ayyy o füyü bizimkide yapıyor tükürüklerini saçıyo etrafa ben bacım ilaca karşıyım hiç kullanmıyorum evde termojel var hemen onu koyarım tamam oldu bitti düşmelerde ilaç gereksiz bence
evet şu ilaç konusunu bende bilmiyorum alıp dolaba atmak lazım.
bıdı bıdı yapanlar kulubüne hoşgeldin ee hep kızlar bıdıllamayacak ya.ayy bende düdük gibi birşey vardı onu çaldım aklı çıktı Duru'nun.çok korkak kız ya.
çokmu yoruyorsunuz siz bakayım Berkini ne püfletiyorsunuz sırtında taşmı taşıyor nedir.Serap be ne ballandıra ballandıra anlatıyorsun ısırasım geldi.uzağız ya ondan dimi
yok kız geçmedi sabaha kadar hönk hönk..
sabah dr a gtik geldik...
üşütmüş diyo..
ilaç verdi bi poşet sinir oldum yaaa..
bide mız mız ömrümü yedi..
pc başında görünce çığırıyo bi görseniz..
şimdide kucağımda ağlıyo hala...
offf yatırıp geleyim iyisimi...
yavrum kıyamam geçmiş olsun yayok kız geçmedi sabaha kadar hönk hönk..
üşütmüş diyo..
hayırlı olsun cnmömürcük sünnet oluyomuş ohh hayırlı olsun seçilcim
ipekçimde iyileşsin biran önce
bende derine gittim bireysel emeklilik yaptırdım bakalım nasıl olucak
amin cnm aminTopikçe nazara geldik kızlar kemgözlerden korusun allahım
o maşallahhkoccca 1 kase balık çorbası içti kuzum... maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
çenebazzzzay bi türlü yetişip cevap yazamıyorum
ya düşünce çarpınca falan hangi ilacı sürmeliyiz?? ben pazar günü bilemedim ne sürsem o zararlı mı bebeğe sürülürmü diye düşündüm durdum.. Didem bacı sen bilirsin öğret bana da..
bizimkinin çenesi çok düşük yahu sürekli bişeyler söylüyo o kelimeleri ne için söylediğini anlamaya çalışıyoruz.. ütü var mesela ama o ne bilmiyom.. bişey yapmak istediği zaman hadi diyo.. hepimize ayrı ayrı ve bilinçli olarak anne bana anane ve dede diyo.. acıkınca mama diyo.. ben varsam memebazen de bi takılıyo babababababa dededede amaniiin.. bi de üflüyo sürekli fü fü fü bi tane minicik plastik borozan aldım ona ondan ses çıkarınca çook mutlu oluyo..
3 gündür buuu diye bağırıp parmaklarını sırayla dudağını çekip ses çıkartıyo adı da yok nasıl anlatılır bilemedim ama bi de huni taksam kafaya tam olcakşimdi bunu keşfedince takıldı buna..
sağol canım...zeynep geçmiş olsun cnm ya
ayy geçmiş olsun canım..çok kötü oluyo insan suçluluk duygusu insanı yiyip bitiriyo
anneni çok iyi anlıyorum..yazık oda çok korkmuştur..oluyo malesef ne kadar esirgesekte(
hadi hayırlısıyla ömürde erkek olsun bakalım...
geçmiş olsun şimdiden:))
zeynep geçmiş olsun ipoşa..nasıl olmuş kuzucuk öyle..
kıyamam canım ya..
inş çabuk atlatır..
üşütmüş diyo..
burağa da geçmiş olsunbenim oğlumda daha anne demiyo normal karşılıyorum ben baba baba dio ama bilinşsiz sölüyo
hani babası nerde deyince bakıyo babasına
tükürük saçması bizdede var benimki müzik çalınca oynuyo alkışlıyo gel babası gel annesi elini yapıyo
hepsi normal gidio bebişlerin geneli böle deilmi
ama biberonu elinde tutup içmiyo hiç eline havuç ekmek felan verincede bakıyo atıyo kemirmiyo
bende ona takmış durumdayım
Maşallah kuzuma zeynepcim löp löp et olsun
yavrum kıyamam geçmiş olsun ya
hayırlı olsun cnm
amin cnm amin
o maşallahh
hamarat gacı... bende pazar genel bı temızlık yaptım sımdı gel gor halılar hep toz oldu geneSelam kızlar nasılsınız . Benim bayram temizliğim tamamen bitti.Gerçi bende bittim 1 haftaya kalmaz yine eski haline döner gerçi ev işi nankör. Yap yap hep aynısı. Bugün muhabbetteyim valla .Biraz geçmişe bakayım hemen sohbete yetşeceğim
üşütmüş diyo..
koccca 1 kase balık çorbası içti kuzum... maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
koccca 1 kase balık çorbası içti kuzum... maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
maşallah ipek hanıma.canım balık çorbasını nasıl yapıyosun.hangi balığı kulanıyosun.ben somondan yapıyorum ama sevmiyo hiç.irenç oluyo geçekten.ama fırında yapıyorum somonunn onu çok seviyo.hem balığın tadına tek varması daha iyi olur dene istersen sende.tadına tek varırsa alışması kolay olur diye düşünüyorum.bide balığı ne miktarda kullanıyosun.ben küçük bi dilim veriyorum.az mı acaba.iki kibrit kutusu kadar diyim
tuğba eline sağlık cnm temizlik bitmiş
Ohh tuğba temizlendin kız bende geçen hafta yaptım bu hafta gelde gör eviii
Sağolun kızlarhamarat gacı... bende pazar genel bı temızlık yaptım sımdı gel gor halılar hep toz oldu gene
ipeğinde elinden bişey alamıyorum kıyamet koparıyo cadı
benimki bir tek dil balığı çorbasını yedi 1 taneyi kullandım bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?