2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burçin canım geçmiş olsun dün seni gördüm carrefourda telaşlı bi şekildeydin bende seslenmedim eşin vardı yanındaa

aa sağolun kızlar,siz söylemeseydiniz hiç farketmemiştim,bugün oğlumun 10 aylık olduğunu..bu ay çok çabuk geçti yaf..zeynebimin de 10. ayı kutlu olsun.

ee zeynep senin sezeryan değil mi?en az 2 sene beklemek gerekmiyor mu? hadi hakkında hayırlısı..

ya ben bugün grip oldum,burak'ı daha tam iyileştiremeden yeniden bulaştırmasam bari..

kızlar ya bende sevmedim sitenin bu halini saat tarih falan yok ayrıcana karışık geldi bana,
oğluşum ne yaptı acaba uyuyor mu acaba diye aramak ta istemiyorum, çok özledim kuzucuklarımı(

zeynepçim alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanında bi simge var "+ işaretli üzerine gelince bu mesajdan alıntı yazıyor oraya basacaksın check işareti çıkacak

zeynep bi dahakine kesin arıcam senide.... arada yapmak lazım yaaa insana iyi geliyor.... yoksa bi süre sonra piskopata baglıyor insan heleki bizim gibi cocuktan önce sosyal hayatı olanlar için....

bu arada suratlarda kaybolmuş dimi?

ya niye siz bozuk görüyonuz da ben düzgün görüyom Allah Allah
saat tarih her bişey var , mesajları da bi kere görüyom
bana torpil mi yapıyorlar ne

bi tek hızlı cevapta simgeleri kaldırmışlar onu sevmedim
gelişmiş düzende yazarsan çıkıyor

Son düzenleme:
evetttt zeynebin ve burakımın 10.ayları kutlu mutlu olsunnn

canım zaten 2 yaş olsun diyorum arası hemen değil. 1 yaşından sonra başlasak anca 2.yaşına gelmş olur zati.
kızlar ya bende sevmedim sitenin bu halini saat tarih falan yok ayrıcana karışık geldi bana,
oğluşum ne yaptı acaba uyuyor mu acaba diye aramak ta istemiyorum, çok özledim kuzucuklarımı(
neden aramak istemiyosun kii? bi ara sor aklın kalıcağına...
zeynepçim alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanında bi simge var "+ işaretli üzerine gelince bu mesajdan alıntı yazıyor oraya basacaksın check işareti çıkacak
becerdim

ya 10 gündür emziriyordum ooh rahat rahat şimdi süt sağıyorum pek bi zor geldi

Son düzenleme:
kesinlikle...
önce biz iyi olmalıyız ki ufaklıklara iyi bakalım. değil mi ama...
dün bi kitap aldım "içinde aşk var" diye akşam ipeği ayağımda sallarken 25 sayfa okudum nasıl güzeldi anlatamam :)
suratlar "gelişmiş cevap" deyince geliyorlar canım.
kız kazenın akrabası falanmısın :)

slm kızlarr bu sitenin yeni halini bende sevmedim yaa zaten kucağımda kerem bide zor yazıyorum anlamadım bişey:)) bizimde bayramımız güzeldi genel olarak keremin uykularını arabada uyuması dışında gerçi iyi oldu bi bakıma kendi kendine uyudu:)) hasta bebişlere geçmiş olsunn

kızlar face e ekledim fotoları.
buraya da eklicem ama çok war,ersine yaptırıcam akşam. face i olanlar ordan bakabilirler.

sezeryanda 2 sene beklenicek diye bişi yok tabiiki beklense daha iyi ama bizim z arkadaş oğlu altı aylıkken kalmıştı ikinciye sezeryandı hemde dr sorun olmaz demişti

Zaten kolay kolay uyumuyor Zeynepcim, uyuyorsa diye arayamıyorum.

Bu arada Burak, Zeynep ve İpek in 10.ayları kutlu mutlu bol uykulu olsun inş:))

2.bebek çalışmaları beni de çok heyecanlandırdı:)
iş arkadaşlarımdan 3 ü hamile, size çok imreniyorum diyorum bana şaşkın şaşkın bakıyorlar, çünkü Eymenimin bana neler çektirdiğini biliyorlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…