2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bi geldim herkes gitti.. sağolun yardımınız için.

Prinç unu ile muhallebi yap Selda Dr lar akşam öğününde özellikle prinç unu veriyor ki gece açıkıp en azından açlıktan uyanmış olmasınlar diye hatta içine evde halen maman varsa 4-5 kaşıkta mama at.ama pütür kalmasın ki kusmasın birde sonra yemezde kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.

DİDEM BACIM sinbo warmış sende buhar makinesi. bende sinbo alıyım dıyorum çok para vermiyim.
ses yapıyor mu? performans nasıl? bir de bazıları "soguk buhar makınesı" dıye gecıyor bazıları "hava nemlendırıcı" dıye.
ıkısıde aynı sey degıl mı???

ya ben ne çok şey kaşırmışım çoçuklar kimin boşanan kaynınım mı ? misafirliğe gelenler kimdiki çoçukları bırakıp gitti.
2 çoçuk oldumu zaten birbirlerini kudurtuyorlar.o ona o ona gelde çık işin içinden hele emanet olunca lafta edemiyon gider söylerler diye.

muhallebi içine bebe büs. iyi olur bak.

aynı şey bencede.ben katı meyve sıkacağını almıştım Sinbo nun ufaltıp atmak lazım ama sonuçta işime çok yarıyor.bence marka süperrr değil ama iş görüyor.

Ayşegül gelmiş hoşgelmiş.. Güle güle oturun yeni evinizde, semtinizde canım...Özledik valla.
Zeynepçim alttan almayacaksın dediğin gibi. Sen kırılmasınlar diye uğraştıkça seni kırıyolar.Ben de tam ısınıyom kayınvaldeye hop bi şey oluyo nevrim dönüyo yine. Aynıyız yani ikimiz de bu aşamada

cocuklardan bırı eltımın oglu yagız
dıgerı boşanan kaynımın kızı ceren
ceren sessız de yagız cok kuduruk. walla gıtsın anasına şikayet etsin bagırdım bugun ona. ne sustan anlıyo ne durdan burcu,delirtti beni ya.
istemiyorum bırakmasın bana bi daha,soyledım de kendisine. bagırdıgımı da duydu,yanında da bagırdım cunku. yeter be,benımde sabrım war ve bardak taşmak üzere yani...
ha bıre bızde ha bıre bızde. ben buraya tasınalı 5 ay oldu,5 ay oncesıne kadar napıyosa oyle yapsın. hep ben mı wardım???

aynı şey bencede.ben katı meyve sıkacağını almıştım Sinbo nun ufaltıp atmak lazım ama sonuçta işime çok yarıyor.bence marka süperrr değil ama iş görüyor.
soguk buhar makınesı genelde bebek urunlerı satan reyonlarda oluyor. bebek urunu oldugundan da baya pahalı oluyor. chıcco ve arzumun war mesela,100 den aşşagı degıl.
ama oda nemlendırıcı her reyonda war we sınbonunkı falan gayet uygun. aynı b.kun kahverengısı madem nemlendırıcı alayım...
bendekı katı meyve de tefal,kucuk boy malum yer yok... ufaltıp atıyorum ama iş goruyor dedıgın gıbı...
aynen havva aynen... tam ısınıyorum kadına,bişey oluyo ters tepıyo resmen.

eltin i az daha idare et doğumdan sonra işten çıkacaktı dimi o.o zamanda sen bırakırsın diycem ama oğlan kuduruksa kızada rahat vermez.benim eltimin oğlu bende çok korkar gizliden 2 göz işareti yapıyorum hemen annesini dibine gidiyor hoş ben anasının yanındada yapıyoumda amcası kızıyor :)

evet zeynep ya nasıl oldu bak o ilaç farketmiştirdir 2 günde bile.

boyun için kat yeri olabiliyorda.vucut için bebe yağı kullansanıza.ben her banyoda olmasada 4-5 banyoda bir son suyuna 2-3 damla bebe yağ damlatıyorum (artık maşrafayla yıkıyorum duş kaynar gelir diye güvenemiyorum)son maşrafaya damlatın vucut nemlensin.

esra pervin-özlem de gelirse ufak bi istanbul yazışması yapardık istanbul buluşma anneleri kalmış topikte

Kız daha 4 aylıktı aldığımda bir tüp. Bitmedi ki... İpeğin cildi aşırı hassasmış ya ondan önerdim. Zati bitsin Chicconun yağına devam etcem

esra pervin-özlem de gelirse ufak bi istanbul yazışması yapardık istanbul buluşma anneleri kalmış topikte
cefakar istanbul anaları
Anam zeynebi çıldırtmışlar:) ilk defa seni böyle gördüm bacım:)
walla çıldırttılar selda. kolay kolay dellenmem ama dellendim kaynanaya da bagırdım cagırdım cocuklara da. aaaaaa yeter arkadasım,ben uzulucegıme onlar uzulsun tınnnn...

kızlar çok daha iyi. hatta geçti geçicek diyebilirim. doktorumuz sebamed,bubchen yada jhonsons kullan dedi. bebe yağı yasak. losyon kullanıyorum. bide yara bolgeye pudra. zaten herseyımız sebamed ti. jhonsons a geçmiştik onlar bitmek üzere sebamede geri dönücem...

burcu ben eltimi idare etmiyorum ki. kaynanamı ediyorum resmen. bana cocugu atıp atıp oraya buraya giden o. ben 5 aydır burdayım,öncesinde napıyosa nasıl yapıyosa öyle yapsın. başedemiyorum. onlarla uğraşmaktan kendı cocuguma bakamıyorum...

cadaloz gelinliğim tuttu gene. saçlarım diken diken,ewin her yeri oyun hamuru. oğlu gelsin,ona süpürttürücem. kaç kere dedim,annenle guzelce konusalım sureklı ben bakamıyorum zor oluyo dedim. tınlamadı. gelsin şimdi süpürsün ewi kıyı köse,bide kola döktükleri yeri silsin,yana yakıla anasıyla konuşmaya gider.

yemek te yapmadım.
vaktim yoktu,cocuklar durmadı,ipekle uğraştım.
ne yerse yesin. benim karnım tok,ister dışardan söylesin,ister kalan borekten poğaçadan yesin,ister tost yapsın...

burcu bende geldm..
ist yazışmasını bozdum..
yemeğimi yaptım herşeyim hazır kocişi bekliyrm..
akşamada karşı komşuya gicez..taziyeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…