2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

süt izni çocuk 1 yaşında olana kadar devam ediyor
işe başladığın tarihten itibaren balıyor
toplu kullananları da başlamaları gereken tarih ile 1 yaşına kadar ki iş günü * 1.5 saat olması lazım
yıllık izin kullandığında izin haketmiyormuşsun ben sormuştum.. doğumdan sonra 1 ay da yıllık izin izin kullanmıştım ben o zaman için sordum izin olmuyormuş..
işte acele cevap :))

Anam yeni siteden çıkış bile yapmadım beni atmış nedenki
Sıpacık bir durmadı bir fırsat bulupta bişeyler yiyemedim. Yenice uyududa bende kahvaltımı yapıp geldim
Artık çok yaramaz oldu bir sn durmak yok. Çok yakındada yürüyecek gibi arada bir ellerini saniyelik bırakıyor. Hele son zamanlarda çok sık yapıyor . Zaten durduğu yoktu bundan sonra peşinden koşmakla geçecek tüm günlerim

naz..miray geçmiş olsun kuşlarım.çabucak iyileşin emi.:)
corde hakkinizda hayırlısı canım.inşallah tekrardan sağlıklı bi bebek haberi daha alırsın.
durumada çok geçmiş olsun.ateşi çıkmış emi.burcucum sanada geçmiş olsun şimdi nasılsın.
fatoşcum tekrardan çok geçmiş olsun.bi daha yaşamazsınızı böyle şeyler inşallah.arasada inşallah iyi haberlerle gelirsiniz.
istanbul buluyma resimlmeri süper.sık sık buluşun tabi .ne güzel.

sibelcim burakta hastaymış onada çok geçmiş olsun.
burak bey ve zeynep hanım 10aylık olmuşlarr.maşallah ikisinede .büyüyyorlar sıpalar:)
zeynepcim ikinci bebecik düşünürmüşsünüz valla eger sana yardımcı biri varsa.ki kaynanan var biliyoruzhiç kaçırma derim hemen yap.zamanla herşey degişiyo biliyorsun bence sana yardımı olacaken ikinciyide çıkar aradan bizim yaşımıza gelence sende çok rahat edersin.bak bize 30 olduk daha bebek büyütüyoruz:)
özlemcim sinemaya gitmişsin.oh ne güzel.şu emme işi bitsin bende kendimi atacagım yaa.
burçincim sanada kolay gelsin.taşınma işi çok zor oluyo bebeklerle.
hülyacım sanada geçmiş olsun burak beye geçirmeden atlatırsın inşallah.
reyhanne güzel acım.yarım saatde olsa kendinle kal kız .
ebrucum.serapcımmaşallah yavrulara.kocaman olmuşlar.çokta tatlılar:)

siteyi bende beğenmedim.çok beyaz duruyo.insanın gözünü alıyo(
girdigim gibi geri çıkacagım.
bizim bayramımız iyi geçmedi.defne aglayıp durdu orda.arefe günü gittik.bayramın 4.günü döndük evimize.benim yabani kızım her gördüğüne ağladı.aslında böyle bi huyunun oldugunu yeni biliyorum genelde gülerdi ama kimsenin kucagına gitmedi.uzamktan bile kendini sevdirmedi.gece uyuamadı.hep uyardı durdu benide çok yordu.hep kucagımdaydı kollarım koptu yani.neyse o kadar yormuşki beni.bayramın 4.günü bende acile gitmek zoranda kaldım.bi üşüttürme ,ishal.kusma.baş dönmesi.karın ağrısı dayanamıyorum.acile gittik bağırsak iltihaplanması dedi.bi igne oldum.ilaç yazdı adama dedim eve gidelim adtık bi gün daha kalamayacagım.kimiyle vedalaştık kimi kaldı.yire defne kucagımda ağaşıp duruyordu. aaman siz gidin dediler öyle fenaydı.of hep diştendir deyip durdum ama nihayetinde diş yok ama kabarmı bayagı gözüküyo diş yeri.sanırım bi kaç haftaya kadar bizimde dişimiz çıkar inşallah.eve geldim herşey altüst.danmadagınık ama bende derman yok.adam bir iki topladı ama onu alıp buraya koyuyo.toplamıyo:) ama öylece kaldı o günü.ben bi üzel uyudum.defnede uyumuş.eve geldek pür neşe küçükharım.
ertesi günü yine zırıl zırıl baktım bu böyle olmayacak zeynep sen geldin aklıma ya benim evdede zytec var bi damlatayım ne edecek dedim dün akşam ve yogurdunun içine 5 damla damlattım ve 1 saat sonra uyuttum.saat 8 idi yatırdığımda gece 3,30 a kadar hiç uyanmadan uyudu.uyandı o ara emdi yattı saban 7 ye kadar yine yattı sanırım bizde fayda etti.atrık aklımda çok dellendimi vermeye karar verdim.zaten bu aralar mız mız...
bugün içinde zeynep orda koşturdu durdu çocuklarla ama kendini hasta etti.çok kötü öksürdüyo.gece onun sesine kalkıyoruz.şurup vermeye dün başladım ama bayagı kötü.bizi bir hafta yorar kesin.bugün yeekli misafirim var ee artık maraşatayız adanadan misafir eksik olmaz.eşimin okul arkadaşı mal getirmiş maraşa yarında burdaymış.artık bizde kalaca.taıdığım birisi kızmıyorum ama şimdi çocuklarda pek olmadı aama ne yapalım idare edecegiz:))

Son düzenleme:
kızlar oğluşum yürümeye başladı bir haftaya kalmaz iyicene yürür banada daha çok iş çıkar

ben çıkıyorum.belki arada girerim.perşembe misafirim var biliyorsunuz 20 kişi hoşgeldine gelecekler.yarın evi temizleyecegim.çarşambada pasta börek yaparım.e perşembede anca eve bi daha süpür toz al anca.ama zeynep çok ilerlerse hastalığı.(inşallah olmaz) iptal etmeyi düşünüyorum.off hadi çıktım.ikiside uyuyo..zeynebin atişi var şurup içirdim yatıyo.defne banyo yaptı emdu yatıyo.bende evi toparlayayım biraz.
defnemde yürüme işini ilerletti.artık masa sandalye duvar.ne bulursa tutuna tutuna salondaysada mutfaya nerdeysem elini yere değdimedem tutunarak gelip gidiyo.sıpa .düşmemeyide .başarıyo artık.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, bu çocuklar bizi iyicene hasta edecek, benim oğluşumda normalde huzursuz ama dün beni çok yordu sürekli ağladı uyumadı kucağımdan inmek istemedi, birde misafirim vardı çok zorlandım, sinirden bir hal oldum. gece de uyutmadı sağ olsun şimdi de işteyim gerisini siz düşünün artık

geçmiş olsun ayşegül ailece...
dikkat etmek lazım bu aralar herkes hasta..
düzelmezseniz misafir kabul etme daha çok yıpranırlar valla..
sanada yazık kolaymı..

şimdik ben doğumdan sonra işe başladığım nisandan itibaren 1 gün kullanıyorum ya yıllık izindeykende 5 gün kullanıyorsam 4 gün diye form vermiştim müdürüm sordu yanlışlıkmı var dedi bende hayır normal bir çalışanında 14 iş günü izni var ben doğum yaptım benim niye o aradaki 2 günüm yansın ki dedim.sonrada bakındım biraz internetten ,
doğum izni dönüşü olan Nisandan 2011 Şubat ayına kadar : 6 iş günü var burda x günlük 1 ,5 saat iznim var.ama yıllık izin süresi için birşey yazılmamış.
toplu kullananlar kaç gün kullanıyor onu bilsem benim hesabıma göre 52 gün ee 8 hafta 2 aylık izinde gidiyor geriye kaldı 42 gün.toplu kullananlar yıllık izin falan gözetilmeden toplu alıyorsa bende yıllık iznim var diye 2 günümü heba edemem.bu şekilde doğrusu dedim kestirdim attım.istiyorsa saat hesabı yapsın zararlı çıkar banane.

Son düzenleme:
ya ben bu siteye tam güzel güzel diyordum sapıttı ya.yazdıklarım 2 gidiyor altınlar abuk sabuk.hemen şifreden çıkıp siteye giriş diyor.bu ne beeee

vazgeçtim.geri geldim:)
istemiyorum iş falan defne uyanan kadar burdayım.zeynebinde atişi düşmüş şükür.

doğru diyosun.sanada kolay gelsin fatmacım.ama şu damla bende yaradı bak sanada tavsiye edirim.zyrtec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…