hee alışınım inşallah..ya bunda böyleşmiş toplu gelerlermiş.bende dedim az az gelseler benim ufaklık var dedim ..ne deseler olsun biz tutarız dedilerne diyeyim.buyrum gelen dedim..amaan bi daha böyle almam.zaten aralarında pek bi küçük kaldım.hepsinin çocukları ya liseye gidiyo ya ünvste.bi kişi var zeynep gibi onunda oğlu maşallah agzını bıcak açmıyo çok çekingen bi çocuk.zeyneple oynayamaz o..
paşanın çorbasını yedirip geleyim...
Kız Zeyno onu paralar.se öyle sus pus yada paralar yada açar anası bile tanımaz başlar bilmiş bilmiş konuşmaya oda.
siz bir gün öncesinden alıp tutunda bence ancak hazırlarım deseydin.sana dedik istanbul a gel diye gelir yardım ederdik valla taa maraşlara yardıma gelemem anacığım Sibel bi el at olaya.
sabah 10-akşam 10 damla ver kesinlikle iştahsızlığı kansızlıktan.
:79:
:79::79:
kız ben gelirim üzülme sen valla gelirim..
ama kış olması zorladı beni..
günler çok kısa git gel geç olur..
yaza inş sendeyim..sende gel kız..
Ayşegül ablam gelmiş hoşgelmiş.. özledim sizi ben ama ya.. defne kuşumuzun da resmini koy görmedik ne zamandır..
bacım eskiler boşa dememiş evini temiz tut misafir gelir kendini temiz tut ölüm gelir diye.. sen de alış artık baskınlarabi de onları çoluğu çocuğu büyümüş işleri güçleri daha azdır git gelleri çoktur.. sayılı gün çabuk geçer bi bakmışsın ordan da taşınıyorsunuz.. sağlık olsun gerisi boş..
Kız Zeyno onu paralar.se öyle sus pus yada paralar yada açar anası bile tanımaz başlar bilmiş bilmiş konuşmaya oda.
siz bir gün öncesinden alıp tutunda bence ancak hazırlarım deseydin.sana dedik istanbul a gel diye gelir yardım ederdik valla taa maraşlara yardıma gelemem anacığım Sibel bi el at olaya.
sabah 10-akşam 10 damla ver kesinlikle iştahsızlığı kansızlıktan.
ayşegül hoşgeldin cnm
kız alışırsın inş. hemencecik
anacım 25 kişimi gelicekler one be ayyy yetişebilcenmi onca insana herşeyden ikişer tepsi yapman gerek
aferinn bak ben demeden abla dedim.sağol canım..kız her zaman dağınık deeliz tabi ama oluyo işte.zaten ne zaman dağınık olsak biri basıyo ama hiç olmamam lağzım artık.büyükler doğru demiş.
benimki yarın uzun süre aç kalacakya son öğününde ne vermemi önerirsiniz kızlar.. hani tok tutması açısından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?