selma nbr cnm zeynep kuş nasıl
iyiyiz teyzesi, sen nasılsın oğluşun nasıl.....
ayşegül günaydınn
günaydın kızlar.
ayşegül hoşgeldin bacım..
ben geçmişe gidiyorum, zeynebe,fatoşa,sibele ne olmuş okumam lazım..işler beklesin azcık..
Günaydın kızlaaaar
ya bu fatoş kurtulamadı hastanelerden. bir an önce iyileşir inşallah. konuşacak arkadaşlar selamlarımızı iletsin bari.
zeynepcim bence dün sana oturmaya gelmiş olmaları tesadüf değil. onlar planlarını yapmışlar oyle gelmişlerdir. cocukları sana bırakıp sosyete pazarına gitmek icin sana gelmişler bence..... ben olsam daha agır konuşurdum. cocuklarıda almazdım hiç gelemem böyle cin fikirliliklere.... bide onlar yüzünden kendi bebegimi rahatsız edicem..... olmaz öyle şey.... bence sen bunlara karşı biraz dikkatli ol kullandırma kendini.
kızlar ben ptesi izinliyim. pazarda denizliye gidiyoruz. perşembe dönücez. görüşemeyiz bu arada. yarın falan girerim ama kimsecikler olmaz burda..... özlicez valla hepinizi.
kuzuları bayramlıklarıyla çekmeyi unutmayın. koyarız topikimize dönüşte.
herkese günaydınn
boğazım nasıl şiş, yutkunamıyorum acısından.. bugün bi antibiyotik alayım, doktorluk bişeyim yok, halsizlik çokk az bişey var sanırım antibiyotik ve vitamin almam lazım.. gece su içeyim dedim yutamadım suyu bile.
fatoşa geçmişler olsun, inşallah düzelir bi an önce, hakkatten hastanelerden kurtulamadı..
ayşegül hoşgeldin tekrar aramıza.. lojman hayatı öyle. bende bilmiyodum alışıyorum yavaş yavaş.
komşuluk olması güzel, ama bizim burda gruplaşma var, herkes 2li 3lü takılıyo.
naz ve babası uyuyo. size bi bakem dedim. hayırlı cumalar, Allah günümüzü güzel etsin inşallahh..
günaydın arkadaşlar...
papatya hoşgeldin...
fatoş sana da çok geçmiş olsun, allah şifalar versin...
günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar
fatoşçum ameliyat olmuş demek çok geçmiş olsun ya kıyamam.. Inşallah kısa zamanda toplarlanır..
Zeynep gel de anlat naptın akşam ersine
günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar
Fatoşçum ameliyat olmuş demek çok geçmiş olsun ya kıyamam.. inşallah kısa zamanda toplarlanır..
Zeynep gel de anlat naptın akşam Ersine
günaydın kızlar nasılsınızz herkese hayırlı cumalar iyi tatilerr son iş gününde
ZEYNEP6672 SİZEDE İYİ YOLCULUKLAR CNM ÖZLETME KENDİNİ
HİLAL GEÇMİŞ OLSUN BACIM YAA HEMEN ÖNLEMİNİ AL BAYRAMA HASTA GİRMEEE
AYŞEGÜL KAYSERİDE NE YAPCAN KIZ VALLA GEZ GEZ ANACIMM
SİBEL EN ERKENCİ SENSİN BU SABAH
günaydın arkadaşlar...
Papatya hoşgeldin...
Fatoş sana da çok geçmiş olsun, allah şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?