bi geldim herkes gitti.. sağolun yardımınız için.
SELAMLAR...
dellendim geldim yine!
misafir geldi gayet güzel yedik içtik sofradan kalktık,apar topar kalktılar neymiş ortaköydeki sosyete pazarını görüceklermiş. kayınvalidemde takıldı peşlerine.
yağızı bana bıraktı,ceren de bize geldi okuldan çıkınca dolayısıyla. ewi birbirinde bırakıp gittiler,başımda 2 çocuk,ewi topladım,onları doyurdum,sonra ipeği doyurdum,tam 1.5 saattir de ayağımda sallıyorum. cocuk sesıne uyuyamıyor,huysuzlanıyor. yok boyle bı dusuncesızlık ya.
yarım saat sonra dewam edıyorum yazdıklarıma.kayınvalidem geldi. çıkıştım biraz. ilk defa hem ona hem çocuklara sesim yükseldi. her gün her gün çocuklar bizde. bana mı guveniyosun be kadın?
dedim anne onlar cocuk gormeye gelmemıs,karın doyurmaya gelmısler. yiyip kalkmaları bır oldu,gittiğinizden beri ew topla cocuk doyur mama hazırla ıpege yedır uyut,bı de uyumuyo cocuk sesınden bakamıyorum ben 3 tane cocuga dedım. bi daha bırakmıyım ben 2sınıde dedı. dedım ıyı olur yanı delırttıler benı. ne durdan alıyolar ne sustan. 1.5 saattır ıpegı sallıyorum ya ben sessız olun dedıkce daha cok kuduruyolar dedım.
tam dıyorum ıyı kadın,dogumdan sonra olanlardan sonra azcık kanım kaynıyo. bişey oluyo çark ediyorum gene. yıyın ıcın kalkın bıde 2 cocuk bırakın başıma var mı boyle bısey ya... bagırdım kalbı kırıldı galıba.
banane ben kırılacagıma o kırılsın!
hımmm ne tok tutar...
tavuklu bi çorba olabilir. sebzeli tavuk çorbası mesela.
yada muz,bebe bisküvisi falan. çok sıvı verme azcık katımsı olsun.
muhallebi de tok tutar. muhallebi yap,içine yarım muz az da pekmez koy. 1-2 de cici bebe. baya tutar sanırım.
DİDEM BACIM sinbo warmış sende buhar makinesi. bende sinbo alıyım dıyorum çok para vermiyim.
ses yapıyor mu? performans nasıl? bir de bazıları "soguk buhar makınesı" dıye gecıyor bazıları "hava nemlendırıcı" dıye.
ıkısıde aynı sey degıl mı???
ya ben ne çok şey kaşırmışım çoçuklar kimin boşanan kaynınım mı ? misafirliğe gelenler kimdiki çoçukları bırakıp gitti.
2 çoçuk oldumu zaten birbirlerini kudurtuyorlar.o ona o ona gelde çık işin içinden hele emanet olunca lafta edemiyon gider söylerler diye.
muhallebi içine bebe büs. iyi olur bak.
soguk buhar makınesı genelde bebek urunlerı satan reyonlarda oluyor. bebek urunu oldugundan da baya pahalı oluyor. chıcco ve arzumun war mesela,100 den aşşagı degıl.aynı şey bencede.ben katı meyve sıkacağını almıştım Sinbo nun ufaltıp atmak lazım ama sonuçta işime çok yarıyor.bence marka süperrr değil ama iş görüyor.
aynen havva aynen... tam ısınıyorum kadına,bişey oluyo ters tepıyo resmen.Ayşegül gelmiş hoşgelmiş.. Güle güle oturun yeni evinizde, semtinizde canım...Özledik valla.
Zeynepçim alttan almayacaksın dediğin gibi. Sen kırılmasınlar diye uğraştıkça seni kırıyolar.Ben de tam ısınıyom kayınvaldeye hop bi şey oluyo nevrim dönüyo yine. Aynıyız yani ikimiz de bu aşamada
cocuklardan bırı eltımın oglu yagız
dıgerı boşanan kaynımın kızı ceren
ceren sessız de yagız cok kuduruk. walla gıtsın anasına şikayet etsin bagırdım bugun ona. ne sustan anlıyo ne durdan burcu,delirtti beni ya.
istemiyorum bırakmasın bana bi daha,soyledım de kendisine. bagırdıgımı da duydu,yanında da bagırdım cunku. yeter be,benımde sabrım war ve bardak taşmak üzere yani...
ha bıre bızde ha bıre bızde. ben buraya tasınalı 5 ay oldu,5 ay oncesıne kadar napıyosa oyle yapsın. hep ben mı wardım???
Zeynep nasıl oldu İpeğin egzeması. Esra nın cildinde kuruluk vardı Dr. BABE nin vücüt şampuanını ve sütünü vermişti. Nemlendirme oranı yüksekmiş. Dene istersen. Biraz pahalı ama kurutmaz en azından
BABE PEDATRK EMOLIENT KREM 200ml DERMOMARKET
BABE PEDATRK EMOLIENT YIKAMA YAI 200ml DERMOMARKET
bu iki ürün canım.
Bebe yağı değil bu canım nemlendirici süt
cefakar istanbul analarıesra pervin-özlem de gelirse ufak bi istanbul yazışması yapardık istanbul buluşma anneleri kalmış topikte
walla çıldırttılar selda. kolay kolay dellenmem ama dellendim kaynanaya da bagırdım cagırdım cocuklara da. aaaaaa yeter arkadasım,ben uzulucegıme onlar uzulsun tınnnn...Anam zeynebi çıldırtmışlar:) ilk defa seni böyle gördüm bacım:)
Zeynep nasıl oldu İpeğin egzeması. Esra nın cildinde kuruluk vardı Dr. BABE nin vücüt şampuanını ve sütünü vermişti. Nemlendirme oranı yüksekmiş. Dene istersen. Biraz pahalı ama kurutmaz en azından
BABE PEDATRK EMOLIENT KREM 200ml DERMOMARKET
BABE PEDATRK EMOLIENT YIKAMA YAI 200ml DERMOMARKET
bu iki ürün canım.
eltin i az daha idare et doğumdan sonra işten çıkacaktı dimi o.o zamanda sen bırakırsın diycem ama oğlan kuduruksa kızada rahat vermez.benim eltimin oğlu bende çok korkar gizliden 2 göz işareti yapıyorum hemen annesini dibine gidiyor hoş ben anasının yanındada yapıyoumda amcası kızıyor :)
evet zeynep ya nasıl oldu bak o ilaç farketmiştirdir 2 günde bile.
boyun için kat yeri olabiliyorda.vucut için bebe yağı kullansanıza.ben her banyoda olmasada 4-5 banyoda bir son suyuna 2-3 damla bebe yağ damlatıyorum (artık maşrafayla yıkıyorum duş kaynar gelir diye güvenemiyorum)son maşrafaya damlatın vucut nemlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?