evetttt zeynebin ve burakımın 10.ayları kutlu mutlu olsunnnaa sağolun kızlar,siz söylemeseydiniz hiç farketmemiştim,bugün oğlumun 10 aylık olduğunu..bu ay çok çabuk geçti yaf..zeynebimin de 10. ayı kutlu olsun.
ee zeynep senin sezeryan değil mi?en az 2 sene beklemek gerekmiyor mu? hadi hakkında hayırlısı..
ya ben bugün grip oldum,burak'ı daha tam iyileştiremeden yeniden bulaştırmasam bari..
neden aramak istemiyosun kii? bi ara sor aklın kalıcağına...kızlar ya bende sevmedim sitenin bu halini saat tarih falan yok ayrıcana karışık geldi bana,
oğluşum ne yaptı acaba uyuyor mu acaba diye aramak ta istemiyorum, çok özledim kuzucuklarımı(
becerdimzeynepçim alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanında bi simge var "+ işaretli üzerine gelince bu mesajdan alıntı yazıyor oraya basacaksın check işareti çıkacak
kesinlikle...zeynep bi dahakine kesin arıcam senide.... arada yapmak lazım yaaa insana iyi geliyor.... yoksa bi süre sonra piskopata baglıyor insan heleki bizim gibi cocuktan önce sosyal hayatı olanlar için....
bu arada suratlarda kaybolmuş dimi?
kız kazenın akrabası falanmısın :)ya niye siz bozuk görüyonuz da ben düzgün görüyom Allah Allah
saat tarih her bişey var , mesajları da bi kere görüyom
bana torpil mi yapıyorlar ne
bi tek hızlı cevapta simgeleri kaldırmışlar onu sevmedim
gelişmiş düzende yazarsan çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?