2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım benim güzel sözlerin için.
Ne kadar da hoş
İnşallah hep böyle insanların kalbinde iz bıraksın Doruk oğlan inşallah canım

Ben düşünüyorum üçüncüyü

Tabi bu veletleri okula attıktan sonra inşallah.Tabi o arada hamile kalmamayı başarabilirsem

Son düzenleme:

Sükran hayırlı olsun canım yaaa
özleminde dış gebelikmiş olsun hayırlısı hakkında
darısı isteyenlere kızlarrr
selma bende kestim herşeyi zaten canımda istemiyorrr

teşekkür ederim kızlar

:92::92:Yarın tatile giriyoruz oleyeyeyyyyyyy
oh oh.. ben de istiyorum yaa.. ben bayramda da çalışıyorum maalesef

Ben düşünüyorum üçüncüyü

Tabi bu veletleri okula attıktan sonra inşallah.Tabi o arada hamile kalmamayı başarabilirsem

Ay bayramda çalışıyomusun:26:

Mothercarede pırlantalı günler beş gün kızlar bu ay başladı bugün

özlemcim bakayım bende mothercare a güzel şeyler oluyo bi tüylü bot tarzında bişey beğendim derine eşim aldırmadı çabuk büyüyomuş diye ama aklım onda kaldıı benimmmm

Geçmişe gidemiyorum saat 11.00 de girdim ama daha yeni açabildim son sayfadan gördüklerim ,

Şükran sen gelirmiydin buralara hııı.birde bebiş geliyormuş.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Fatoştan daha öncede haber alamamıştım sonradan Serap bende hatırlıyorum çok komikti doğum için yattığını öğrenmiştik.Aras paşada inşallah iyidir ama bayram öncesi ya belki temizliği falan vardır giremiyordur.

Özlemin dış gebelikmiymiş.hayırlısı...İnşallah istedikleri zaman sağlıcakla alırlar 2. bebeklerini.

Toprak paşam sen çok mu sevdin dr amcayı.kanı kaynadı belkide mesleğe , kim bilir Cerrah olacak belkide paşazade.

Zeynep almışsın sling i güle güle hafifçe taşı oğluşu nasıl anlatılan kadar rahatmıymış.

ve ehliyet sonuçları açıklandı 3 derstende geçmişim geçmişim yuppiiiiiii.bu streste bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…