2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet unutmuşum bugün ayın 22.si burak ve zeyno 10 aylık oldular maşallah kuzularıma......

iki kuşuma da maşallah maşallah

resimleri bekliyoruz
ayrıca kardeş haberini de :) ben de maddi manevi imkanım olsa az yaş farkı olsun isterim valla..

hoşgeldin canım.. ben de oğlumu çok özledim bugün ya burnumda tütüyo daha sabahtan..
Geçmiş olsun canım br kaç güne iyi olur ilaçlarla inş.
İyiyiz bacım ya hayır olsun ikimizden biri hamile mi acaba kız turşu felan
ya mesajların üstünde sati görüyom ben tarihi de nasıl oluyor yaw

Atarax için hiç iyi şeyler dumadım.Ankaradan halamlar gelmişti onunda Duru'dan 2 ay küçük torunu var Dr uyusun diye atarax vermiş 1 hafta sonra tanıdık bi prof.sormuşlar beyin hücrelerini öldürüyor sakın verme demiş.Sen yine başka bir ilaç ver Ebru verme Atarax falan.

Özlem sağol canım daha iyi şimdi.uyumamak için yırtınıyor , uyuduktan sonrada sık sık uyanıyor.Onun haricinde şimdilik sadece boğaz ağrısı var ama 2 gün oldu ilaç kullanalı sanırım yarına falan iyice düzelir.

Toprak uyudu anca girebildim ayy yıka as yıka as bi türlü bitmedi akşamdan beriii...

Değişiklikleri çok severim ama forumun bu hali benimde hiç hoşuma gitmedi

Burcucum Duru hastaymış geçmiş olsun size ve diğer hasta bebeklere..

Zeynep kardeş mi düşünmeye başladınız
Valla şok oldum
Hadi bakalım hayırlısı olsun,fedakar insansın vesselam
Benim başıma böyle bişey gelmeseydi ben cesaret edemezdim gibime geliyor..İyiki de gelmiş diyorum şimdi

Ebrucum şükürler olsun eşinde işe başlamış çok sevindim..

Eeeeeeeee anlatın nasıl geçti bayram akşama kadar sohbet edesim var ama misafir gelcekmiş:26:

sana torpil yapıyorlar zanlımcaaaa bende saat tarih falan yok.

valla ben hamile değilim Serap sen düşün hatta hastayım ben o kadar garanti yani :)hayırlara gitsin inşallah 2 gün üst üste gördüm hemde.ama şu turşuyu bi kuramadık yani sadece hazırlıkları vardı.du bakayım hemen acaba neymiş.

evet bende internetden araştırdım ataraxı vermedim sadece 1 kere denedim öbürü vitamin gibi bitksel bi şurup onu veriyom zaten sadece 1 ay kullanılıyomuş ama uyumaya alışması için biarz bizimki gerçekden hiç uyumuyo yaa görseniz inanmazsınız valla ne gündüz ne gece mecbur kaldım şurup vermeye ..

Selam canım naber?

Bayramda gelen giden çoktu hasta bebişte tabii.ağızdan ağza oyuncaklarla bulaştı kesin eminim yani.tüm oyuncaklarınıda attım 3-4 tane ya kaldı ya kalmadı gerisi çöpe.
Misafir deme bana ayy bayramda ank halamlar geldi torunu oğlu -gelini falan zaten ev kalabalık birde onlar 5 gün kaldılar ayy valla çekilmiyor misafir falan.Bide boşanan kuzenimin 4 yaşındaki oğlu ayy ne durdan anlıyor ne yapmadan anneside gelmemişti lafta edemiyon babamın tansiyonu yükseldi valla.kardeşlerimde hizmet etmekten dinlenemediler hiç birşey anlamadık yani bu bayramdan.1-2 akraba ziyareti o kadar.eşim 2 gün evdeydi zaten dışarı çıktık ondada iyi fena değildi yani ama evde olduğum süre güzel değildi valla.

Son düzenleme:
özlemcim neden şok oldun kız :) bu kadar uykusuzluğa falan rağmen nasıl istiyorum diye mi :) ben tek çocuğum canım,annem vefat etti malum,babam desen o ayrı konu. bi yerde tek başımayım yani. her zaman derim kardeş insanın arkasında dağdır diye. tek olduğum için zorluğunu biliyorum. ipeği de tek bırakmak istemiyorum. benim için çok zor olucak evet,ama sırf ben zorluk çekicem diye onu kardeşsiz bırakmak bana bencillik gibi geliyor. çekiceğim 3-4 sene. sonra büyüyüp gidecekler. tekrar iş hayatına dönmek istiyorum çünkü. tamamen evde oturucam demek değil bu. bi kardeşi olsun istiyorum kızımın. çok da yaş farkı olmasın. 4-5 yaş uçurum yaratabiliyor. tamam elbette kardeş her zaman kardeştir ama ne kadar az olursa o kadar birbirlerine arkadaş olurlar...
bakalım 1 yaşını bi görelim düşünüyoruz. hayırlısı tabiki...

bu bayram bizde popomuzuz kırmadık. bi cmt evde oturduk o kadar. gez babam gez. ne uyku kaldı tabi ne bişey...

ev buz ve kaloriferler yanmıyor hala. ersini aradım halletcem halletcem diyo. 1 haftadır halletcek ya,illa hasta mı olmamız lazım yani. madem bi süre daha çalışmicam akşam gelsin kendi evime dönmek istiyorum ben. taşınalım geri dicem. çok ciddiyim ben evime gitmek istiyorum. para verip sogukta oturuyoruz lanet olsun ya. pılımı pırtımı toplicam çıkartsın kiracıyı evime dönücem ya.

aman haram para kazanmak falan diyo be.istemiyom Turşu falan.

ay evet ben de baktım tööbe töbe
ayrıca bacım ben daha adet olmadığım için bilemiyorum yani olurs sürpriz olur

bu bayram bizde popomuzuz kırmadık. bi cmt evde oturduk o kadar. gez babam gez. ne uyku kaldı tabi ne bişey...

çocuk harap oluyo zaten ordan oraya.. uyku düzeni şaşıyo.. eve geldik çok sakinledi bizimki.. dün sessizdi oynadı yedi içti uyudu gıkı çıkmadı sakinliği özlemiş.. orda tabi hep kalabalıkta olunca..

aynen öyle. sakinliğe alışmışlar. telef oluyo garipler. bi dahaki bayram evdeyiz anacım karar verdik. gerçi o zamana büyümüş olucaklar ama...

Selam şekerler nasılsınız. Umarım herkesin bayramı çok güzel geçmiştir.
Sitenin yeni halini beğenmedim karmakarışık olmuş.
Karnım acıktı kahvaltımızı yapalım geri geliriz inş. sıpacık müsade ederse

Hiç sevmedim ben bunu ya. Okurken bile sanki yabancı bir yeri okuyorum. Hiç içime sinmedi hiç...

burcu geçmiş olsun canım...
biraz geriden geliyorum sevmedim siteyi zati...
bide burak mıy mıy ayyy noldu bu çocuğa yaaa..
akıllı kuzum gitti yerine bi canavar geldi..
sürekli yanımda dur diyo..odadan çıknca bi mıyıltı sonra ağlama..
kafayı yicem yaaa.
ayyy ben utkuya yaramaz derdim...
gözünü seviym oğlumun...
bu tam bi fındıkkurdu..
çekmeceyi açıyo kapatırken eli arada hoppp ağlıyo 2saat..
çekmece delisi..

ah sibel ah...
bizimkide öyle
ya tv kumanda peşinde
ya çekmece
ya masa altı
ya biyerlere tutunup kalkacak o zamanda ellerini bırakıyor düşücek diye korkuyorum
son2 gundur de sıralıyor koltuk bıtınce ağlıyor.
iyice haşarı oldu :)

bizim byramda iyi geçti..3güne kadar sonra burak grp oldu..
zaten mzmızdı iyice mındar oldu sıpa...
dünde babamız bizi hayvanat bahçesine götürdü sonrada eğlence merkezine gitk..
iyiydi yani..ayaklarım kopmuştu eve geldiğimde tabi...

çocuk duvara tutunup kalkıyor yaaa....
duvar,bildiğin duvar
yürüteç sandalye masa hadı onları anladımda
duvarda tutunucak bi yr de yok
ellerini dayayıp kaldırıyor kendını
aklım cıkıyor o duvara agzını vurucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…