özlem topraga kocaman bi masallah cok güzel gelişimi gercekten.... bizim Dorukta doktora gidince cok gülüyor doktorunu seviyor. ama dedigin gibi herkesi seviyor bizim oglanlar. mutlu bebişler işte. burda bi lokanta vardı 2 kere oraya gitmistik 4 ay önce. garson doruku sevmişti. dün eşim kapısından geciyormuş garson koşmuş gelmis yanına doruk nasıl niye gelmiyorsunuz artık diye sormuş. cok güldüm yaaa.... bizim cücelerde şeytan tüyü var sanırım.
Görüşürüz sevilcim tekrar söyliyim bayram sonra bursa buluşması yapıcazzz gelirsin inş...
inş canım ama dediğim gibi ctsi olunca benim kızda evde oluyo onu bırakamam kabul ederseniz kısmet olursa gelirim inş
zaten bisürü bebiş olucak cümbüş senin kızınmı fazla gelicek yani aşk olsuninş canım ama dediğim gibi ctsi olunca benim kızda evde oluyo onu bırakamam kabul ederseniz kısmet olursa gelirim inş
gız nireyeeeeee yaaaaaaaaaa:92::92:Yarın tatile giriyoruz oleyeyeyyyyyyy
iki gündür yazamıyorum amma hepsini okuyorum buralardayım
Şükran tebrik ederim inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
oy bunlar doğdu büyüdü de abi abla olcaklarını konuşuyoruz oy oy oy
Sükran hayırlı olsun canım yaaa
özleminde dış gebelikmiş olsun hayırlısı hakkında
darısı isteyenlere kızlarrr
selma bende kestim herşeyi zaten canımda istemiyorrr
Özlem slingin çok tatlı renkleri filan güle güle kullanın bakalım..
Bizimki de yolda bende çok heyecanlıyım
Ben wrapta karar kıldım hem kız içinde kullanırım evde ilk dönemıler acayip rahat oluyor.Eskiden annelerde doğar doğmaz sırtlarına bağlarlarmış,tarlada çalışırlarmış ne gaz olurmuş ne bişey,kolik yok,korku yok..Annenin sıcaklığıyla büyür gidermiş bebeler.Bende evde iş yaparken filan sarıyodum Toprak'ı ilk zamanlar şalla filan.Şimdi de kaynama,bakkala filan geçerken yine şalla totosunu sabitliyorum,elimle tutuyorum yine de ama ağırlığı dağıtıyor..
Wrap bi de çocuğu çok özgür bırakıyor.Hug ve hai sanki biraz daha kangru gibi daha az hareket olanağı sağlıyor çocuğa gibi geliyor..
Sen dene bakalım Özlemcim,deneyimlerini aktarırsın..
Kontrole gittik kızlar herşey gayet iyi.Dişler daha çıkmıyormuş,vakti varmış..Yavaş yavaş çıkan dişlerdenmiş,çıkarken büyük bi sıkıntı yaşamazsınız dedi..
Benim tosbik doktora gitmek istediDoktorları seven tek çocuk budur herhalde diyor
Bende o herkese gitmek istiyor dicektim ama neyse kendinden bilsin bariii adamceyiz
Tabi herzaman ki gibi kilomuza taktı doktorovski
11.300 kilomuz 75 cm boyumuz.
Ayda bi kilo aldırmaya devam ediyorsun sonunda ne olcak düşünüyonmu diyo bana
Göbüşü bile yok benim oğlumun,kemikli diyom hep böyle diyon,sen benden çok biliyon maşallah diyo
Neler yaptığı sordu.
Adım atmasına filan şaşırmadı,bekliyodum zaten dedi.
Toprak koltukta bırakınca dönüp totosunu,dikkatli bi biçimde iniyor.Buna çok şaşırdı,yaptırdı hatta
Bu epey zihinsel gelişim isteyen bi hareketmiş.
Öyle işte kızlar değişik bişey yok et,balık yedir dedi farklı bi yiyecek önerisinde bulunmadı..
Özlemin dış gebelikmiş çok üzüldüm Allah sabır versin:26: Kese görünmüyor deyince,aklıma gelmişti ama dilim varmadı söylemeye..
Başka bi hamile arkadaş Şükrandı sanırım ismi..Canım hayırlı olsun.Bende hamileyim hemde 34.haftamdayımAllah kolaylıklar versin inşallah
teşekkür ederim kızlarselam kızlar. hazırlıklarımı tamamladım misafirlerimi bekliyorum. geçmişe bakmaya vaktim yok ama özlem dış gebelikmiş... hayırlısı olsun özlemcim,ama kontrolleri aksatma allah korusun.
şükran da hamileymiş. sağsağlim kavuştursun allah bebeğine...
oh oh.. ben de istiyorum yaa.. ben bayramda da çalışıyorum maalesef:92::92:Yarın tatile giriyoruz oleyeyeyyyyyyy
Ben düşünüyorum üçüncüyü
Tabi bu veletleri okula attıktan sonra inşallah.Tabi o arada hamile kalmamayı başarabilirsem
serap tatile nereye gidiyonuz bacımmm
ben yemeğe çıkıyoruuuum
ben çıkıyorum kızlar.. kendinize ve bebişlere iyi bakın:80:
valla esma şuan için bişey yok bizim heran herşey olabilir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?