2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim daha war 10. ayımıza ama teşekkür ederiz şimdiden :)

zeynepçim niyetin varsa yap hemen ikinciyi rahata alışınca daha zormuş şahsi fikrim bana daha zor geldi aralarında 6 yaş var herşeyi unutuyosun herşey sil baştan oluyo şimdiki aklım olsa iki sene arayla yapardım hem arkadaş gibi olurlar oynarlar falan biraz sıkıntı çekersin ama ikisi beraber büyürler sonra rahat edersin

Selam kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz bi yaramazlik yok ben biraz usutmusum o kadar
Ecemi yarim saat once krese biraktim simdi cafede oturdum kahvemi içiyorum yarim saat sonra gidip alicam kizimi.
Bir hafta hasta diye gondermedim bugun ordaki çocuklari gorunce pek bi sevindi bana bye bye bile yapti git sen diye.
eve gidince rahat rahat pcden girerim optum hepinizi ve tatli sekerlerimi

kız kazenın akrabası falanmısın :)

nerden bildin

kızlar face e ekledim fotoları.
buraya da eklicem ama çok war,ersine yaptırıcam akşam. face i olanlar ordan bakabilirler.

koysana imageshack tan sende görelim

oldu oldu bayram şekeri ay kuzum nekadar büyümüş yaa

olmuş ta 3 tanesi görünmüyor 1 i görünüyo sadece

üzerine tıklayınca açılıyo

işte beni böyle sözler gaza getirdi :)

Esmacım hoşgeldin; bana güle güle, ögleden sonra görüşürüz bacılar. çok kaynatmayın okumak zor oluyor:))

evet ebru uzamış baya maşallah... gözlerinden yaramazlık akıyor annesi

ay eşim evdeydi ya en sonunda adam bile çileden çıktı gecenin bi yarısı yeter yarın bunu doktora götürelim ilaçlamı uyutuyo nasıl uyutuyosa uyutsun şunu biraz nebu bee diye bağrınıyodu çok güldüm nasılmış dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…