2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız ev küçük olunca öyle olur boşver takma keyfine bak, internetin var ya ona dua et.
bak bizim habire internet gidip gidip geliyo lanet olasıca. tam kameralı konuşuyoruz anacımla, pat donuyo. hele şırnakta bi arkadaşımız var ayın yarısında int. yok diyor. :))
buna da şükür.. diyom ya keyfine bak boşverrrrrrr sonuçta lojman, kiramız ucuz

ayyyynneeennnnnnnnnnnnn naz da öyle...

sessizce açıyorum halbuki ama nasıl da anlıyo tabak çanak sesini, nerdeyse geliyo hemen..

blendır varsa tamamdır..
ya arkadaşları ısrar ediyo gelin diye.benim koca gaza geldi gibi bayramdan sonraki hafta sonu geliriz diyo.tabi hava şartları iyi olursa yağmur falan çok olursa gitmeyelim diyom.bide gidince ben nereye bölünecegim bilemidim.hem okul arkadayım var hem sizler varsınız.eşimin arkadaşları bırakmayacak.zaten iki günlügüne diyoz.eşim diyom gel gitmeyelim bahara bir kaç gün izin al bide hafta sonu olur 4-5 gün kalalım diyorum.drüşünüyo.şimdi oraya akadar gelipte sizi görmeden gelirsem üzülürüm.

bizim de 9 gün tatil...:78:

biz de yarın yola çıkmayı düşünüyorduk ama eşimin elindeki işi bitirmesi gerekiyor, belki yarın,belki pazar, belki de pazartesi çıkacağız inşallah..kayınvalidemler midyatta olduğu için, ben çankırıya gidiyorum,kendi memleketime. eşim de kastamonuya gidip kurbanı kesip,çankırıya gelecek..inş güzel geçer..

ayşegül bende senin durumundayım arkadaşım, naz da pütürlü yiyemiyor, blendırdan krema gibi yapmadıkça öğürüyor kusuyor, dün gene 2 saat halı sildim. nasıl aşçam bilmiyorum. zamanla yicek ama anneye zor oluyo, zort zort blendırdan çek. of!

ayşegül dorukta camaşır makinasının sesiniz duyunca jet hızıyla banyoya doğru emekliyor. sanki gidince bisey olucak.... şimdide evdeki makinalara taktı bu kuzular anlaşılan

tabi doğruda.ev bayagı küçük olunca evim çok tipsiz duruyo.zaten salondaki yemek masamı açamadım.yer yok kaldıkdır sardık sarmaladık bi köşeye sıkıştırdık.evet tek avantajı bari ev ucuz.

inşallah havalar iyi olur da gelirsiniz..zaten görmeden gidersen,neler olacağını sen düşün artık eğer öyle sıkışık planınız varsa, 1 saat bile olsa görüşelim mutlaka. alo de istediğin yere gelirim,bi aksilik olmazsa..eşim de gelir müsait olursa, eşli-eşsiz nasıl olursa artık :)

amanin yarım saatte çok konuşmuşsunuz
zeynep bizim simbo nem makinası soğuk buhar vermiyor sadece odayı nemlendiriyor ama memnunum sesi var ama benim kızlar rahatsız olmuyor öyle çok nbir ses değil tabiki ya kızlar benişm küçük sokak manyağı oldu üsütüne giydiriyıorum sabahları gidiyo kapının önüne oturuyor başlıyor bağırmaya taki paltosunu giyip çıkana kadar ondan sonrada sokakta sevinç çığlıklaqrı atıyor napıcaz bilmiyorum

benimde mutafğımda dolap adı altında bişey vardı duvarda. görseniz ağzınızı bırakıp başka yerinizle gülerdiniz. bekara bile koymazlar onu yani. 30cm yüksekliği ve 1m eni olan bi raf düşünün! herşeyim kolideydi. en fazla 4er tane kaşık çatal bıçak, kahve fincanı su bardağı, tabak çıkartmıştım. eşimle konuştuk bu böyle olmaz dedik, mutfak dolabı yaptırdık, en aşağı 3 yıl oturcam sıkıntı çektiğime değmez.
ama ufak evin çaresi yok malesef, doğru diyosun. insanın olan bişeyini mecburiyetten kullanamaması çok sinir bozucu. bilirim..

ayşegül dorukta camaşır makinasının sesiniz duyunca jet hızıyla banyoya doğru emekliyor. sanki gidince bisey olucak.... şimdide evdeki makinalara taktı bu kuzular anlaşılan

bizimkinini tek derdi mutfaktaki turşu bidonalrı devirip üstüne çıkıyor bi güzel sarmalıyor onları

[

güle güle gidin sizde..sen ankara çankırımısın..

off çok dertliyim çok.yoruldum valla.

evet .zaten aynı dönem çocukları oldugu için gelişimleri .ilgi alanlarıda genelde aynı oluyo:)

ay nedir bu makina çılgınlıları çocukların benimki emeklmiyor yürüteçle hallediyor o işleri..
önceden banyo kapısından bakıyordu ama boyu uzayıp yürüteç küçülünce yürüteci kaldırıp her yeri aşmaya başladı.. bırak 1 saat çamaşır makinasını seyreder.. 2 hafta önce banyodan çıkardım kapısını kapattım diye yırttı kendini delü.. bulaşık makinasının da önden içine yetişmeye çalışıyordu önceden onun da yandan gelirse daha kolay olduğunu fark etti edeli daha bi aşka geliyo şaşkın şebelek..

oo didem sizde cok turşumu var yani. bidon falan. senmi kuruyorsun ne turşusu. ben cok severim turşuyu ya... özellikle kışın. ama hiç kurmadım hep hazır alıyoruz.

biliyom biliyom.konuşunuz tabi.
ya ben öyle kısa olsun istemiyorum ama .olmadı öylede görüşürüz tabi.

ayy benim kızda öyle biz aylakkabıları giyerken o bakınıyo.bişey unutup içiri grersem yandım bi çığmık sanki hani çıkıyorku der gibi bagırıyo.nasıl dışarı kendimizi atıyosak susuyo..seviyolar bunlar dışarıyı.

ayy evet ya.benim mutfak iyi benden önceki sağolsun yaptırmış.yeni yani.ama salon bi oda gibi küçük.olmadı yani.ne yapalım sağlık olsun.bizdede 5 yıl.ama 2 yıl sonra eşim müdürlük sınavına gidme hakkı doguyo girip kazanırsa gderiz tabi.off..

bizimkinini tek derdi mutfaktaki turşu bidonalrı devirip üstüne çıkıyor bi güzel sarmalıyor onları

deme kızz.ay çok güldüm yirim ben onu hayal ettim revnayı bidonlarla..çok komik yaaa..

ay bi de annemde 5 litrelik su bidonuyla oynuyo yatırıyo kaldırıyo

biz de yarın babanemize gidiyoruz Burdur'a..

ay ne güzel çouklarımızla 9 gün birlikteyiz en mutlu yanı da bu artık tatillerin

yerim ben o tosbamı yaa.kız bırak seyretsin.benimki kırmayacak şey olsun valla onun için makineyi çalıştırırım ben..
hadi iyi tatiller.güzel güzel yumoşunla geçer tatilini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…