fırsatım yok
bünyen zayıf ondan düzelmiyosun canım..
bide dinlenemiyosun...
anca o kadar olur işte..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim huhuuu
hastayım yahu bi iyi olamadım bu tempoyla hastaneyi boylucam galiba hiç dinlenmeye fırsatım yok
ben geldim huhuuu
bünyen zayıf ondan düzelmiyosun canım..
bide dinlenemiyosun...
anca o kadar olur işte..
bende canım 3. kutu antibiotiğe başlattı dr beni.bronşit geçmezi bende çok fenayım.geçmiş olsun sanada.
bende canım 3. kutu antibiotiğe başlattı dr beni.bronşit geçmezi bende çok fenayım.geçmiş olsun sanada.
kızlar ayşegülle konuştum. hepinize çok çok selamı var. lojmana yerleşmiş. küçük olduğu için biraz zor olmuş ama... hoşgeldine gelen de çok oluyormuş. sesi her zamanki gibi çok neşeliydi. (allah daim etsin.)
kızlar da iyilermiş.
net için hemen başvuru yapmışlar ama henüz bağlanmamış. bayramda adanaya geliyorlarmış. (lay lay lom) buluşacaz inş.
gülşahhh,, kulaklarını çınlattık. bayramda biyere gidiyor musunuz? telefonlaşırız artık.
komşuya gidecem: ayşegülü haber edip öyle gideyim dedim.
öpüldünüzzz.
öle galiba sibelcim tez canlıyım bide yerime duramıyorum
hiç ilaç almadım ben cnm ya
geçmiş olsun canm sanada
bu bronşit için şu meyan kökü varya onu kaynatıp suyunu içiyolarmış...
öyle diyolar dene derim nolcak doğal yanee...
hülya ayşegülü arayabildinmi
kızlar ayşegülle konuştum. hepinize çok çok selamı var. lojmana yerleşmiş. küçük olduğu için biraz zor olmuş ama... hoşgeldine gelen de çok oluyormuş. sesi her zamanki gibi çok neşeliydi. (allah daim etsin.)
kızlar da iyilermiş.
net için hemen başvuru yapmışlar ama henüz bağlanmamış. bayramda adanaya geliyorlarmış. (lay lay lom) buluşacaz inş.
gülşahhh,, kulaklarını çınlattık. bayramda biyere gidiyor musunuz? telefonlaşırız artık.
komşuya gidecem: ayşegülü haber edip öyle gideyim dedim.
öpüldünüzzz.
kızlar geldim...
öncelikle ebrucum allah razı olsun senden... öyle tatlı bi doktor ki,içime sonuna kadar sindi. öperek severek muayene ediyor. herşeyi soruyor,açıklıyor. çok güleryüzlü. şevkat dolu bi kadın. reva ne nevranında kulaklarını çınlattık :)
gelgelelim ipeğe...
9.035 gr olmuş bezini düştük,9 kilo yani. 800 gr almışız bu ay. boyumuz da 72 cm.
el-göz koordinasyonu çok daha büyük bi bebeğinki gibi maşallah dedi kuzuma
beslenme de yaptığım yanlışları anlattı,liste verdi,yazıcam sizede...
vitamin olarak balık yağı şurubunu kışın kullan dedi,bağışıklığını güçlendirirmiş. içinde d vitamini de var zaten. yazın devite de gerek yok,ihtiyacı olanı güneşten alır dedi.
kan damlası olarak,normal durumlarda ferrum yeterlidir ama ileri kansızlık vakalarında ferro sanol tercihimizdir dedi. yarın kan verip bakıcaz duruma. ona göre ya ferrum ya ferro sanolla devam edicez. ayrıca kan ıcın sabahları 1 cay kasıgı ac karnına harnup yanı kecıboynuzu pekmezı verıcem. kahvaltısına katmaya gerek yok bu kadarı yeterlıymış.
Burcucum kuruyemiş yok 1 yaşına kadar. sadece kahvaltısına 1 tatlı kaşığı dövülmüş ceviz katılıcak.
Pınarın 6-12 sütünü kullanıyorum dedim. hayır dedi,normal inek sütü içir bi farkı yok dedi. onun yerine aptamil aldırdı bana. kahvaltısı aptamille hazırlanıcak,gecede yediği tahılın içine 1 ölçek aptamil koyulacak. neden aptamil ben bebelac falan alsam dedim. "immunofortis" yüzündenmiş. maalesef ki diğer mamalarda bu yokmuş. (anne sütünde var tabi... ) ve bağışıklığı için de bu gerekliymiş. her gün 500 ml çok tabiki ama kahvaltısına ve gece öğününe ekleyeceğiz dedi. gece de tahıl içine aptamil eklenecek...
dişleri için flor başladık.
ve zyrtec konusuna gelince. bu kadar uykusuzsa veriliebilirmiş. şöyleki ben 1 haftadır veriyodum. 1 hafta daha her gece vericem. sonraki 1 hafta gün aşırı,ondan sonraki 1 hafta 3 gunde bir verip sonraki hafta kesicem. zaten kontrol zamanı gelmıs olucak,duruma bakıcaz... gıderek azaltıp vucudu uykuya alıstırmaya calısıcaz yani...
şu beslenme lıstesınıde yazıcam ipoş ızın verırse!
Selam 2010 şubat anneleri Size birşey soracağım. Ben 2011 şubat anne adayıyım. Bebeğime kıyafet alırken bazen kararsız kalıyorum. Şubat 20 doğum gözüküyor nasipse. 3-6 aylıkken bebiş yaza denk geleceği için tulum, ayaklı altlar alayım mı almayayım mı? Sıcak olacağı için giydirilmez mi ki?
0- 3 AY İLE 3-6 ay arasında büyüklük olarak pek fark yoktu ben de 3-6 ay aldım tulumları sonradan da pişman oldum. Ne yapayım kızlar ??Şubatta doğum yapan anne olarak önerilerinizi bekliyorum