2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm bende alırken farkettim bi uyu ve oyna var bide normal prima
uyu ve oynanın adedi daha fazla ama daha ucuz diğerine göre.
mağazadaki kıza sordum uyu ve oyna diğer primaya göre 2.kaliteymiş.
anamm dedim ne diyon sen pişik falan olur hassas ciltleri zaten diğer prima paketinden aldım ekonomik mega paket 80 tane.

Pınar ben kullandım 2. kalite falan değil sallamış daha ince bir bez ama çiş kaka falan çıkmıyor tabii sadece daha ince olduğu için fiyatı düşük hatta pek tercih edilmediği içinde fiyatı düşük olabilir.aynı pamuk aynı malzeme pişik yapacagını sanmıyor ben kullandım yapmadı ama hepimizde değişir bi dene derim pok bezi sonuçta şakkıdı

Pınar ben kullandım 2. kalite falan değil sallamış daha ince bir bez ama çiş kaka falan çıkmıyor tabii sadece daha ince olduğu için fiyatı düşük hatta pek tercih edilmediği içinde fiyatı düşük olabilir.aynı pamuk aynı malzeme pişik yapacagını sanmıyor ben kullandım yapmadı ama hepimizde değişir bi dene derim pok bezi sonuçta şakkıdı

ne bileyim canım kız öyle deyince bende almakdan vazgeçtim.
bez sayısı fazla fiyatı daha ucuz denemekde fayda var az sayısından alırım memnun kalırsam devam ederim.sen denedin sonuçta memnunsan bende bi alayım pok bezinden kaydirigubbakcemile3

bide ben revna'ta tinylove prenses oyun minderiyle fischer price in yağmur ormanı dönencesini aldım ikisiylede çok ilgilendi dönencedeki hayvan seslerini çok seviyo oyun minderinde de aynayla konuşuyo
ellerinide ablasıyla babsına uzatıyo babayı görünce çıldırıyo hemen gülümseyip ellerini uzatıyo oınu kim gezdiriyo biliyo kerata

bizde de oyun minderi var ordaki oyuncaklara bakarak ses çıkarıyor ama daha henüz ellerini uzatamıyor

Selam kızlar, Biz 3 gün önce bebek arabamızla ilkkez gezmeye cıkalım dedik. Dısarı cıktık. Benim tontiş Dorukumu arabaya oturtmaya calıstık. cocuk bir korktu görmeniz lazım. cok agladı. tutamadık arabanın icinde. şimdi evde arabaya alıstırmaya calısıyoruz. sizde dısarı cıkmadan bebeklerinizi evin icinde biraz alıstırın gezdirin.

yok anam defneyi doyurduk.biraz oynadık.uyumak istemiyo.neyse acck daha dursun bakalım.
gelen kızlar hepiniz hoşgeldiniz..

Selam kızlar, Biz 3 gün önce bebek arabamızla ilkkez gezmeye cıkalım dedik. Dısarı cıktık. Benim tontiş Dorukumu arabaya oturtmaya calıstık. cocuk bir korktu görmeniz lazım. cok agladı. tutamadık arabanın icinde. şimdi evde arabaya alıstırmaya calısıyoruz. sizde dısarı cıkmadan bebeklerinizi evin icinde biraz alıstırın gezdirin.

zeynepcim bizimkide anakucağında bile oturmak istemiyordu.
bugün yarım saat oturdu nasıl olduysa.
haklısın arabayada alıştırmak lazım henüz bizde çıkmadık dışarı.

oyyy kıyamam ben onaaa

bizim kız daha 40 olmamışken dışarı çıkmıştık.valla güzel güzel uyudu.evet bazıları korkuyo vevde dolaştırmak güzel bi yöntem oluyo..

aaa benimki binince uyuyor sallanıyor ya hoşuna gitti demekki sende uyurken koymayı dene bide.ana kucağıda sallanıyor diye seviyor bende pek koymuyorumki sallanmaya alışmasın diye.

kuzumun burnu tıkanmış zor nefes alıyor şuan oyüzden mızıldayıp duruyor:sinifsinif:
sütümden damlattım burnuna inş. açılır uyuyamıyor kuzucum kıyamam ben ona

Back
X