ya evet unutmuşum bugün ayın 22.si burak ve zeyno 10 aylık oldular maşallah kuzularıma......
kızlar evet dün çok güzel bi gün geçirdik... birbirlerini yolmaktan pek oynayamadılar ama zamanla beraber oynamayı öğrenicekler sanırım... didem i de gördük böylece,kızları ayşe ve neva'yı da...
kısmetse sık sık tekrarlamayı düşünüyoruz. faydası olacağına eminim...
burcu ile cmt konuştum,faranjit olmuş durubugün görünmezse tekrar arayacağım bende merak ediyorum...
fatoş canım çok geçmiş olsun,allah yaşatmasın bi daha
şükrancım hayırlısı olsun canım ya... demek zamanı değildir henüz.
ebru sende hoşgeldin,eşin nasıl oldu çıktımı hastaneden?
bu aradaaaa yeniyıldan sonra bende her an bi "kardeş" haberi verebilirim sizlere...vazgeçmezsek tabi
resimleride picassa ya eklicem ama nasıl bilmiyorum akşam ersine yaptırıp link atarım size de.
Günaydın bu ne ya tarih saat nirde.
Bugün günlerden 22 aralık 2010 saat 09.52 :)
Ve ben kızımı özledimmmmm.ayy bir daha tatil falanda yok.
Durum Cuma gecesi ateşlendi.o gece götürmedim ama Cumartesi yine ateşi yükselince götürdüm Faranjit olmuş.(boğaz enfeksiyonu )Antibiyotik verdi peditus verdi.dr bakarken bende baktım kan oturmuş bademciklerine resmen.daha iyi şimdi.ama uyku yok tabii saat başı ağlayarak uyanıyor onuda anlıyorum canı yanıyor ya sabır çekip pış pışlıyorum ona karşı sonsuz sabır taşımam lazım ve uykusuzluk izin vermiyor buna neyse ilaçlarla düzelecek inşallah.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
Burak-Naz sizede geçmiş olsun.daha tam anlamıyla kış gelmeden döküldük valla.
Fatoş sanada geçmiş olsun canım.Aras'a kim baktı o arada.ne çok aramıştır seni yavrum.
Serap (izmirli Berkin paşanın annesi) kız 2 gün rüyamda seni gördüm iyimisiniz.Bana turşu kurmaya gelecekmişsin .ayy yazık bayramdada yoruldu ama yine unutmamış geliyor diyorum :)
Zeynep-Özlem buluşma resimleride pek güzel valla iyi yapmışsınız.Özlem buluşmada resim çekmek pek akla gelmiyor dimi bende her buluşmadan sonra tüh az çektim diyorum.
iki kuşuma da maşallah maşallah
hoşgeldin canım.. ben de oğlumu çok özledim bugün ya burnumda tütüyo daha sabahtan..
Geçmiş olsun canım br kaç güne iyi olur ilaçlarla inş.
İyiyiz bacım ya hayır olsun ikimizden biri hamile mi acaba kız turşu felan
ya mesajların üstünde sati görüyom ben tarihi de nasıl oluyor yaw
aman haram para kazanmak falan diyo be.istemiyom Turşu falan.
bu bayram bizde popomuzuz kırmadık. bi cmt evde oturduk o kadar. gez babam gez. ne uyku kaldı tabi ne bişey...
aynen öyle. sakinliğe alışmışlar. telef oluyo garipler. bi dahaki bayram evdeyiz anacım karar verdik. gerçi o zamana büyümüş olucaklar ama...ay evet ben de baktım tööbe töbe
ayrıca bacım ben daha adet olmadığım için bilemiyorum yani olurs sürpriz olur
çocuk harap oluyo zaten ordan oraya.. uyku düzeni şaşıyo.. eve geldik çok sakinledi bizimki.. dün sessizdi oynadı yedi içti uyudu gıkı çıkmadı sakinliği özlemiş.. orda tabi hep kalabalıkta olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?