S
SUDURU
Ziyaretçi
Tünaydın kızlar
Hülyacığım dün gözümden kaçmış canım nice mutlu yıllara a.s.
Bugün Duru'nun aşısı vardı tane kolundan
tanede bacaklarından ben sanki burda okuduğumu 3 aşıyı birbirine karıştıracaklar sanıyordum sol kolunu aç birde 2 bacağından vuracağız diyince şaşırdım.çok ağladı ama meme verince susutu zaten benim kızın göz yaşları hazırda bekliyor a diyince şapır şapır dökülüyor.
ateşi çıkarsa calpol ver dedi ateş çıkmadan versem dedim sonradan ateşi çıkarsa vucut bağışıklık kazanır ateşi düşüremezsin sakın hiç bir ilaç ve surubu o şekilde verme dedi.sık sık kontrol et ateş yükselince hemen ver takip et dedi.
birdahaki aşımız 9 haziran da.
bayağı bayağı laf sokmuş canım boşver iyi yapıyorsun eskide kaldı o gün evde oturmalar.
hadi gözün aydın Serap.
Hülyacığım dün gözümden kaçmış canım nice mutlu yıllara a.s.
Bugün Duru'nun aşısı vardı tane kolundan
tanede bacaklarından ben sanki burda okuduğumu 3 aşıyı birbirine karıştıracaklar sanıyordum sol kolunu aç birde 2 bacağından vuracağız diyince şaşırdım.çok ağladı ama meme verince susutu zaten benim kızın göz yaşları hazırda bekliyor a diyince şapır şapır dökülüyor.
ateşi çıkarsa calpol ver dedi ateş çıkmadan versem dedim sonradan ateşi çıkarsa vucut bağışıklık kazanır ateşi düşüremezsin sakın hiç bir ilaç ve surubu o şekilde verme dedi.sık sık kontrol et ateş yükselince hemen ver takip et dedi.
birdahaki aşımız 9 haziran da.
tuğbacım hiranında burun tıkanıklığı çok fazlaydı 2 3 damla serum fizyolojik hiç bir işe yaramıyordu hatta bir keresinde boğuluyordu çok tıkandı göğsüne indi doktora götürdük tonimer verdi ve burun aspiratörü ama pompalılardan değil ağızla çekilenlerden valla süper ne var ne yok topluyor burnundan çok rahat ediyor doktor pompalı aspiratörler işe yaramaz dedi
ayyy kızlar aklıma bişey geldi araba kullanırken hirayı arkara koyuyorum kırmızı ışıkta ağlıyor hareket edince susuyor bende kırmızı ışıkta arkaya dönüp onu sallıyorum ama zor oluyor kayınvalideme anlattım oda bana tabi ne lohusalığında nede hamileliğinde hiç oturmadın hep gezdin dedi bana lafmı soktu anlamadım çok iyi biris dk içinde düşer dedi bende ara ara bakıyorum.bir dahaki aşımız i yapmaz ama bende ohh iyi yapmışım kızımda bol bol gezer bu bahaneyle evde durmaz dedim
bayağı bayağı laf sokmuş canım boşver iyi yapıyorsun eskide kaldı o gün evde oturmalar.
Günaydın hayırlı cumalar şekerler Ben de kalkar kalkmaz bakim dedim size. Benimki hala uyuyo akşam 9 da yattı 3 kere kalktı gene yattı, dün epey dolaştık hastaneye ordan gezmeye derken çok yoruldu galiba sokaklardakaydirigubbakcemile3 Bu arada göbeğimizdeki parça kurumuş çok sevindik..
hadi gözün aydın Serap.