ben yemegimi yapayım.pc açık ara ara gelirim.zaten bilgisayar masası mutfagımın dibindebu karıştırır bi gelirim yanınıza.nhe yapayım yer bulamadım bilgisayar masasını koyacak.ayy sinir oldum bak şimdi.
ay bu defne beni öldürecek.çocuk bu aralar bulaşık makinesine taktı.ne zaman açsam atlı gibi öyle bi geliyoki.sanki emeklemiyo ayaklanacak sanırsınız.öyle bi seviyoki makineyi.bi ara baktım bulaşıkları yerleştiriyordum kapagının üstüne çıkmış sularıyla oynuyo.ayy hemen aldım kırılır mazallah.tabi buzdolabı açıldığındada aynı şeyi yapıyo hazine açıyom sanki öyle heyecanla geliyo
fatoşa çok üzüldüm ya, ben de müsait bi zamanda arayım, üzüntüden mi oldu acaba? aras ameliyat olacak derken, o çıktı..Allah acil şifalar versin, canım benim, çok hassas bi de..
ilahi zeynoo..inşallah kayınvaliden dersini almıştır da, bi daha yapmaz. ne düşüncesizlik..
ayşegüll çok sevinirim, başımın üstünde yeriniz var..bak evimiz de çok müsait ona göre gelin, blendırımız da var :) ay hadi inş..haber ver kız..
kız ev küçük olunca öyle olur boşver takma keyfine bak, internetin var ya ona dua et.
bak bizim habire internet gidip gidip geliyo lanet olasıca. tam kameralı konuşuyoruz anacımla, pat donuyo. hele şırnakta bi arkadaşımız var ayın yarısında int. yok diyor. :))
buna da şükür.. diyom ya keyfine bak boşverrrrrrr sonuçta lojman, kiramız ucuz
ayşegül dorukta camaşır makinasının sesiniz duyunca jet hızıyla banyoya doğru emekliyor. sanki gidince bisey olucak.... şimdide evdeki makinalara taktı bu kuzular anlaşılan
bizim de 9 gün tatil...:78:
biz de yarın yola çıkmayı düşünüyorduk ama eşimin elindeki işi bitirmesi gerekiyor, belki yarın,belki pazar, belki de pazartesi çıkacağız inşallah..kayınvalidemler midyatta olduğu için, ben çankırıya gidiyorum,kendi memleketime. eşim de kastamonuya gidip kurbanı kesip,çankırıya gelecek..inş güzel geçer..
ayşegül bende senin durumundayım arkadaşım, naz da pütürlü yiyemiyor, blendırdan krema gibi yapmadıkça öğürüyor kusuyor, dün gene 2 saat halı sildim. nasıl aşçam bilmiyorum. zamanla yicek ama anneye zor oluyo, zort zort blendırdan çek. of!
ayşegül dorukta camaşır makinasının sesiniz duyunca jet hızıyla banyoya doğru emekliyor. sanki gidince bisey olucak.... şimdide evdeki makinalara taktı bu kuzular anlaşılan
inşallah havalar iyi olur da gelirsiniz..zaten görmeden gidersen,neler olacağını sen düşün artıkeğer öyle sıkışık planınız varsa, 1 saat bile olsa görüşelim mutlaka. alo de istediğin yere gelirim,bi aksilik olmazsa..eşim de gelir müsait olursa, eşli-eşsiz nasıl olursa artık :)
amanin yarım saatte çok konuşmuşsunuz
zeynep bizim simbo nem makinası soğuk buhar vermiyor sadece odayı nemlendiriyor ama memnunum sesi var ama benim kızlar rahatsız olmuyor öyle çok nbir ses değil tabiki ya kızlar benişm küçük sokak manyağı oldu üsütüne giydiriyıorum sabahları gidiyo kapının önüne oturuyor başlıyor bağırmaya taki paltosunu giyip çıkana kadar ondan sonrada sokakta sevinç çığlıklaqrı atıyor napıcaz bilmiyorum
benimde mutafğımda dolap adı altında bişey vardı duvarda. görseniz ağzınızı bırakıp başka yerinizle gülerdiniz. bekara bile koymazlar onu yani. 30cm yüksekliği ve 1m eni olan bi raf düşünün! herşeyim kolideydi. en fazla 4er tane kaşık çatal bıçak, kahve fincanı su bardağı, tabak çıkartmıştım. eşimle konuştuk bu böyle olmaz dedik, mutfak dolabı yaptırdık, en aşağı 3 yıl oturcam sıkıntı çektiğime değmez.
ama ufak evin çaresi yok malesef, doğru diyosun. insanın olan bişeyini mecburiyetten kullanamaması çok sinir bozucu. bilirim..
bizimkinini tek derdi mutfaktaki turşu bidonalrı devirip üstüne çıkıyor bi güzel sarmalıyor onları
oo didem sizde cok turşumu var yani. bidon falan. senmi kuruyorsun ne turşusu. ben cok severim turşuyu ya... özellikle kışın. ama hiç kurmadım hep hazır alıyoruz.
ay nedir bu makina çılgınlıları çocukların benimki emeklmiyor yürüteçle hallediyor o işleri..
önceden banyo kapısından bakıyordu ama boyu uzayıp yürüteç küçülünce yürüteci kaldırıp her yeri aşmaya başladı.. bırak 1 saat çamaşır makinasını seyreder.. 2 hafta önce banyodan çıkardım kapısını kapattım diye yırttı kendini delü.. bulaşık makinasının da önden içine yetişmeye çalışıyordu önceden onun da yandan gelirse daha kolay olduğunu fark etti edeli daha bi aşka geliyo şaşkın şebelek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?