2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tubacım çok üzüldüm canım ya.. Söylenecek her şeyi söylemiş kızlar aslında. Ne desem bilemedim...
Ben Şükran a hayırllı olsun demeyi unuttum ((
saol canım teşekkür ederim..

hadi geçmişler olsun.. erkek oldu paşa artık :)))

çok geçmiş olsun.. allahım acil şifalar versin

nedir bu fatoşun çektiği yaa...

biz de dün doktora gittik maalesef haberler pek sevindirici değil.. kese görüldü ama kalp atışı yok.. bu cumartesi tekrar kontrole gidecez bakalım..

aaa hamilemisinnn...

sıkma canını biliyorsun kalp atışı sonra duyuluyor kaç haftalık hamilesin sen

oooooooo yarım saat çıktım amma doldurmuşunuz yahu patronum var yazamıyorum

işihe bak sen kız.gelirsin ara ara..

evvet :))

8+4 sata göre.. ama ultrasona göre 6 haftalık.. sanki 6. haftada durmuş gibi..:18:

hayırlı olsun canım.daha erken olabilir.bekleyin bakalım hayırlısı olsun inşallah.tebrik ederim.iyi olmuş yaa..

yerim ben o tosbamı yaa.kız bırak seyretsin.benimki kırmayacak şey olsun valla onun için makineyi çalıştırırım ben..
hadi iyi tatiller.güzel güzel yumoşunla geçer tatilini..

babası da öyle yok mu yıkanacak bişey koy bi film oğluma da seyretsin diyo
inşallah kuşum güzel geçer tatilimiz..eşimin dedesi felç geçirdi yakın amanda annesiyle babası orda kalıyo bakmak için.. orda da ev küçük bizim çocuk için uyuyacak bir oda yok.. ya kaynanamın evde şeytan gibi tek başımıza oturcaz ya da orda kalabalıkta mahvolcaz..
görcez bakalım nasıl geçecek..

biz de dün doktora gittik maalesef haberler pek sevindirici değil.. kese görüldü ama kalp atışı yok.. bu cumartesi tekrar kontrole gidecez bakalım..

canım kalp atışı için beni 10. haftada çağırmıştı mesela doktor geç duyulabilir..
doktor bişey dedi mi peki

ya biraz rengi değişti doktorun.. doktorumu çok severim.. kanka gibi olduk artık :))) sanki şimdiden korkutmak istemedi gibiydi ama beti benzi attı.. en ufak kasık ağrısında bile hemen gel dedi

inş tebrik edilecek durumda oluruz cumartesinden sonra da ayşegülcüm.. korkuyorum..

olur olur inşallah.sen rahat ol.rabbim ona nefes verdiyse geçte olsa duyulur.kalbini ferah tut.

bence kalabalıga gidin ama uzun kalmayın.kısa kalın.hem hepsini görmüş olursunuz.kısa sürede ..

günaydın millet-i ümmet:))
corde hamileymişsin sanırım endişelerinde var ayrıca galiba.. üzülme canım daha bencede çok erken kalp atışı için gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı neyse o olsun

dün hiç giremedim sevgiliiii kaynanamla gezmeye gittik 4 yıllık evliyim bir ilk yaşandı yani..,
hiiç okuyamadım oyüzden geçmişi herkes ve bebişleri iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…