ACİL cevapppppppp
Süt iznimiz günde 1,5 saat ya ben haftada 1 gün olarak kullanıyorum.
Süt iznim duru nun doğduğu günden mi başladı 2 ay sonunda işe başladığım tarihtemi? yani ne zamana kadar devam edecek.
Toplu kullananlar toplamda kaç gün kullanıd(sadece Özlem le escos var galiba )
yıllık izin kullandığım hafta süt iznim ne oluyor ?
siteyi bende beğenmedim.çok beyaz duruyo.insanın gözünü alıyo(
girdigim gibi geri çıkacagım.
bizim bayramımız iyi geçmedi.defne aglayıp durdu orda.arefe günü gittik.bayramın 4.günü döndük evimize.benim yabani kızım her gördüğüne ağladı.aslında böyle bi huyunun oldugunu yeni biliyorum genelde gülerdi ama kimsenin kucagına gitmedi.uzamktan bile kendini sevdirmedi.gece uyuamadı.hep uyardı durdu benide çok yordu.hep kucagımdaydı kollarım koptu yani.neyse o kadar yormuşki beni.bayramın 4.günü bende acile gitmek zoranda kaldım.bi üşüttürme ,ishal.kusma.baş dönmesi.karın ağrısı dayanamıyorum.acile gittik bağırsak iltihaplanması dedi.bi igne oldum.ilaç yazdı adama dedim eve gidelim adtık bi gün daha kalamayacagım.kimiyle vedalaştık kimi kaldı.yire defne kucagımda ağaşıp duruyordu. aaman siz gidin dediler öyle fenaydı.of hep diştendir deyip durdum ama nihayetinde diş yok ama kabarmı bayagı gözüküyo diş yeri.sanırım bi kaç haftaya kadar bizimde dişimiz çıkar inşallah.eve geldim herşey altüst.danmadagınık ama bende derman yok.adam bir iki topladı ama onu alıp buraya koyuyo.toplamıyo:) ama öylece kaldı o günü.ben bi üzel uyudum.defnede uyumuş.eve geldek pür neşe küçükharım.
ertesi günü yine zırıl zırıl baktım bu böyle olmayacak zeynep sen geldin aklıma ya benim evdede zytec var bi damlatayım ne edecek dedim dün akşam ve yogurdunun içine 5 damla damlattım ve 1 saat sonra uyuttum.saat 8 idi yatırdığımda gece 3,30 a kadar hiç uyanmadan uyudu.uyandı o ara emdi yattı saban 7 ye kadar yine yattı sanırım bizde fayda etti.atrık aklımda çok dellendimi vermeye karar verdim.zaten bu aralar mız mız...
bugün içinde zeynep orda koşturdu durdu çocuklarla ama kendini hasta etti.çok kötü öksürdüyo.gece onun sesine kalkıyoruz.şurup vermeye dün başladım ama bayagı kötü.bizi bir hafta yorar kesin.bugün yeekli misafirim var ee artık maraşatayız adanadan misafir eksik olmaz.eşimin okul arkadaşı mal getirmiş maraşa yarında burdaymış.artık bizde kalaca.taıdığım birisi kızmıyorum ama şimdi çocuklarda pek olmadı aama ne yapalım idare edecegiz:))
geçmiş olsun ayşegül ailece...
dikkat etmek lazım bu aralar herkes hasta..
düzelmezseniz misafir kabul etme daha çok yıpranırlar valla..
sanada yazık kolaymı..
Geçmiş olsun canım, bu çocuklar bizi iyicene hasta edecek, benim oğluşumda normalde huzursuz ama dün beni çok yordu sürekli ağladı uyumadı kucağımdan inmek istemedi, birde misafirim vardı çok zorlandım, sinirden bir hal oldum. gece de uyutmadı sağ olsun şimdi de işteyim gerisini siz düşünün artık
doğru diyosun.sanada kolay gelsin fatmacım.ama şu damla bende yaradı bak sanada tavsiye edirim.zyrtec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?