banyo yaptırdık gene bişey yemedi ilaçları da içirwmedik kustu bu sefer utamadı ilaçları ağla rken kustu.. çok üzüldüm zor zor...kocişle uğraşıp duruyoruz biz de yıkadık yatırdıkk ancak fırsat oldu giridm.. ben de çok halsiizim süreklii midem bulanıyor.. iyhh..annem de hamile olmayasınnn dedi.. hönunk!! üşüttüm yorgunum midem bulanıyor sadece aa:))esra sakın askıya alma ılık banyo bebekleri çok rahatlatıyor. hemen şimdi at banyoya. heryeri kapa ceryan olmasın evin içinde tabi.... hava soguksa havlusunuda kalariferde ısıt. çıkınca üşümesin. hemen güzelce giydir banyodan sonra hic bisey olmaz. aksine aynı havayı soludukca iyileşemez. odasını yattığı yatağını sık sık havalandır. mümkünse nevresimlerini değiştir sık sık. odasında hava nemlendirici calıstır. baya rahatlıcaktır merak etme. sarıp sarmalama kuzuyu daha cok rahatsız olur.... madem oynuyor keyfi yerinde hatta giydir banyodan önce biraz temiz hava aldır gel.....
cok begendim valla drop tan fikrimi değişitirttin :)) sana da reklam promoson filan bişii yapması lazımm artıkın:)ayrıca burayada koymuştum
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/344929-2010-subat-bebislerinin-fotolari-389.html
benim aldığım mei tai sling..... hülya cinscicekciden aldım. sanal magazası var.
Mei Tai Sling | Sanal Bebek Mağazası
ben de vicks var cold mix ne bilmiyorum eczaneden isteyeyim bari..kendime de levotiron alcam zaten..kendimi unuttum ilaç almıyorum ne zamandır..sevil buguseptil de olur varsa. ama 3-4 damla damlat suyuna cok değil.
özlem sanırım wrapla mei tai biraz farklı o yüzden fiyat farkı olabilir. sende resim koy hemen bekliyorum.
sevil eger akıntısı varsa bol buharlı banyo yaptır. en iyi gelen o... istersen dene çalıştır tabiki buharıda zararı yok sonucta. ama buharlı bi küveti doldur içine biraz coldmix at daha cok rahatlar. (ay bunuda bugün kaçıncı yazdım yaaaaa)
sibel başınızsağolsun canım
bi süre asasyol takılcaz napalım
bmde biyere çıkmıyom ömer sayesinde
günaydın herkese hayırlı cumalar
günaydınlar hayırlı cumalar
ay fatoş ameliyat olmuş demek çok geçmiş olsun ya
Ay bi geçmişe bakayım dedim anca bitti. Ayşegül bayram tatilinin ilk yarısı Düziçi'ndeyim. Ama 3. günü kısmetse döneceğiz. Sonrasında burdayım. Siz de dönmüş olmazsanız görüşürüz. Maraş merkez mi Pazarcık mı anlamadım ben neredesiniz şimdi? Yakına gelmişsiniz sevindim. Diğer yerler bize uzaktı:)
Fatoş'a da çok üzüldüm ya. Nedir bu tansiyon belası kurtulamadı gitti. Göbek fıtığı patlaması ne demekmiş ya? Hiç duymadım ben öyle şey. Zehirleyen ne?
Yatmadan bi bakayım dedim arkadaşlarıma nasılsınız bakalımm
ayşegülcüm gelmiş canım hoşgeldinnn özledik kız seni valla yerleşmene sevindim canım güle güle oturun kızlarıda çok öptümmm
zeynepciğimi dellendirmişler gene ee haklı kız en azından söylemiş ben olsam oturur ağlardım sinirimden aferim zeynep...
Demek fatoş ameliyat olmuş hay aksii arıyayım yarın bende bii
hepinize tatlı çikolatalı rüyalar kızlarr bebişlerede tabiii
yine kimseler yon bnden başka...................
ayşegül hoşgeldin sefa geldin
zeynep yine kızdırdılarmı seni...yaptıkları da çok ayıp yani az uz değil
fatoşşşşşşşşşşş çok geçmişolsun canım rabbim şifa versin
tuğba annenemi gidiyon dgit git sefan olsun
günaydınnnnnnnn......
çalışanlar için bugün son iş günü..
ondan sonra 9gün tatil...
öpün koklayın kuzucuklarınızı bol bol
günaydın kzılarr..Fatoşa cook gecmiş olsun...Sibel sizin de başınız sağolsun.. hasta olanlara da geçmişşş olsun!!
Zor be kızlar cocuk buyutmek..Akşam gene vız vızzzzdık..Allahm hiç halim yok kolumu kaldıramıyorum ama omer gezmek istiyorr..ya valla gecen hafta ust dişlerinin cıktıgını bilmesem dişleri cıkıyor diyeceğim!! Diğer dişleri de mi cıkıyor acabaA??onlar ne zaman cıkıyor cıkan varmı?
Ayşegülcüm hoşgeldin canım ....
Fatoşcum çok geçmiş olsun, allah şifalar versin canım....
Sibelcim başınız sağolsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?