2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda daha anne demiyo normal karşılıyorum ben baba baba dio ama bilinşsiz sölüyo
hani babası nerde deyince bakıyo babasına
tükürük saçması bizdede var benimki müzik çalınca oynuyo alkışlıyo gel babası gel annesi elini yapıyo
hepsi normal gidio bebişlerin geneli böle deilmi
ama biberonu elinde tutup içmiyo hiç eline havuç ekmek felan verincede bakıyo atıyo kemirmiyo
bende ona takmış durumdayım

ayyy o füyü bizimkide yapıyor tükürüklerini saçıyo etrafa ben bacım ilaca karşıyım hiç kullanmıyorum evde termojel var hemen onu koyarım tamam oldu bitti düşmelerde ilaç gereksiz bence

ne bileyim şişince morarınca hep bişeyler sürerlerdi ya bize vicks lasolin mi neydi bişeyler.
Bende de var termojel eve süt götürürken kullanıyorum evde dolaba koymuyorum ama aslında koyup soğuk hazır olsa iyi tabi.

6 aylık ilk babayla başladı bıdı bıdıya her yeni kelimeyle daha da şiddetleniyo
Ben bu borozanı 4 ay önce falan almıştım ilk çok korktu çalınca ağlıyordu eline bile almıyordu sonra alıştırdım onu yavaş yavaş.. iyice çalmaya başlayınca kafamızı ütülücek..
yakın olsak buluşabiliyor olsak anlatmam neme lazım

ay kuzum ya bi iyileşemedi
yazın ne güzeldi be ya

yavrum kıyamam geçmiş olsun ya

ömürcük sünnet oluyomuş ohh hayırlı olsun seçilcim
ipekçimde iyileşsin biran önce
bende derine gittim bireysel emeklilik yaptırdım bakalım nasıl olucak
hayırlı olsun cnm

Topikçe nazara geldik kızlar kemgözlerden korusun allahım
amin cnm amin

koccca 1 kase balık çorbası içti kuzum... maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
o maşallahh

Selam kızlar nasılsınız . Benim bayram temizliğim tamamen bitti. Gerçi bende bittim 1 haftaya kalmaz yine eski haline döner gerçi ev işi nankör. Yap yap hep aynısı. Bugün muhabbetteyim valla .Biraz geçmişe bakayım hemen sohbete yetşeceğim

çenebazzzz
zeynep geçmiş olsun cnm ya
sağol canım...

burağa da geçmiş olsun
Maşallah kuzuma zeynepcim löp löp et olsun

yavrum kıyamam geçmiş olsun ya

hayırlı olsun cnm

amin cnm amin

o maşallahh

hamarat gacı... bende pazar genel bı temızlık yaptım sımdı gel gor halılar hep toz oldu gene

ipeğinde elinden bişey alamıyorum kıyamet koparıyo cadı

kız bu doktor anlamıyor galiba bak allerjik falan olmasın çocuğun içmediğiilaç kalmadı 2 aydır nerdeyse bacım diyomki ben sen bu ilaçlatrı verme bizim gibi birkaç gün zyrtec kullan en fazla uyutur çocuğu baktın olmuyor o zman kullan ateşi falan varmı bide ıge baktır sende

koccca 1 kase balık çorbası içti kuzum... maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

maşallah ipek hanıma.canım balık çorbasını nasıl yapıyosun.hangi balığı kulanıyosun.ben somondan yapıyorum ama sevmiyo hiç.irenç oluyo geçekten.ama fırında yapıyorum somonunn onu çok seviyo.hem balığın tadına tek varması daha iyi olur dene istersen sende.tadına tek varırsa alışması kolay olur diye düşünüyorum.bide balığı ne miktarda kullanıyosun.ben küçük bi dilim veriyorum.az mı acaba.iki kibrit kutusu kadar diyim

Duru da düşmüş çok geçmiş olsun . Biz bunları yatakta bile zaptedemeyeceğiz anlaşılan . Allah kötü düşmelerden korusun kuzucuklarımızı
İpek böcüğü ne oldu kuzum sana . Kesin nazar var bu çocukta biri bitiyor biri başlıyor . Çok geçmiş olsun ama ilaçlarla düzelir üzülme canım
Ömür paşada erkek mi oluyormuş. Hadi Allah damatlığınıda göstersin inş. Ağrısı sancısı olmadan atlatır bunuda inş.
Burak ında öksürüğü hala geçmedi mi . Kıyamam ya neden bu kadar uzun sürdüki :26:

benimki bir tek dil balığı çorbasını yedi 1 taneyi kullandım bitirdi

tuğba eline sağlık cnm temizlik bitmiş

Ohh tuğba temizlendin kız bende geçen hafta yaptım bu hafta gelde gör eviii

hamarat gacı... bende pazar genel bı temızlık yaptım sımdı gel gor halılar hep toz oldu gene

ipeğinde elinden bişey alamıyorum kıyamet koparıyo cadı
Sağolun kızlar Camları ,kapıları perdeleri hallettim diğer temizlikten hariç. Yoksa süpürge yap toz al hergün yapsan yapılır . Bakalım kaç güne ortalık toz duman olacak

Zeynep geçmiş olsun canım..Yazın Toprakta bin beteri olmuştu.İlaç döküntüsü demişti doktor tüm vücudunda olmuştu sonra sıcaklardan ötürü boynunun altındaki geçmek bilmedi su topladı kanadı yara oldu neler çekti oğlum..Epey bi ilaçta kullandınız belki o sebeple başlayıp sonra ilerlemiştir.Didem daha iyi bilir gerçi?

Ömür Beydemi erkek olmuş maşallah kuzuya..
Evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun bacım

Didemcim Maşallah Nevaya çözdü demek işi
Kıs sen doktoruna benim durumumu sorcaktın:26:

Bizim oğlanın ilk blinçli kelimesi mama oldu obur kişilik
Baba,anne,meme,cici,gel bunları bilinçli söylüyor,bizimki aman aman bilinçli çok şey söylemiyor yani Meltemcim..Dede diyor mesela sürekli ama o bilinçsiz çünkü iki dedesini de göremiyor konuşmaya başladığından beri.Biri yurtdışında,biri İstanbulda

Bende çok şey söylemesini beklemiyorum zaten şu dönemde..Ama kızların da dediği gibi sürekli söylenme halindeKendine özgü kelimeleri var abumma,ememme,havuba gibi
Sürekli köpükler püskürterek bişiyler anlatıyor,kendini sıkıyor konuşmak için,çığlık atıyor..Herkes bi an da konuşurken heyecanlanıp lafa dalıyor,seslere tepki veriyor. benim telim çaldı mı hemen anne anne diye yanıma yanıma geliyor,va va diyor..İstediği şeylere gel yapması çok komiğimize gidiyor,eşim" yok öyle yağma her isteğini öle elini uzatınca elde edemezsin oanca cennette" diye dalga geçiyor

Geçen gün babasına giderken sendelemiş nasıl söyleniyo deddeddede
Yani öyle ya da böyle kendini ifade etmeye başladı ne istediği şıp diye anlaşılıyor,mesele de bu zaten bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…