2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.

ayşegül hoşgeldin bacım..

ben geçmişe gidiyorum, zeynebe,fatoşa,sibele ne olmuş okumam lazım..işler beklesin azcık..

Günaydın kızlaaaar

ya bu fatoş kurtulamadı hastanelerden. bir an önce iyileşir inşallah. konuşacak arkadaşlar selamlarımızı iletsin bari.

zeynepcim bence dün sana oturmaya gelmiş olmaları tesadüf değil. onlar planlarını yapmışlar oyle gelmişlerdir. cocukları sana bırakıp sosyete pazarına gitmek icin sana gelmişler bence..... ben olsam daha agır konuşurdum. cocuklarıda almazdım hiç gelemem böyle cin fikirliliklere.... bide onlar yüzünden kendi bebegimi rahatsız edicem..... olmaz öyle şey.... bence sen bunlara karşı biraz dikkatli ol kullandırma kendini.

kızlar ben ptesi izinliyim. pazarda denizliye gidiyoruz. perşembe dönücez. görüşemeyiz bu arada. yarın falan girerim ama kimsecikler olmaz burda..... özlicez valla hepinizi.

kuzuları bayramlıklarıyla çekmeyi unutmayın. koyarız topikimize dönüşte.

ayşegül günaydınn

günaydın canım.

günaydın kızlar.

ayşegül hoşgeldin bacım..

ben geçmişe gidiyorum, zeynebe,fatoşa,sibele ne olmuş okumam lazım..işler beklesin azcık..

sağol hülyacım..size bi süpriz yapabilirim ben..2 hafta sonra gelmeyi düşünüyoruz kayseriye.
.

güle güle git canım.hayırlı bayramlarr.bizde pazartesi gidecegiz adanaya..

herkese günaydınn

boğazım nasıl şiş, yutkunamıyorum acısından.. bugün bi antibiyotik alayım, doktorluk bişeyim yok, halsizlik çokk az bişey var sanırım antibiyotik ve vitamin almam lazım.. gece su içeyim dedim yutamadım suyu bile.

fatoşa geçmişler olsun, inşallah düzelir bi an önce, hakkatten hastanelerden kurtulamadı..

ayşegül hoşgeldin tekrar aramıza.. lojman hayatı öyle. bende bilmiyodum alışıyorum yavaş yavaş.

komşuluk olması güzel, ama bizim burda gruplaşma var, herkes 2li 3lü takılıyo.

naz ve babası uyuyo. size bi bakem dedim. hayırlı cumalar, Allah günümüzü güzel etsin inşallahh..

günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar

Fatoşçum ameliyat olmuş demek çok geçmiş olsun ya kıyamam.. inşallah kısa zamanda toplarlanır..

Zeynep gel de anlat naptın akşam Ersine

günaydın kızlar nasılsınızz herkese hayırlı cumalar iyi tatilerr son iş gününde
ZEYNEP6672 SİZEDE İYİ YOLCULUKLAR CNM ÖZLETME KENDİNİ
HİLAL GEÇMİŞ OLSUN BACIM YAA HEMEN ÖNLEMİNİ AL BAYRAMA HASTA GİRMEEE
AYŞEGÜL KAYSERİDE NE YAPCAN KIZ VALLA GEZ GEZ ANACIMM
SİBEL EN ERKENCİ SENSİN BU SABAH

sağol hilalcim.evet pek alışık olmadığım ortam tabi.ama alışacagız eblet.benimde sık sık bogazım şişiyo burda.nem oranı az oldugu için yumuşamıyo.ama sık ıhlamuriçiyorum yumuşacık ediyo bogazımı.çay içiyorum genelde sıcak şeyler iç bari geçmiş olsun.

günaydın arkadaşlar...
papatya hoşgeldin...
fatoş sana da çok geçmiş olsun, allah şifalar versin...

denizcim teşekkürlerr.sen nasılsın.küçük hanım nasıl.sende kocaelindeydin dimi..nasıl geçiyo zaman.tanıdık armı oralarda akraba falan.

fatoşçum ameliyat olmuş demek çok geçmiş olsun ya kıyamam.. Inşallah kısa zamanda toplarlanır..

Zeynep gel de anlat naptın akşam ersine

günaydın canımm
valla bende merak ettim zeynep ne yaptı ersinee nannnaaaaa

Fatoşçum ameliyat olmuş demek çok geçmiş olsun ya kıyamam.. inşallah kısa zamanda toplarlanır..

Zeynep gel de anlat naptın akşam Ersine

günaydın bacımm.

amann buralara yakınken gezilim görelim diyoz.sıkıldım sürekli çocuklara uyum saglamaktan accıkta onlar bize uyum sağğlasın.valla anca defneyi bu bir yaşına kadar onun düzenine gidecegim.sonrasında kendi düzenime alıştıracgım olmuyo böyle bi yere gidemiyoz.zaten kısa süreligine gidelim rioz 2 günlük falan..tabiki hava şartları uygun olursa.

ben yemegimi yapayım.pc açık ara ara gelirim.zaten bilgisayar masası mutfagımın dibindebu karıştırır bi gelirim yanınıza.nhe yapayım yer bulamadım bilgisayar masasını koyacak.ayy sinir oldum bak şimdi.

fatoşa çok üzüldüm ya, ben de müsait bi zamanda arayım, üzüntüden mi oldu acaba? aras ameliyat olacak derken, o çıktı..Allah acil şifalar versin, canım benim, çok hassas bi de..

ilahi zeynoo..inşallah kayınvaliden dersini almıştır da, bi daha yapmaz. ne düşüncesizlik..

ayşegüll çok sevinirim, başımın üstünde yeriniz var..bak evimiz de çok müsait ona göre gelin, blendırımız da var :) ay hadi inş..haber ver kız..

Son düzenleme:
ay bu defne beni öldürecek.çocuk bu aralar bulaşık makinesine taktı.ne zaman açsam atlı gibi öyle bi geliyoki.sanki emeklemiyo ayaklanacak sanırsınız.öyle bi seviyoki makineyi.bi ara baktım bulaşıkları yerleştiriyordum kapagının üstüne çıkmış sularıyla oynuyo.ayy hemen aldım kırılır mazallah.tabi buzdolabı açıldığındada aynı şeyi yapıyo hazine açıyom sanki öyle heyecanla geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…