2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel burak hayvanlarla tanışmış oldu yani

kociş 10 gün evdeydi ya..
Allah yardım etsin sana diyo..
akşama kadar 40 kişiyle uğraşıyorum ama bunlar çok fena diyo...
burak akıllı derdi hep abartıyon derdi...
anladı adam diyo haklısın valla..
koşa koşa gitti işe:))))

ahh ipek ahhh...
koltuklar bitti duvaramı geçtin kız...
bizim utkuda öyle yapardı..
duvara tutunup kalkmaya çalışırdı...

Evet sıkıntı çekipte istediğin için şaşırdım.Tabi çokta sevindim..Bunu göğüsleyebileceğine inanman müthiş bişey onu demek istiyorum.Yoksaki görüyorsun burda bile herkes imkanlarım el verse bende yaparım diyor..
Benimde kardeşimle aramda 1.5 yaş var..Kardeşim,kardeeşlerim benim için hayatımda vazgeçemeyeceğim yegane insanlardan..
Hatta bayramda onu düşündüm.Eşim döndü 3.gün..Ama kardeşim saolsun hiç aratmadı..Toprakı gezdirdi oynadı,ne ihtiyacım olsa kapıp getirdi..Beni de gezdirdi hatta:)
Düşündüm,dedim bunlar benim hayatımın erkekleri yaaa hiç birinin diğerinden farkı yok.Eşim,oğlum,kardeşlerim yani canlaaarııııım.(Babamı bilerek saymadım:))

Zaten bire bakan ikiye de bakar.Bunu hakikaten çok inandığım için söylüyorum..Hamileyim bi de minik veledim var.Ama bu beni hayata daha da bağlıyor..Durmaya zamanın yok Özlem diyorum ve de durmuyorum.Ev işlerimi tam düzene oturtmuş durumdayım..Sistemli çalışıyorum,akşamdan bulaşık bırakmıyorum katiyyetle,çamaşır makinasını akşam üstü açıyorum,akşamdan asıyorum ki sabah güneşi görüp hemen kurusun.Askıdan alırken katlıyorum..O gün içerisinde ütüsü de yetişsin diye.Akşam erken yatıyorum Toprak uyurken bende iyice dinleniyorum.Topraka hamileyken 8.aydan sonra uyuyamazdım dön dön..Valla şimdi yorgunluktan öle bi uyyom ki ne sancı ne kramp hissediyom:):)
Çocuksuz ve hamile değilken bi türlü bi iş yetiştiremezdim..Çalışmaya başlayınca başladı bende bu mecburi düzen olayı.İnsanoğlu sıkıyı görmeden kendine gelemiyor..
Hasılı bire bakan ikiye de bakar..
Ayrıca iş konusunda bende senin gibi düşünüyorum..Şunları bi güzel büyütüyim Allahın izniyle.Yanıma alırım okula götürürüm,bazı gün kaynanama bırakırım bakalım o günler bi gelsin dee hayırlısıyla

hoşgeldiniz kızlar

ay kimse sevmedi mi siteyi ben çok beğendim
öteki çok cart geliyordu bana bi de işyerinde açıyoz pembe pembe

ay ben bu sitenin... ne bu yaaaaa hiç güzel değil.... alışırız insallah..... illa yapacaklar bi değisiklik....

bizde bayramda denizlideydik. bol bol kurban gördük. doruk ilkkez koyun gördü. ama kan göstermemeye çalıştım. ben yemedim ama Nevzat bol bol et yedi. genelde iyiydik. uçakla gittik geldik çok rahat ettik. otobusle artık zor bize seyahat...

bu arada kızlar ben 10 ay sonra ilkkez ctesi günü tek başıma sinemaya gittim. Prensesin Uykusunu çok begendim. bol bol agladım. patlamış mısırımı yedim keyifle filmimi izledim. oglumada babası baktı. aksamda gittim saclarımı kısacık kestirdim.... oh be dünya varmış.....

Ya bu site ne böyle ya aynı şeyler kaç kere gelmiş kimin ne yazdığını bi türlü anlayamıyorum

zor olmıcakmı senin için zeynep hem okadar masraf ettiniz bu evede ?

allahtan ev işleri konusunda rahatım. normalde de düzenli biriyimdir. asla evimi dağınık göremezsin. toz olur o ayrı ama çat kapı gelsende her zaman herşey yerindedir. kendi düzenim vardır asla şaşmaz. hiçbi iş ertesi güne kalmaz. o konuda düşüncem yok. işi gücü düşünmüyorum sadece ipeği düşünüyorum. beni çok zorlarmı diye. velhasıl bakalım bi karar verdik,Allah utandırmasın...

selam kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra burdayız tekrar hasta bebişlerimiz geçmiş olsun çok
fatoşcum sanada çok geçmiş olsun
bebişlerimiz çok güzel eğlenmişler maşallah kuzulara
bizde bayramda gezdik bol bol kuzumda çok eğlendiii ama tatil yorgunluk vallahiii

ınan gozumde degıl ebru. ersını ıkna edebılırsem ewıme donmek ıstıyorum. buranın derdı bıtmıyor.
tavan akıtıyodu bi ara
soguk
tesisatta sorun war habire usta geliyo düzelmedi bi türlü
bu ne ya madem çalışmicam kendi ewimde otururum

kızlar çok özledim sizi ama taşınma telaşım başladı..çok yoğunum yerleşiyim gelicem hemen :))
bu arada çınar iyi maşallah ilaçtan bu yana hiç kusmadı çok mutluyum..ayşenurun 2. dişi geliyor iştahımız yok ama genel olarak iyiyiz..detaylar sonra..öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…